Gifted People is er voor de mensen die buiten de lijntjes kleuren. 


Wij geloven dat het juist de mensen zijn die buiten de lijntjes kleuren die nieuwe ideeën en concepten tot leven kunnen brengen en op die manier bij kunnen dragen aan een mooiere wereld. Klein of groot.  

Wij geloven dat we allemaal onze eigen gaven hebben en een eigen rol te vervullen hebben in deze wereld. En dat hoe beter jij weet wat jouw blauwdruk is; hoe je bedraad bent, wat jij nodig hebt en welke rol hoogbegaafdheid speelt in jouw leven, des te makkelijker het wordt om te gaan doen wat echt klopt voor jou. Waar jij blij van wordt en zingeving in vindt.

Wij weten dat wat jij kunt, dat niemand anders dat kan. Want niemand heeft de unieke combinatie van jouw eigenschappen, kennis en ervaringen. Juist daarin ligt ook jouw waarde. Bij Gifted People vind je daarom de mogelijkheden om meer te ontdekken over jezelf, over hoogbegaafdheid en over hoe je dan jouw weg en bestemmingen vindt. Je vindt er de tools om jouw weg te kunnen belopen en mensen om jouw reis en ervaringen mee te delen. Je vindt er gelijkgestemden die begrijpen hoe het is om net iets anders in de wereld te staan. Mensen die jou begrijpen en die op eenzelfde frequentie denken. Mensen waarbij je eindelijk het gevoel hebt niet de enige te zijn die buiten de lijntjes kleurt.

TEAM GIFTED PEOPLE

Om onze missie te kunnen leven, heeft Gifted People een prachtig team samengesteld van mensen met bijzondere gaven die op hun eigen wijze een bijzonder waardevolle bijdrage leveren.  

Image
Image

Liesbeth

Al bijna sinds de start betrokken en heeft verschillende rollen bij Gifted People vervuld. Als er iets geregeld, opgelost of opgepakt moet worden of als er ergens over meegedacht moet worden, dan is Liesbeth the woman for the job. Unieke gaven zijn strategisch meedenken, snel schakelen en snel zien wat nodig is. Wordt blij van schrijven, ondernemers nog succesvoller maken dan ze al zijn en reizen maken naar Italië. 


Anita

Het aanspreekpunt op info@giftedpeople.eu. Dagelijks stroomt onze inbox namelijk vol met vragen, bedankjes en bijzondere berichten. Dankbaar zijn we voor alle mensen die de tijd nemen ons een bericht te schrijven. Anita zorgt er met plezier voor dat deze mooie mails beantwoord worden. De gaven van Anita; persoonlijke aandacht en oplossingsgerichtheid komen daarin helemaal tot hun recht. Wordt enorm blij van het helpen van mensen en een lekkere bak koffie.

 
Image
Image

Demelza

Als je Gifted People op Facebook volgt, dan heb je ongetwijfeld Demelza voorbij zien komen, waar Demelza het aanspreekpunt is. Dagelijks worden we weer superenthousiast van alle reacties en interacties daar. Achter de schermen zorgt Demelza ervoor dat alle mooie dingen die we vanuit Gifted People willen delen op de juiste plekken te vinden zijn. Unieke gaven zijn meedenken en overzicht houden. Wordt in het dagelijks leven blij van chocola, de zon, wandelen met haarhonden, haar paard, reizen, terrasjes, een goede film en vrienden en familie! 

Dewi

Helpt team Gifted People bij het organiseren van meet-ups en events voor de deelnemers van Insight. Unieke gaven zijn organiseren en regelen en dat maakt deze rol een rol die haar op het lijf geschreven is. Wordt blij van haar man en twee dochters, het werk dat ze doet, koken, het strand en het maken van mooie reizen met haar gezin.

 

Adrienne

Oprichter en eigenaar van Gifted People. Unieke gaven zijn: buiten de lijntjes kleuren, schrijven, ontwikkelen van nieuwe programma's en trajecten, coaching en mensen helpen dichter bij zichzelf te komen. Wordt blij van het leven, de zon, dansen, lezen, sporten, wandelen en koffie drinken.

Lees meer over Adrienne en haar reis >>


WIJ DRAGEN BIJ AAN:


Image


MommaLuv koppelt zwangere vrouwen in Nederland aan zwangere vrouwen in ontwikkelingslanden. Na de geboorte van het kindje hier ontvangen de ouders geen kraamcadeautjes, maar een donatie voor de moeder en baby daar. Zo krijgen de pasgeboren kinderen in het ontwikkelingsgland een eerlijke kans op leven.


Image


Rocking Up X-mas zorgt er elk jaar rond kerst voor dat vele gezinnen die een moeilijke periode doormaken worden verrast met een luxe kerstpakket. Zodat ook zij een mooie kerst kunnen vieren.


Image

De Week van de Hoogbegaafdheid is er om het onderwerp positief onder de aandacht te brengen. Om kennis over hoogbegaafdheid te verspreiden en vooroordelen en misvattingen weg te nemen.