Weet je dat er meer in jezelf zit en wil je meer uit het leven gaan halen? Gaan doen wat bij jou past?

Je kunt jouw leven leven zoals van je verwacht wordt, je aanpassen aan je omgeving en hopen dat het straks en vanzelf beter gaat worden. Of je kunt vandaag het besluit nemen om het leven dat jij voor jezelf wenst te gaan creeren. De keuze is aan jou. Maar als je denkt "er moet toch meer zijn dan dit?", dan hoop ik dat je niet op deze weg blijft doorgaan. Want hoe zonde is dat van jouw mooie en unieke kwaliteiten?

Herken je ook wel:

 • Je hebt veel interesses, maar je weet nog steeds niet 'wat je wilt worden als je later groot bent', wat jij te doen hebt in dit leven; 
 • Je wilt wel anders maar je weet niet hoe of waar te beginnen en je ziet overal beren op de weg;
 • Je voelt dat er meer in je zit. Maar nu kom je steeds niet goed uit de verf;
 • Uit je werk haal je geen voldoening, uitdaging of plezier. Omdat je steeds op de rem wordt gezet, het nergens lang volhoudt, of misschien juist te lang blijft zitten op een plek die niet past. Je voelt je vooral ongeinspireerd en onvervuld. De burn-out of bore-out ligt op de loer;
 • Je voelt je in relaties met anderen vaak onbegrepen in jouw wensen en plannen, je past je aan en je handelt vooral naar de verwachtingen van anderen;  

Zou je niet liever:

 • Werk hebben wat echt past bij jou, waar je plezier in hebt, voldoening uithaalt, waarbij je het gevoel hebt dat je van betekenis bent met jouw unieke kwaliteiten?
 • Weten waar je naar op weg wilt zijn, wat jouw stipje op de horizon is? 
 • Iedere ochtend opstaan met zin in de dag en energie?
 • Ondanks de beren op de weg jouw dromen, plannen en wensen realiseren?
 • Fijne relaties hebben met mensen die jou begrijpen en steunen? 
 • Jezelf niet de hele tijd meer aanpassen, maar gaan staan voor wie jij bent en wat jij te doen hebt?

Alles wat jij wilt is WEL mogelijk

Zelf heb ik lang gezocht en mezelf aangepast aan wat er verwacht werd. Een opleiding, een vaste baan (voor max. een jaar...). Maar was dit het dan? Gelukkig was ik niet. Ik was vooral onvervuld. Ik had meer verwacht van het leven, en van mezelf. Dit ging ik niet volhouden tot mijn pensioen. Ik wilde meer. Er was nog zoveel wat ik wilde doen, zoveel interesses die ik wilde najagen, zoveel dat ik leuk vond.

Alleen, ik had helemaal niet geleerd hoe ik mijn gewenste leven kon omzetten naar realiteit. En ik hoorde vooral "werk is niet altijd leuk" en "wat jij wilt, is onrealistisch, niet alles kan zoals jij het wilt". Inmiddels weet ik dat dit niet waar is. Alles wat jij wilt is namelijk wel mogelijk, hoe groot of onrealistisch het ook lijkt. Het is alleen nodig dat je weet wat de juiste stappen zijn voor jou en dat je weet wat jouw blauwdruk is.

Hoe kun jij gaan doen wat echt bij je past? En waarom is dat belangrijk?

Alles begint bij helderheid. Helderheid over wat jij wilt, nodig hebt en over wat jij te doen hebt. En dat is niet maar 1 ding als je veel leuk vindt, het is een unieke combinatie die samenkomt in jouw blauwdruk. Jouw blauwdruk is namelijk de kern van wie jij bent en daaruit voort komen ook de antwoorden die je zoekt over waar je naar op weg bent en waar jij jouw aandacht en energie aan moet geven. 

Om ervoor te zorgen dat je niet nog meer tijd verspilt in deze zoektocht naar jouw antwoorden (zoals ik destijds heb gedaan), wil ik je graag verder helpen in de vorm van mijn coachingstraject Insight. Want ik weet dat jij iets kunt, wat niemand anders kan en dat het ontzettend belangrijk is dat je dat gaat doen. Niet alleen voor de wereld om je heen, maar ook omdat je daardoor echt plezier in je leven hebt en voldoening haalt uit wat je doet.  

Ik geloof bovendien dat de wereld het allermooist is als ieder mens kan doen wat het beste past en het meeste plezier geeft. Kijk maar naar jezelf en wat je zou kunnen doen als je echt ging doen wat voor jou de bedoeling is. Hoeveel zou je dan wel niet kunnen bereiken en betekenen?! 

En bedenk je wat je allemaal kunt doen in 1 jaar tijd als je vandaag begint. Als je vandaag besluit om de eerste stap te nemen. Weet ook, dat ongeacht waar je nu staat, dat er voor jou een volgende stap mogelijk is, een volgend level, een volgende uitdaging. En als wij gaan samenwerken, ga je erachter komen wat dat voor jou is.  

Wat ontdek je met het coachingstraject?

Je ontdekt wat de stappen zijn in de juiste volgorde die jou helpen om erachter te komen, wat jij echt wilt, wat jouw blauwdruk is; de kern van wie jij bent en wat jij nodig hebt in al jouw levensgebieden. Je ontdekt daarnaast ook hoe je dat kunt realiseren en hoe je ondertussen jouw leven al een stuk leuker (en interessanter) kunt maken.

Waar bestaat het coachingstraject uit?

Het coachingstraject bestaat uit 7 modules die je vindt in jouw persoonlijke online omgeving. Je houdt hier lifetime toegang tot. Je ontvangt daarnaast ook nog ter ondersteuning 6 maanden lang toegang tot live online coachingsessies en een community met gelijkgestemden.  

De zeven coachingmodules

De modules bevatten waardevolle inzichten, vragen, opdrachten en ondersteunende video's waarmee jij aan de slag kunt en jij jezelf steeds beter leert kennen. Je ontdekt per module:  

Waar je nu bent, is jouw nieuwe startpunt. Dat maken we in deze module helder. Je ontdekt ook meer over de rol van hoogbegaafdheid in jouw leven.

Jouw blauwdruk helder hebben, geeft jou en jouw leven richting. Je weet dan wat jij echt wilt, je hebt helderheid over wie je bent, wat jij nodig hebt en wat jij dit leven wilt realiseren.

Jouw leven wordt elke dag fijner omdat je jouw tijd en energie in de juiste dingen steekt en omdat je weet welke mensen bijdragen aan jouw leven en welke mensen jou vooral afleiden van jouw weg.

Beren op de weg? Twijfels en belemmerende overtuigingen? Voor jou geen probleem meer. Jij weet namelijk nu hoe je daar mee moet dealen.

Je hebt nu jouw blauwdruk helder en inzicht in jouw doelen en plannen, tijd voor focus en actie. Jij weet nu wat je te doen hebt en waarmee je kunt beginnen.

We gaan ervoor zorgen dat je niet van jouw weg wordt afgeleid en dat je weet hoe je kunt bijsturen als jouw doelen en plannen veranderen.

Je weet nu hoe je jouw wensen en verlangens kunt omzetten in realiteit. En omdat sommige dingen tijd nodig hebben, is het belangrijk dat je leert hoe je op weg kunt blijven. Zodat jij met vertrouwen en plezier jouw mooiste leven kunt leven en blijven leven. 

Je kunt mij 2x per maand al jouw vragen en vraagstukken voorleggen. Je ontvangt ook de replays en je krijgt toegang tot een bibliotheek aan coachingsessies die al geweest zijn.

Je krijgt toegang tot de besloten online community waar je gelijkgestemden treft die net als jou bezig zijn met het creeren van een super mooi leven. Deel er je vragen, gebruik het als stok achter de deur, en deel je successen. Je staat er niet meer alleen voor.  

ERVARINGEN VAN DEELNEMERS

"Ik kijk weer met vertrouwen naar de toekomst. Ik weet nu wat de juiste stappen zijn voor mij." 

Liesbeth de Korte

"Voor ik aan de coaching begon had ik serieuze twijfels. Ik ben al meer dan 40 jaar zoekende naar mijn doel in het leven en dan zal ik nu ineens wel een helder beeld krijgen? Ik kon dat niet geloven. 

Toch heeft Adrienne haar belofte waargemaakt. Ik ben erachter gekomen dat ik best weet wat ik wil, ik moest het alleen op een rijtje krijgen en er handen en voeten aan geven. Heerlijk dat het nu duidelijk is. 

 De coaching kan ik echt aanraden. Op een bepaald moment ben je zo klaar met aanrommelen en dan is het zo fijn als je ineens je doel voor ogen hebt, een punt op de horizon. 

Ik kijk weer met vertrouwen naar de toekomst, vooral omdat ik nu heel goed weet wat de juiste stappen zijn voor mij en wat niet.”

"De coaching was het zetje dat ik nodig had om weer in mijzelf te gaan geloven."

Margreet Rutgers

"Al jarenlang ben ik op zoek geweest naar een antwoord op de vraag wat ik nou echt wilde. Steeds dacht ik dat ik het antwoord gevonden had, maar dan na een korte periode van daaraan werken, merkte ik dat ik toch weer wat anders wilde doen. 

Na de zoveelste burn-out kwam ik bij Adrienne terecht. De coaching heeft mij zo veel inzichten geboden! Het gaf mij de gelegenheid om inzicht te krijgen in mijn eigen gedachten, kwaliteiten en wensen. Ik heb geleerd dat ik mezelf niet onder druk hoef te zetten, om vertrouwen te hebben in mijn eigen kwaliteiten en dat ik alle ruimte mag nemen om die te ontwikkelen op een manier die voor mij goed voelt. 

De coaching was het zetje dat ik nodig had om weer in mijzelf te gaan geloven, dingen die ik al langer ‘eigenlijk’ wilde gaan doen ook daadwerkelijk op te pakken en zo mijn dagen een voor mij zinvolle invulling te geven. Adrienne heeft mij geholpen lak te hebben aan de verwachtingen van anderen en mijn eigen dromen te gaan waarmaken." 

Let op. Mijn coaching is niet voor iedereen 

Ik ben heel eerlijk, mijn coaching is niet voor iedereen, mensen die niet openstaan voor groei, die kan ik niet helpen.

Het is ook niet mijn ambitie om iedereen te helpen, ik wil je alleen een kans bieden als jij ook echt wilt. Als jij wilt gaan leven naar jouw mogelijkheden, en jij jezelf niet meer klein wilt houden. Want echt, de wereld zit op jou te wachten. Op jouw uniekheid en kwaliteiten.  

En als jij je zo aanmeldt voor mijn coaching, dan kun je gaan starten met het vormgeven van een leven dat bij jou past. We gaan een sterk fundament bouwen waar je de rest van je leven van profiteert. En je gaat voor jezelf richting bepalen, jouw wensen en verlangens naar boven halen en jezelf beter leren kennen.  

Natuurlijk is dat spannend, maar als je het niet doet, laat je kansen liggen voor een mooiere toekomst. Wanneer je ondanks onzekerheden bereid bent om aan de slag te gaan, dan zul je het maximale uit de coaching halen en daarmee ook het mooiste rolmodel zijn voor de mensen om je heen.  

Daarom de vraag aan jou: neem jij jezelf en je leven serieus en weet je dat het tijd is dat jij 'ja' gaat zeggen tegen jezelf in plaats van tegen iedereen om je heen? En:

 • Ben je bereid om aan de slag te gaan met de inzichten, stappen en tools die je krijgt aangereikt? Omdat je weet dat jij de enige bent die iets kan veranderen aan jouw huidige situatie en leven?
 • Voel je de urgentie om meer uit het leven en jezelf halen? Omdat je weet dat het leven voorbij vliegt?
 • Kun je wel wat extra durf en (zelf)vertrouwen gebruiken? 
 • Wil je sneller jouw gewenste leven realiseren en tijd, energie en geld besparen omdat je weet wat de juiste stappen zijn voor jou? 

Dan werk ik graag met jou samen, zodat jij weer met vertrouwen en richting de toekomst tegemoet gaat. Want ik weet dat als jij gaat doen wat voor jou de bedoeling is, dat jij daarmee de wereld een heel stuk mooier maakt. 

Investering

Jouw investering is eenmalig 2.400,- incl. btw. Je kunt je ook aanmelden in 4 termijnen van 645,- (incl. btw). Je krijgt na jouw aanmelding meteen toegang tot jouw online leeromgeving waar je alle tools, modules, videos en inzichten vindt en waarmee je aan de slag kunt op de momenten dat het voor jou uitkomt. 

Ben je klaar voor de volgende stap in jouw leven

Ja, ik meld me in 1 keer aan!

Na jouw aanmelding ontvang je ook nog de volgende waardevolle bonussen:

Bonus #1 Module 'Werk dat bij jou past'

Ik weet dat als je net als ik vaak het gevoel hebt gehad anders in de wereld te staan, dat het vinden van jouw weg niet altijd vanzelfsprekend is. Je vindt veel leuk, je hebt veel interesses en wat jij wilt bestaat misschien nog niet eens. Dus hoe vind je dan werk dat bij je past? Werk waarbij je niet al binnen een week weer je interesse bent verloren. Werk waar je energie van krijgt en van betekenis kunt zijn voor de mensen om je heen? Hoe voeg je jouw interesses samen en hoe zorg je ervoor dat je jouw potentieel verder ontwikkelt en in zet en echte waarde levert voor de wereld om je heen? In deze bonusmodule ga ik je daarmee helpen. 

Bonus #2 Tips en tools voor ondernemers

Ondernemer? Of loop je al lang rond met de wens om het ondernemerschap in te stappen? Dan is dit een hele waardevolle bonus voor jou. Je kunt al jouw vragen over het ondernemerschap stellen en de rol die HB/HSP daarin speelt. Je kunt ook de replays van eerdere sessies terugkijken. We bespreken onderwerpen als 'hoe houd je het voor jezelf leuk en voorkom je verveling in je eigen business?' en 'hoe kun je al je interesses en mogelijkheden kwijt in je eigen bedrijf?'

Bonus #3 Waardevolle informatie over hoogbegaafdheid

Je krijgt toegang tot waardevolle ebooks en artikelen over hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit, zodat je beter begrijpt wat het voor jou betekent en hoe je ermee om kunt gaan zodat je jouw mooie eigenschappen ook positief kunt gaan inzetten.

Bonus #4 Financiële-, tijd-, energie- en omgevingsanalyse

Deze analyses gaan jou helpen om te ontdekken waar jouw energie-lekken zitten en wat wel of niet bijdraagt aan jouw leven. Zodat je wat je hebt aan de juiste dingen uitgeeft en het niet meer verspilt en zodat je bewust bezig bent met jouw leven en niet steeds je focust verliest. 

Bonus #5 Templates, checklists en stappenplannen

Je ontvangt de templates en stappenplannen die je nodig hebt om te komen van waar je nu bent tot waar je wilt zijn en die ervoor zorgen dat je weet in welke volgorde je welke stappen moet gaan zetten. 

Ik weet zeker dat als je aan de slag gaat met wat je van mij ontvangt tijdens dit coachingstraject, dat je gaat ontdekken wat je wilt, wat jouw blauwdruk is en waar je naar op weg wilt zijn. Ben je na jouw aanmelding toch niet tevreden? Dan kun je dit binnen 7 dagen per email laten weten. Je krijgt dan de investering retour.  

Ben je klaar voor een leuker leven waarin je doet wat bij jou past? 

Ja, ik meld me in 1 keer aan!

Komt het beter voor je uit om de investering in 4 termijnen te voldoen? Meld je dan in 4 termijnen aan. Na jouw aanmelding, voldoe je direct de eerste termijn. De termijnen zijn per maand.

Voor je het weet is er weer een dag voorbij.

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

ERVARINGEN VAN DEELNEMERS

"Ik durf nu de dingen te doen die voor mij belangrijk zijn. Van de houvast die ik nu heb, ga ik mijn hele leven profiteren!" 

Lieke van der Vorst

"Ik was wanhopig op zoek naar houvast. Die houvast heb ik gekregen en ik ga daar mijn hele leven van profiteren. Ik heb nu de inzichten over hoe ik mijn leven het beste kan indelen en dat ik daar leading in ben. 

Ik laat mij niet meer afleiden door verwachtingen van anderen, ook al staan ze me nader en dit is nog maar het begin. Er zijn zich ook dingen aan het ontwikkelen die nog niet zichtbaar zijn, maar dat is een kwestie van tijd zolang ik mij focus op wie ik wil zijn.  

Naast inzichten ben ik ook in actie gegaan en stappen aan het zetten om zelf te gaan ondernemen. Ik ben gestopt met mezelf aan te passen. Ik durf nu de dingen te doen die ik graag wil doen, ik heb geen schroom meer. Ik doe het gewoon en daardoor gebeuren er hele mooie dingen in mijn leven."

"De focus waar ik naar op zoek was voor mezelf, heb ik nu gevonden en wil ik niet meer loslaten."

Marion

 "Het zelf bepalen van tijd en ruimte om te werken aan mijn eigen doelen, was perfect voor mij. Ik heb geleerd om mezelf toestemming te geven om dat te gaan doen wat ik het allerliefste doe.  

Het klinkt makkelijk, maar de inzichten die ik door Adrienne heb opgedaan had ik nodig om het echt te gaan voelen en de focus te vinden.  

De focus waar ik naar op zoek was voor mezelf, heb ik nu gevonden en wil ik niet meer loslaten. Door de coaching koos ik mijn eigen plaats en tijd om na te denken. Ik neem nu zelf de regie in handen en ga op weg richting mijn eigen ‘masterplan’. En ik ga er van genieten!"

Veelgestelde vragen

 • Wanneer start de coaching? Je krijgt direct toegang zodra jij je aanmeldt. Je kunt het verder helemaal op je eigen tempo en tijd doorlopen en aan de slag zoals het past voor jou.  
 • Hoelang duurt het traject? Je kunt 6 maanden lang deelnemen aan de live online coachingessies en de community en je houdt lifetime toegang tot de modules in de online omgeving. Coaching draait om jou en moet altijd passen in jouw leven. Je kunt het daarom op je eigen tempo doorlopen op de momenten dat het voor jou uitkomt. Als je nu instapt, krijg je automatisch alle nieuwe ontwikkelingen en de nieuwe inzichten en tools die ik blijf toevoegen. Overigens ga je gedurende het traject al hele mooie dingen op jouw pad zien komen.  
 • Hoe weet ik of de coaching bij mij past? Dit traject past bij jou als jij het gevoel hebt dat er meer in je zit en dat je meer uit het leven wilt halen, maar je niet weet hoe je erachter komt wat je moet doen om dat te realiseren. Als je voelt dat er nu wat moet gebeuren, maar je weet niet wat je nu kunt doen. En als jij je herkent in wat ik op deze pagina heb beschreven. Als je twijfelt, kun je een Insight Sessie aanvragen. Dan kijk ik met je of wij een match zijn.  
 • Ik heb al veel coachingstrajecten gevolgd, maar ben vaak teleurgesteld. Hoe weet ik dat ik hiermee wel erachter kom waar ik naar op weg wil zijn? Snap ik. Veel van de deelnemers aan dit traject hadden dezelfde terughoudendheid. Maar zij en ik weten nu dat als je bezig gaat met wat ik jou in de coaching aanreik, dat je het gaat vinden. Bovendien staat tijdens de coaching jouw kern centraal. We maken jouw blauwdruk helder. Het gaat dus verder dan alleen de volgende baan die je kunt vervullen, want dan zit je al snel weer in hetzelfde schuitje. Door vanuit dit perspectief te kijken, gecombineerd met de inzichten over hoogbegaafdheid en het praktische, ga je er ook daadwerkelijk achter komen wat voor jou de bedoeling is, en wat je daar nu al voor kunt doen. Ik weet hoe het is om je anders te voelen, om te zoeken en ik wil jou helpen met het vinden. Daarom ben ik er voor je als je extra vragen hebt.  
 • Ik ben gewend om 1-op-1 gecoacht te worden, kan een online traject mij echt verder helpen? Een klant van mij Yke, gaf ook aan, dat ze het in het begin een gek idee vond om gecoacht te worden zonder een-op-een gesprekken. Maar ze wist ook uit ervaring dat het in het proces van het vinden van de juiste antwoorden vooral gaat om welke vragen er gesteld worden, en dat je de meest waardevolle inzichten vaak niet tijdens de gesprekken of contacten zelf hebt, maar achteraf, door reflectie, door dingen wat langer te laten broeien en door dingen op te schrijven. Bij 1-op-1 sessies ben je bovendien sneller geneigd om de antwoorden buiten jezelf te zoeken en je wordt beïnvloedt door de persoon die tegenover je zit. Als hoogbegaafde, als HSP’er kun je de ander heel goed aanvoelen en daarom is het belangrijk dat je zelf met dit proces aan de slag gaat. Want jij hebt de antwoorden. Ik wil je daarin faciliteren. En om je toch waar nodig te ondersteunen, kun je deelnemen aan de live coachingsessies zodat je ook jouw aanvullende vragen kunt stellen.  
 • Ik wil wel graag, maar vind het ook een grote investering. Dat kan ik me goed voorstellen. Het is altijd spannend als je een investering moet doen. Maar ik weet, ook uit eigen ervaring, hoe belangrijk het is om te investeren in jezelf. Uiteindelijk is het goed om je af te vragen wat het je kost aan tijd en energie als je bezig blijft met doen van dingen die niet bij jou passen omdat je niet weet wat het dan wel moet zijn. En ook hoeveel geld je nu uitgeeft om dingen in je leven te onderhouden die jou niet dienend zijn, maar juist in de weg staan van het creëren van een leven dat bij jou past. Realiseer je ook dat dit traject een eenmalige investering is waar je de rest van je leven gebruik van kunt maken. Want als je eenmaal weet wat de stappen zijn, dan kun je ze keer op keer weer toepassen. Ik hoop dat je voor iets zo belangrijk als je leven niet gaat voor de goedkoopste oplossing, maar voor een oplossing die jou ook echt verder brengt.  
 • Moet ik hoogbegaafd zijn? Mijn specialisatie ligt op gebied van hoogbegaafdheid, maar er zijn veel hoogbegaafden die wel HB zijn, maar zich niet als zodanig herkennen of zich nog niet HB durven te noemen. Ik werk ook veel met HSP'ers. Daarom is het voldoende als jij je herkent in de kenmerken. Als je twijfelt, kun je natuurlijk altijd contact opnemen, ik kijk graag met je mee zodat jij de juiste keuzes kunt maken en echt verder komt.  
 • Kan ik het door mijn werkgever laten betalen? Dat kan zeker. Veel werkgevers hebben een budget beschikbaar waar je gebruik van kunt maken. Je kunt het traject ook volgen als onderdeel van een outplacement traject. Als je het door je werkgever wilt laten betalen, stuur mij dan een mail (info@giftedpeople.eu), dan maken we dat samen in orde.  
 • Kan ik dit traject ook volgen als ik al een ander traject volg of in een burn-out zit? Ja, dat is mogelijk. Als je bijvoorbeeld een re-integratietraject volgt, kan dit er heel goed naast. Als je nu in een burn-out zit, is het enerzijds belangrijk dat je de tijd neemt om te herstellen. En anderszijds dat je de tijd neemt om je voor te bereiden op wat er gaat komen na de burn-out. Beide komen aan bod in het coachingstraject. Het vormgeven van een leven dat wel past, geeft bovendien juist weer energie. En het zorgt ervoor dat je niet pas na je herstel gaat nadenken over de volgende stap, maar dat je al klaar bent om die stap te gaan zetten.  
 • Doe je ook losse sessies? Nee, dat is niet wat ik aanbied. Ik geloof in de kracht van een proces, als je echt verder wilt komen, is er meer nodig dan losse sessies. Bovendien is het belangrijk dat je leert hoe je in je leven de aanpassingen kunt maken die je wenst en dat je niet steeds moet wachten tot een volgende afspraak. Daarom bied ik je inzichten, tools en vragen waar je zelf mee aan de slag kunt op momenten dat het past voor jou. Daarnaast kun je een jaar lang 2x per maand live (online) mij jouw vragen stellen en je kunt veel leren van de vragen die anderen stellen. Van alle vormen en methodes die ik de afgelopen jaren heb uitgeprobeerd, levert deze aanpak verruit de beste resultaten. En dat gun ik jou ook.  
 • Coach je ook mannen? Jazeker. Er doen zowel mannen als vrouwen mee aan mijn coachingstraject.

ERVARINGEN VAN DEELNEMERS

"Ik heb handvatten gekregen om dat te gaan doen wat bij mij past, en daar ben ik enorm dankbaar voor." 

Babke Segers

"De coaching van Adrienne heb ik als zeer waardevol ervaren, het heeft mij enorm veel geleerd over mezelf.  

Door de kennis en professionaliteit kwamen hele belangrijke inzichten naar boven. Ook werd duidelijk hoe mijn ideale toekomstbeeld eruit ziet, wat ik het liefst doe, waar ik blij van word en energie van krijg. Het coaching proces heb ik als zeer prettig, warm en persoonlijk ervaren.  

Ik heb handvatten gekregen om dat te gaan doen wat bij mij past, en daar ben ik enorm dankbaar voor.”  

"Heel mijn hart zei, dit is wat ik nodig hebt. Nu heb ik weer richting en sta ik zo anders in het leven. Ik heb veel inzicht gekregen in mezelf. "

Mireille Cornelisse

 "Voor ik begon aan de coaching zat ik thuis vanwege een burn out/depressie. Ik voelde me volledig over de kop gaan. Toen ik Adrienne's verhaal voorbij zag komen was mijn interesse gelijk getrokken. Ik voelde me voor het eerst in mijn leven compleet begrepen.  

Ik had enorm veel moeite met het bedrag wat aan de coaching vast zat. Maar heel mijn hart zei dit was wat ik nodig heb. Ik heb mijn gevoel gevolgd. En het is allemaal goed gekomen Het was precies wat ik op dat moment nodig had.  

Voordat ik startte voelde alles uitzichtloos. Nu heb ik weer richting en ik sta al zo anders in het leven. Ik heb veel inzicht gekregen in mezelf. Dat heeft gezorgd voor meer vertrouwen in mezelf en mijn wensen. Ik ben vooral veel meer open gaan staan voor het proces. Daardoor ben ik zelfs de moeilijke momenten in mijn leven meer gaan waarderen. 

En nu ik weer naar mijn hart luister komen er allemaal mooie dingen op mijn pad. De energie stroomt weer. Mijn advies, voel je de klik en de urgentie volg dan je gevoel."

Ben je klaar voor een leuker leven waarin je doet wat voor jou de bedoeling is? 

Ja, ik meld me in 1 keer aan!