Meld je aan voor Insight 

Insight is er voor jou als je herkenning vindt in hoogbegaafdheid. Als je meer inzicht wilt in wie jij echt bent en wat hoogbegaafdheid voor jou betekent.

Insight is er ook voor jou als je nog steeds niet weet wat je wilt worden als je later groot bent, maar wel weet dat er meer moet zijn voor jou. Als je voelt dat er nog onbenut potentieel in jou zit en je toe bent aan een volgende stap in jouw leven. Als je jouw gaven wilt gaan benutten.

Hoogbegaafdheid brengt namelijk ontzettend veel mooie kanten en unieke gaven mee. Maar deze kunnen alleen tot uiting komen als je weet hoe jij bedraad bent, wat jij nodig hebt en wat de weg is die jij te gaan hebt; als je jouw blauwdruk helder hebt.  

Als je inzichten hierover mist, zul je jezelf in het volgende herkennen: 

 • Je past je steeds aan. Je kunt supergoed aanvoelen wat iemand van jou nodig heeft en wat erin verschillende omgevingen van jou verwacht wordt. Alleen weet je daardoor niet meer wie jij nu echt bent. Je leeft met maskers op.   
 • Je ervaart een gebrek aan voldoening en zingeving. Je vindt 1000 dingen leuk en interessant, maar het is het allemaal net niet. Je weet dat je tot meer in staat bent. Je weet dat je iets te doen hebt wat je nu nog niet aan het doen bent en dat brengt ook onrust mee. Het gevoel dat je tijd en je unieke gaven aan het verspillen bent terwijl het leven aan je voorbij trekt. 
 • Je voelt je vaak eenzaam omdat je in je omgeving niet de mensen hebt waarmee je de echte connectie voelt. Mensen die net als jij anders in de wereld staan, anders denken, zien en voelen. Je voelt je vaak afgewezen om wie je bent omdat anderen jou te druk, te gevoelig, te snel, te intens, te emotioneel of te kritisch vinden en niet begrijpen hoe jij in elkaar zit. 
 • Je raakt in conflicten met anderen omdat zij niet zien en doen wat voor jou zo vanzelfsprekend en logisch is. Omdat zij je niet begrijpen als je vertelt over waar het beter kan of welke problemen er aan het ontstaan zijn. Of omdat er dingen gebeuren die jij niet rechtvaardig vindt.

Insight helpt jou bij het kunnen benutten van jouw gaven

Al jaren helpen wij hoogbegaafden met onze eigen bewezen methode in het vinden van hun blauwdruk. Deze blauwdruk helpt je om je eigen weg te vinden en om zekerder te worden in jezelf, zodat je jouw unieke gaven kunt gaan inzetten.

We helpen jou ontdekken hoe hoogbegaafdheid een rol speelt in je leven, zodat je werk kunt vinden dat echt past en de juiste relaties aan kunt gaan.

Door middel van Insight helpen we jou bij het creëren van een leven dat in alle opzichten plezier, voldoening, verbinding en zingeving oplevert. Dit doen we door middel van de volgende onderdelen:  

1. De modules

De modules kun je op je eigen tempo en tijd doorlopen, zodat het proces van zelfonderzoek een natuurlijk onderdeel wordt van jouw leven en daarom ook makkelijker vol te houden is. Als hoogbegaafde kun je soms moeite hebben met discipline en dingen afmaken. Daarom geven we je in het begin van het traject tips en handvaten om ook daar beter in te worden.

Een lastige valkuil die hoogbegaafdheid meebreng, is dat je goed bent in het aanvoelen van wat een ander wil horen en in het geven van de “goede” antwoorden die niet per se jouw antwoorden zijn. Daarom doorloop je jouw zelfonderzoek in jouw alleentijd. Dat voorkomt dat jij je blijft aanpassen.

Wij helpen je om jouw eigen antwoorden boven tafel te halen. Zodat jij kunt gaan doen wat echt klopt bij jou.

Aan de hand van de modules, ga je tot de essentie komen van wat klopt voor jou. Ongeacht hoeveel of hoe weinig zelfonderzoek je al gedaan hebt. Je bouwt verder door op wat je al weet om zo steeds een laagje dieper te gaan. Om nog meer tot jouw kern en essentie te komen. Het maakt dus niet uit waar je nu staat, je gaat ontdekken wat de volgende juiste stap is voor jou.

In de modules ga je aan de slag met de volgende onderdelen:  

Jouw mooie proces begint bij het helder hebben van waar je nu bent. Want waar je nu bent, is de optelling van alles wat je de afgelopen jaren hebt gedaan. Zie waar je nu bent als een nieuw startpunt, punt A op de routekaart.

In de tweede module ga je jouw blauwdruk vormgeven. Je weet dan wat jij echt wilt, wie jij in de kern bent, wat jij nodig hebt en wat jouw levensmissies zijn. Dat geeft jou richting en zorgt ervoor dat jouw tijd en energie naar de juiste dingen gaat.

De basis is nu gelegd om jouw leven stapsgewijs zo in te richten dat het voor jou klopt. Elke dag een beetje leuker is het uitgangspunt. In deze module ontdek je hoe je steeds meer kunt gaan doen waar je energie van krijgt en een burn/bore-out voorkomt.

Zodra je weet wat je wilt, kom je belemmeringen tegen zoals angsten en overtuigingen tegen. Dat is onderdeel van persoonlijke groei. Hiermee om kunnen gaan is voorwaarde om te komen waar je wilt zijn. In deze module ontdek je hoe je als snelle denker jezelf niet in de weg blijft zitten.

Waar je ook staat in je leven en ongeacht wat je wel of niet hebt, er zijn stappen die je nu al kunt zetten om dichterbij je gewenste leven te komen. Het enige wat nodig is, is dat je weet waarmee je kunt beginnen. In deze module ontdek je hoe je van doelen naar actie komt.

Resultaten haal je door op weg te blijven. Door te volharden en je niet te laten afleiden door de waan van de dag. In deze module ontdek je hoe je kunt herkennen dat je van koers raakt, zodat je op tijd kunt bijsturen, en hoe je zelfsabotage processen kunt doorzien. 

Je weet nu alles wat je nodig hebt om te kunnen doen wat past bij je blauwdruk. In deze laatste module ontdek je hoe je op ieder moment in je leven weer die volgende stap kunt gaan zetten, en hoe je met plezier en zekerheid op weg blijft, zodat je kunt genieten van de reis, ongeacht de bestemming.

Ervaringen van deelnemers

'Terugkijkend op het afgelopen jaar, zie ik dat er onwijs veel gebeurd is. En dat is wel in gang gezet door de modules. Die modules waarbij ik eerst dacht; dit heb ik al zo vaak gedaan en ik weet toch niet wat ik wil en dit gaat bij mij niet werken en ik wil 6 miljoen dingen en… en… en… Totdat ik dacht – mede geholpen door de coachingssessies – tja; als ik niet in beweging kom, gaat het dus niet gebeuren. En waarom mag ik niet gewoon dromen? Waarom zouden mijn dromen te groot, te irrealistisch en onmogelijk zijn? Wat als mijn dromen nu eens wel waarheid zouden kunnen worden? En daar ben ik nu dus mee bezig. Nog steeds pak ik de modules erbij, schrijf ik weer stukjes af, of lees ik het terug. En zo wordt het steeds completer. Ik ben dus heel blij dat ik toegang blijf houden tot de modules.' - Sebastiaan

'Ik was op zoek naar een coaching die aansloot bij hoogbegaafdheid en liefst zonder dat hier een-op-een coaching aan te pas komt. Ik vind het namelijk heel fijn om in mijn eigen tijd en tempo de modules door te lopen.' - Fenna

'Door het coachingstraject heb ik steeds meer vertrouwen gekregen dat ik echt kan bereiken wat ik graag wil. Het leuke is dat je door het doorlopen van de modules er zelf achter komt wat je precies wilt en hoe je dat kan gaan doen.' - Marijke

2. De live online Q&A sessies met de Insight Coach

De online Q&A sessies zijn er om jou verder te ondersteunen in je reis. Want ook al is het nodig dat je het zelfonderzoek zelf doorloopt, we zijn er natuurlijk voor je als je vragen hebt. Als je ergens niet uitkomt of als je ergens meer over wilt weten. Je staat er niet alleen voor. De Q&A sessies zijn twee keer per maand met de Insight Coach en worden allemaal opgenomen. Niet alleen kun je alles terugkijken, je hebt meteen ook toegang tot een waardevolle bibliotheek aan Q&A sessies die je op elk moment kunt raadplegen. Je gaat merken dat je niet alleen bent in de vragen die jij hebt en je ontvangt de antwoorden die jou echt verder helpen.  

 'Ik had nooit gedacht dat de door anderen ingediende vragen bij de Q&A sessies bijna allemaal van mezelf hadden kunnen zijn. Daardoor werd het veel persoonlijker dan ik van tevoren had kunnen bedenken.' - Annelies

3. Het netwerk van gelijkgestemden

'In de community tref ik gelijkgestemden, dat voelt als een warm bad. Veelgehoorde opmerkingen binnen de community zijn 'ik ben dus niet alleen’ en 'ik ben niet raar…'. De live meetup brengt dat gevoel ook echt tot uiting. Hoe snel we volledig geaccepteerd babbelen over allerhande zaken waarin eenieders mening gerespecteerd en zelfs gewaardeerd wordt. Hoe abstract of buiten de lijntjes de opmerkingen ook zijn. Door echt te kunnen sparren op respecterende wijze, is de meetup de kers op de taart van de community. Nee je bent niet alleen!' - Robert-Jan

Als deelnemer van Insight krijg je ook meteen toegang tot een netwerk van gelijkgestemden, mensen die op jouw frequentie denken en doen. 

Wij geloven namelijk in de kracht van het verbinden met gelijkgestemden. Daarom word je met jouw deelname aan Insight meteen ook onderdeel van het Gifted People netwerk. Je kunt deelnemen aan de online community en aan de live meetups die alleen voor Insight leden toegankelijk zijn. 

De 4 live meetups per jaar bieden jou de kans om mensen te ontmoeten die zich ook herkennen in kenmerken van hoogbegaafdheid. En dat voelt, zoals de deelnemers zelf omschrijven, als thuiskomen.  

Investering

Jouw investering is eenmalig 2.400,- incl. btw. Je kunt je ook aanmelden in 4 maandelijkse termijnen van 645,- (incl. btw). Je krijgt na je aanmelding meteen toegang tot de Insight Membersite waar je alle tools, modules, videos en inzichten vindt en waarmee je aan de slag kunt op de momenten dat het voor jou uitkomt. Je kunt je ook meteen aanmelden voor de community en jouw vraag insturen voor de komende Q&A sessie, zodat je vliegend van start kunt.


Meld je meteen aan voor Insight

Na jouw aanmelding ontvang je ook nog de volgende waardevolle bonussen:

Bonus #1 Module 'Werk dat bij jou past'

Wil je beter tot jouw recht komen in je huidige werk of nieuw werk vinden dat bij jou past? Dan kun je met deze module aan de slag. Je gaat dieper in op welk werk bij jou past zodat je jouw plezier en uitdaging kunt behouden. Werk waarin je van betekenis bent en jouw potentieel benut, gehoord/gezien worden voor jouw unieke gaven en beter kunt communiceren over wat jij nodig hebt en wilt. Ook al vind je veel leuk en heb je veel interesses. Ook al bestaat wat jij wilt nog niet.

Bonus #2 Tips en tools voor ondernemers

Ben je ondernemer of loop je rond met de wens om het ondernemerschap in te stappen? Dan is dit een superwaardevolle bonus voor jou. Je kunt in de ondernemersvragenuurtjes al jouw vragen over het ondernemerschap stellen en de rol die HB/HSP daarin speelt. We bespreken onderwerpen als 'Hoe voorkom je verveling in je eigen business?’, 'Hoe kun je er al jouw interesses in kwijt?’ En ‘Hoe ga je om met zichtbaar (durven) zijn? Je ontvangt ook toegang tot de replays van eerdere sessies, zo kun je altijd de inzichten opdoen die je nodig hebt voor een succesvol bedrijf.

Bonus #3 Toegang HB bibliotheek

In de HB bibliotheek vind je waardevolle ebooks en artikelen over hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit. Je vindt er meer informatie en inzichten, zodat je nog beter gaat begrijpen wat hoogbegaafdheid is en wat het voor jou en de mensen om je heen betekent. Ook handig als je voor jouw kinderen op zoek bent naar meer informatie over hoogbegaafdheid.

Bonus #4 Financiële-, tijd-, energie- en omgevingsanalyse

Deze analyses gaan jou helpen om te ontdekken waar jouw energie-lekken zitten en wie en wat wel of niet bijdraagt aan jouw leven. Zo zorg je ervoor dat je wat je hebt aan geld, tijd en energie aan de juiste dingen uitgeeft in plaats van het te verspillen. Hierdoor kun je ook jouw focus houden op dat wat er echt toe doet. 

Bonus #5 Templates, checklists en stappenplannen

Je ontvangt de templates en stappenplannen die je nodig hebt om te komen van waar je nu bent tot waar je wilt zijn. Zo weet je steeds in welke volgorde je welke stappen moet gaan zetten. 

“Ik koos voor het Insight traject om meer inzicht te krijgen in mijzelf en vooral ook omdat ik inzicht wilde krijgen in het leven van mijn hoogbegaafde dochters. Alleen al daarom wist ik dat Insight een goede investering zou zijn" - Remco

“Het contact met gelijkgestemden was heel waardevol. Ook weet ik nu hoe ik mijn kinderen kan helpen en waarmee ik ze kan helpen. Die kennis is onbetaalbaar." - Jurriaan

Totale waarde

Als jij je vandaag aanmeldt, ontvangt je toegang tot het Insight traject met een totale waarde van 7.879 euro. 

Aanmelden of nog even twijfelen?

Misschien twijfel je nog? Misschien vraag jij je af of nu het juiste moment is? Maar wat is er morgen anders dan vandaag als jij morgen hetzelfde doet als vandaag? 

Als je tot het einde van deze pagina bent gekomen, is één ding duidelijk, je bent op zoek naar die volgende stap. Op zoek naar meer focus en helderheid over wie jij bent, wat klopt voor jou en de rol van hoogbegaafdheid daarin. Daar kunnen we jou bij helpen. 

Weet dat het altijd eng is om een investering in jezelf te doen. Weet ook dat wat het je oplevert meer waard is dan geld. Jezelf kennen en weten wat jouw pad is. maakt alles in jouw leven makkelijker. Van keuzes maken tot de juiste mensen om je heen verzamelen. Dus, doe je mee?  

"Ik had eerst best moeite met het bedrag wat aan het coachingstraject vast zat. Maar heel mijn hart zei dit is wat ik nodig heb. Ik heb gekeken of het financieel haalbaar was en toen mijn gevoel gevolgd. Nu na het traject vind ik het nog steeds veel geld, maar het is ook helemaal goed gekomen. Ik kan nu zeggen dat de investering geen pijn gedaan heeft. 

Mijn gevoel klopte; het was precies wat ik op dat moment nodig had. Want voordat ik startte voelde alles uitzichtloos. Het traject heeft me weer richting gegeven en een kijk in wie ik ben en wat bij mij past. Ik sta nu zo anders in het leven en heb meer vertrouwen in mezelf en mijn wensen. Dat is mij meer waard dan geld. Ik kan het coachingstraject echt aan iedereen aanbevelen. Mijn advies; voel je de klik en de urgentie, volg dan je gevoel." - Mireille

Voor je het weet is er weer een dag voorbij.

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

ERVARINGEN VAN DEELNEMERS DIE JOU VOORGINGEN

'Ik durf nu de dingen te doen die voor mij belangrijk zijn. Van de opgedane inzichten kan ik de rest van mijn leven nog profiteren!'

Lieke van der Vorst

'De houvast waar ik naar zocht heb ik gekregen en ik ga daar mijn hele leven van profiteren. Ik heb nu de inzichten over hoe ik mijn leven het beste kan indelen en dat ik daar leading in ben. 

Ik laat mij niet meer afleiden door verwachtingen van anderen en gestopt met mezelf aan te passen. Ik durf nu de dingen te doen die ik graag wil doen en daardoor gebeuren er nu onzettend mooie dingen in mijn leven.'

'De focus waar ik naar op zoek was voor mezelf, heb ik nu gevonden en wil ik niet meer loslaten.'

Marion

 'Het zelf bepalen van de tijd en ruimte om te werken aan mijn eigen doelen, was perfect voor mij. De focus waar ik naar op zoek was voor mezelf, heb ik nu gevonden en wil ik niet meer loslaten. 

Ik heb nu zelf de regie in handen. Ik ben op weg richting mijn eigen blauwdruk. En ik ga ervan genieten!'

'Dit programma was het zetje dat ik nodig had om weer in mijzelf te gaan geloven.'

Margreet Rutgers

 'Na de zoveelste burn-out kwam ik bij Gifted People terecht. Het programma heeft mij zo veel inzichten geboden in mijn eigen gedachten, gaven en in wat ik echt wil. Ik heb geleerd om vertrouwen te hebben in wat ik kan en wil.  

Dit was het zetje dat ik nodig had om weer in mijzelf te gaan geloven, dingen die ik al langer eigenlijk wilde gaan doen ook daadwerkelijk op te pakken en zo mijn dagen een voor mij zinvolle invulling te geven.'

Veelgestelde vragen

 • Hoeveel tijd kost Insight het per week?
  Zelfonderzoek hoeft niet zwaar en veel te zijn. Je hoeft er geen uren per dag mee bezig te zijn. Ons advies is om er dagelijks 10 minuten mee bezig te zijn. Daardoor wordt het steeds makkelijker om ermee bezig te blijven. Insight helpt je daar ook mee middels de extra tools en inzichten die je ontvangt. Onderdeel van Insight zijn daarnaast nog de energie, tijd, geld en energie-analyses. Hiermee kun je inzichtelijk maken waar jouw tijd, geld en energie nu naartoe gaat zodat je hier betere keuzes over kunt gaan maken. We hebben namelijk allemaal in ons leven verspilling en daardoor lijkt het soms of we het te druk hebben voor bijvoorbeeld zelfonderzoek, maar het is eerder een kwestie van gebrek aan duidelijkheid over wat echt belangrijk is.  
 • Hoe lang duurt het programma? En wanneer start het?
  Je kunt 12 maanden lang deelnemen aan de live online Q&A sessies en de community en je houdt lifetime toegang tot de modules in de online omgeving. Zelfonderzoek draait om jou en moet altijd passen in jouw leven. Je kunt het daarom op je eigen tempo doorlopen op de momenten dat het voor jou uitkomt. Als je nu instapt, ontvang je automatisch alle nieuwe ontwikkelingen en de nieuwe inzichten en tools die we blijven toevoegen. Gedurende het jaar ga je al heel mooie dingen op je pad zien komen, dat gebeurt dus niet pas na 12 maanden. Als jij je zo aanmeldt, krijg je direct toegang en kun je al meteen starten. Als het beter voor je uitkomt, kun je ook later starten. Door nu in te stappen weet je in ieder geval zeker dat je voor deze investeringsprijs mee kunt doen. We verhogen namelijk regelmatig de investering omdat we steeds meer waarde toevoegen aan Insight .
 • Hoe weet ik of Insight bij mij past?
  Insight past bij jou als je herkenning vindt in hoogbegaafdheid en je het gevoel hebt dat er meer in je zit, dat je jouw gaven nog niet benut. Als je het gevoel hebt dat je meer uit het leven wilt halen, maar niet weet hoe je erachter komt wat je moet doen om dat te realiseren. Als je voelt dat er nu wat moet gebeuren, maar je weet niet wat je nu kunt doen. En als jij je herkent in wat er op deze pagina staat beschreven.  
 • Moet ik hoogbegaafd zijn?
  Onze specialisatie ligt op gebied van hoogbegaafdheid, maar er zijn veel hoogbegaafden die wel hoogbegaafd zijn, maar zich niet als zodanig herkennen of zich nog niet hoogbegaafd durven te noemen. Insight is bovendien ook geschikt voor HSP'ers. Daarom is het voldoende als jij je herkent in de kenmerken van hoogbegaafdheid. Dan heb je daar in ieder geval al meer over te ontdekken en dat is ook de waarde van Insight Als je twijfelt, kun je natuurlijk altijd contact opnemen om je vragen te stellen.
 • Ik heb al veel trajecten en programma's gevolgd, maar ben vaak teleurgesteld. Hoe weet ik dat ik met Insight er wel achter kom waar ik naar op weg wil zijn?
  Veel van de deelnemers van Insight hadden dezelfde terughoudendheid. Maar we weten uit ervaring, dat wanneer je bezig gaat met wat je krijgt aanreikt, dat je het gaat vinden. Bovendien staat tijdens Insight jouw kern centraal. Je maakt je blauwdruk helder. Het gaat dus verder dan alleen de volgende baan die je kunt vervullen, want dan zit je al snel weer in hetzelfde schuitje. Door vanuit dit perspectief te kijken, gecombineerd met de inzichten over hoogbegaafdheid en het praktische, ga je er ook daadwerkelijk achter komen wat voor jou de bedoeling is, en wat je daar nu al voor kunt doen. Het heeft alleen wel tijd nodig, je mag jezelf die tijd ook gaan gunnen.
 • Kan ik het door mijn werkgever laten betalen?
  Dat kan zeker. Veel werkgevers hebben een budget beschikbaar waar je gebruik van kunt maken. Je kunt Insight ook volgen als onderdeel van een outplacement traject. Als je Insight door je werkgever wilt laten betalen, stuur dan een mail (info@giftedpeople.eu), dan maken we dat samen in orde.
 • Kan ik Insight ook volgen als ik al een ander traject volg of in een burn-out zit?
  Ja, dat is mogelijk. Als je bijvoorbeeld een re-integratietraject volgt, kan dit er heel goed naast. Als je nu in een burn-out zit, is het enerzijds belangrijk dat je de tijd neemt om te herstellen. En anderzijds dat je de tijd neemt om je voor te bereiden op wat er gaat komen na de burn-out. Beide komen aan bod in Insight. Het vormgeven van een leven dat wel past, geeft bovendien juist weer energie. En het zorgt ervoor dat je niet pas na jouw herstel gaat nadenken over de volgende stap, want dat is eigenlijk al te laat. Het is belangrijk dat jij je op tijd gaat voorbereiden om straks een passende stap voorwaarts te gaan zetten.
 • Bieden jullie ook losse sessies?
  Nee, dat is geen onderdeel van wat wij bieden. Wij geloven in de kracht van een proces, als je echt verder wilt komen, is er meer nodig dan een paar losse sessies. Bovendien is het belangrijk dat je leert hoe je in je leven de aanpassingen kunt maken die je wenst en dat je niet steeds moet wachten tot een volgende afspraak. Daarom bied wij jou de inzichten, tools en vragen waar je zelf mee aan de slag kunt op momenten dat het past voor jou. Daarnaast kun je een gedurende jouw Insight jaar 2x per maand live (online) jouw vragen stellen en je kunt veel leren van de vragen die anderen stellen. Van alle vormen en methodes die we de afgelopen jaren hebben uitgeprobeerd, levert deze aanpak veruit de beste resultaten.  
 • Ik ben gewend om 1-op-1 begeleid te worden, kan een online programma mij echt verder helpen?
  Dat horen we vaker. Een van de deelnemers, Yke, gaf ook aan dat ze het in het begin een gek idee vond om begeleid te worden zonder een-op-een gesprekken. Maar ze wist ook uit ervaring dat het in het proces van het vinden van de juiste antwoorden vooral gaat om welke vragen er gesteld worden, en dat je de meest waardevolle inzichten vaak niet tijdens de gesprekken of contacten zelf hebt, maar achteraf, door reflectie, door dingen wat langer te laten broeien en door dingen op te schrijven. Bij 1-op-1 sessies ben je bovendien sneller geneigd om de antwoorden buiten jezelf te zoeken en word je, zeker als HB’er/HSP’er beïnvloedt door de persoon die tegenover je zit. Juist omdat je de ander goed kunt aanvoelen, is het belangrijk dat je zelf met dit proces aan de slag gaat. Want jij hebt de antwoorden. Wij gaan je daarin faciliteren. Natuurlijk ontvang je ook waar nodig ondersteuning. Je kunt deelnemen aan de live Q&A sessies en je vragen in de community stellen aan onze Insight Guides.
 • Ik wil wel graag, maar vind het ook een grote investering.
  Dat is helemaal te begrijpen. Het is altijd spannend als je een investering moet doen. Maar wij weten, ook uit persoonlijke ervaring, hoe belangrijk het is om te investeren in jezelf. Uiteindelijk is het goed om je af te vragen wat het je kost aan tijd en energie als je bezig blijft met doen van dingen die niet bij jou passen omdat je niet weet wat het dan wel moet zijn. En ook hoeveel geld je nu uitgeeft om dingen in je leven te onderhouden die jou niet dienend zijn, maar juist in de weg staan van het creëren van een leven dat bij jou past. Realiseer je dat Insight een eenmalige investering is waar je de rest van je leven gebruik van kunt maken. Want als je eenmaal weet wat de stappen zijn, dan kun je ze keer op keer weer toepassen. En je blijft gewoon toegang houden tot de modules. Wij gunnen het je dat je voor iets zo belangrijk als jouw leven niet gaat voor de goedkoopste oplossing, maar voor een oplossing die jou ook echt verder brengt.  
Meld je aan voor Insight


Komt het beter voor je uit om de investering in 4 termijnen te voldoen? Meld je dan in 4 termijnen aan. Na jouw aanmelding, voldoe je direct de eerste termijn. De termijnen zijn per maand.

Garantie: Op basis van de resultaten van al honderden deelnemers, weten wij zeker dat de methode die we gebruiken werkt. Wanneer je echt aan de slag gaat met de modules en gebruik maakt van je krijgt aangereikt, ga je ontdekken wat je wilt, wat jouw blauwdruk is, hoe je bedraad bent en wat je kunt doen om een leven te creëren voor jezelf met meer plezier en voldoening waarbij je jouw unieke gaven kunt gaan benutten. 

Maar mocht je na jouw aanmelding niet tevreden zijn, dan kun je dit binnen veertien dagen per email laten weten. Je krijgt dan de investering retour. Meer informatie vind je op deze pagina.