Ontdek meer over hoogbegaafdheid. Ontmoet gelijkgestemden en haal meer uit jezelf.


Bij Gifted People helpen we hoogbegaafden bij het beter begrijpen van zichzelf zodat ze hun unieke gaven kunnen inzetten voor een mooiere wereld en plezier en voldoening halen uit het leven.Team Gifted People is er voor jou.


Vanuit onze jarenlange ervaring helpen we jou graag verder met het ontdekken van wie je echt bent en met het creëren van een leven dat bij jou past. Een leven waarin je elke dag met energie opstaat en zin hebt in de dag. Een leven waarin je steeds jezelf beter leert kennen en je meer en meer verbonden voelt met de mensen om je heen.

Wij weten hoe het is om je anders te voelen. En ook dat juist daar jouw kracht ligt. We weten hoe het voelt als je niet op de juiste plek zit, niet je missie kunt leven en het gevoel hebt dat er meer in je zit. We weten dat jij unieke gaven hebt die te waardevol zijn om te verspillen.

Wij ondersteunen je daarom graag door middel van onze programma's, de Gifted People Kennisbank en onze gratis ebooks en masterclasses. Zodat jij kunt doen wat past bij jou. Zodat jij kunt bijdragen aan een betere wereld en zodat jij plezier hebt in wat je doet.

Wie zijn wij?

Gifted People bestaat uit een prachtig team van mensen met bijzondere gaven die op hun eigen wijze een bijzonder waardevolle bijdrage leveren.  

Image

Liesbeth

Al bijna sinds de start betrokken en heeft verschillende rollen bij Gifted People vervuld. Als er iets geregeld, opgelost of opgepakt moet worden of als er ergens over meegedacht moet worden, dan is Liesbeth the woman for the job. Unieke gaven zijn strategisch meedenken, snel schakelen en snel zien wat nodig is. Wordt blij van schrijven, ondernemers nog succesvoller maken dan ze al zijn en reizen maken naar Italië. 


Image

Elvira

Het aanspreekpunt op info@giftedpeople.eu. Dagelijks stroomt onze inbox namelijk vol met vragen, bedankjes en bijzondere berichten. Dankbaar zijn we voor alle mensen die de tijd nemen ons een bericht te schrijven. Elvira zorgt er met plezier voor dat deze mooie mails beantwoord worden. De gaven van Elvira: oplossingsgerichtheid, zelfstandigheid en iedereen zo goed mogelijk willen helpen. Wordt blij van reizen, wil de hele wereld ontdekken. (Wrak)Duiken, mijn kat en konijnen, de autosport en gezellig met vrienden uit eten gaan.


Image

Demelza

Als je Gifted People op Facebook volgt, dan heb je ongetwijfeld Demelza voorbij zien komen, waar Demelza het aanspreekpunt is. Dagelijks worden we weer superenthousiast van alle reacties en interacties daar. Achter de schermen zorgt Demelza ervoor dat alle mooie dingen die we vanuit Gifted People willen delen op de juiste plekken te vinden zijn. Unieke gaven zijn meedenken en overzicht houden. Wordt in het dagelijks leven blij van chocola, de zon, wandelen met haarhonden, haar paard, reizen, terrasjes, een goede film en vrienden en familie! 


Image

Nathalie

Is als coach aan Gifted People verbonden. Ze begeleidt, motiveert en inspireert deelnemers van het insight programma binnen de online community. Haar unieke gaven zijn open en eerlijk communiceren, het aanvoelen van een ander en diens behoeften en het creëren van een warme en veilige omgeving waarin open en vertrouwelijk gecommuniceerd kan worden. Wordt enorm blij van het ondersteunen van anderen, reizen, koken, sporten, yoga, nieuwe dingen leren en eigenlijk alles wat met mensen en gezelligheid te maken heeft!


Image

Dewi

Helpt team Gifted People bij het organiseren van meet-ups en events voor de deelnemers van Insight. Unieke gaven zijn organiseren en regelen en dat maakt deze rol een rol die haar op het lijf geschreven is. Wordt blij van haar man en twee dochters, het werk dat ze doet, koken, het strand en het maken van mooie reizen met haar gezin.

 

Adrienne

Oprichter en eigenaar van Gifted People. Unieke gaven zijn: buiten de lijntjes kleuren, schrijven, ontwikkelen van nieuwe programma's en trajecten, coaching en mensen helpen dichter bij zichzelf te komen. Wordt blij van het leven, de zon, dansen, lezen, sporten, wandelen en koffie drinken.

Lees meer over Adrienne en haar reis >>


WIJ DRAGEN BIJ AAN:


Image

 MommaLuv koppelt zwangere vrouwen in Nederland aan zwangere vrouwen in ontwikkelingslanden. Na de geboorte van het kindje hier ontvangen de ouders geen kraamcadeautjes, maar een donatie voor de moeder en baby daar. Zo krijgen de pasgeboren kinderen in het ontwikkelingsgland een eerlijke kans op leven.


Image

Rocking Up X-mas zorgt er elk jaar rond kerst voor dat vele gezinnen die een moeilijke periode doormaken worden verrast met een luxe kerstpakket. Zodat ook zij een mooie kerst kunnen vieren.


Image

De Week van de Hoogbegaafdheid is er om het onderwerp positief onder de aandacht te brengen. Om kennis over hoogbegaafdheid te verspreiden en vooroordelen en misvattingen weg te nemen.   

Meer ontdekken over hoogbegaafdheid? Gelijkgestemden ontmoeten? En meer uit jezelf halen? Meld je dan aan voor één van onze Gifted People Programma's.

Kies jouw programma >