Ervaringen

Image

Ik heb nu de inzichten over hoe ik mijn leven het beste kan indelen en voeg me niet meer naar de verwachtingen van anderen.

Lieke van der Vorst

"Ik heb me aangemeld voor het coachingstraject na mijn HB ontdekking. Ik was wanhopig op zoek naar houvast. Die houvast heb ik gekregen en ik ga daar mijn hele leven van profiteren. Ik heb nu de inzichten over hoe ik mijn leven het beste kan indelen en dat ik daar leading in ben. Ik laat mij niet meer afleiden door verwachtingen van anderen, ook al staan ze me nader en dit is nog maar het begin.  

Naast inzichten ben ik ook actie gaan ondernemen. Mijn baan heb ik achter me gelaten en ik ben me gaan richten op de Positieve Desintegratie theorie van Dabrowski waar ik nu regelmatig workshops in geef. 

Ik ben gestopt met mezelf aan te passen en ik durf nu de dingen te doen die ik graag wil doen. Ik heb geen schroom meer. Ik doe het gewoon. Ik schrijf mensen aan als ik een idee heb, en nog leuker is dat ik al een paar reacties heb gehad die mij verder hebben geholpen.

Ik kan de coaching iedereen aanbevelen. Ik denk dat het voor een ieder goed is om niet meer te denken in belemmeringen. Ik vond het bovendien fijn dat ik op mijn eigen tempo en gewoon thuis de modules kon doen. Ook vond ik het fijn om snel antwoord te krijgen. Adrienne wist me steeds weer te motiveren. Zowel met het coachingstraject als op facebook."

Image

De coaching heeft mij doen inzien wat mijn dieper gelegen drive is. Wat ik belangrijk vind in mijn leven en hoe ik mijn leven wil gaan (be)leven!

Susan Brouwers

"Ik las op Facebook de uitnodiging voor de masterclass en had heel sterk het gevoel dat ze het over mij had en dat ik die masterclass moest zien. Ik heb ook het e-book direct gedownload en in 1 avond uitgelezen.  

Tijdens de masterclass had ik zoveel herkenningsmomenten en kwam het heel dichtbij. Dit alleen al, was reden genoeg voor mij om het coachingstraject te gaan volgen. Ik voelde gewoon dat ik het moest doen. Eigenlijk had ik weinig twijfels, behalve zou het de investering waard zijn? En ging dit mij wel helpen? Ik zat op dat moment erg vast in het gevoel "wie ben ik?" en "wat kan ik gaan doen?", "waar ben ik goed in?", etc. Ik had namelijk net weer de zoveelste opleiding gedaan en mijn zinnen gezet op een bepaalde werkgebied wat het toch niet bleek te zijn.

De coaching heeft mij doen inzien wat mijn dieper gelegen drive is. Wat ik belangrijk vind in mijn leven en hoe ik mijn leven wil gaan (be)leven! Ik heb vertrouwen dat ik er ga komen en ik ben inmiddels de eerste stappen aan het zetten richting mijn eigen  onderneming. De coaching heeft mij echt weer in beweging gezet en energie gegeven om er (weer) voor te gaan.

Ik raad de coaching aan iedereen aan die zich in de kenmerken van HB herkent en is vast gelopen op een bepaald gebied in zijn/haar leven. Mensen die er klaar mee zijn en verandering willen zien. Je zult het uiteindelijk zelf moeten doen, maar in het traject krijg je de handvaten die je nodig hebt.

Prettig aan de coaching vind ik dat je het online kunt volgen en op je eigen tempo en wanneer het jou uitkomt. De opdrachten zijn helder en je ontvangt veel waardevolle content waardoor je alles uit je traject kunt halen. Buiten de inzichten in mijzelf heb ik veel kunnen leren over HB en heeft dit ook voor veel inzichten gezorgd."

Image

Je ebook sprak me erg aan, ik werd er soms emotioneel van toen ik het las. De manier waarop jij dingen beschrijft, daar kon ik me erg in vinden.

Fenna Z.

"Ik was op zoek naar een coaching die aansloot bij hoogbegaafdheid en liefst zonder dat hier een-op-een coaching aan te pas komt. Ik vind het namelijk heel fijn om in mijn eigen tijd en tempo de modules door te lopen.

In het algemeen vind ik het een fijn coachingstraject, ik ben erg blij dat jij dit hebt ontwikkeld! Het heeft me erg geholpen, vooral ook het feit dat er veel meer mensen zijn die hetzelfde denken of reageren heeft veel geholpen.

Het coachingtraject heeft me veel opgeleverd. Ik heb mijn baan bij de overheid opgezegd en heb nu een baan bij een klein bedrijf (11 man) waar de sfeer goed is; dat stond voor mij op nummer 1. Ik overweeg zelfs om voor mezelf te beginnen of om naar Portugal te verhuizen 😉 

Verder weet ik intussen waar een boel dingen vandaan komen, waarom ik soms reageer zoals ik doe. En dat ik niet heb geleerd om kleine stapjes te zetten, door te zetten, om hulp te vragen en om mijn perfectie los te laten. En ik ben mijn creatieve kant weer aan het ontdekken en dat creatieve vuur wordt alleen nog maar heftiger. Kortom: door het Insight-traject ben ik weer onderweg!"

Image

Op een bepaald moment ben je zo klaar met aanrommelen en dan is het zo fijn als je ineens je doel voor ogen hebt, een punt op de horizon.

Liesbeth de Korte

"Voor ik aan de coaching begon had ik serieuze twijfels. Ik ben al meer dan 40 jaar zoekende naar mijn doel in het leven en dan zal ik nu ineens wel een helder beeld krijgen? Ik kon dat niet geloven.

Toch is het middels het coachingstraject gelukt. Ik ben erachter gekomen dat ik best weet wat ik wil, ik moest het alleen op een rijtje krijgen en er handen en voeten aan geven. Heerlijk dat het nu duidelijk is. Dat ik weet welke weg ik te gaan heb. Het klopt gewoon.

Ik weet nu wat ik moet doen en waar ik op moet letten. De coaching kan ik echt aanraden. Op een bepaald moment ben je zo klaar met aanrommelen en dan is het zo fijn als je ineens je doel voor ogen hebt, een punt op de horizon. Ik heb zelf (als hoogbegaafde) gemerkt dat je dat in je eentje niet zomaar voor elkaar krijgt, je hoogbegaafdheid loopt je daarbij echt voor de voeten. En dan is Adrienne er om je uit dat moeras te trekken.

Ik kijk weer met vertrouwen naar de toekomst, vooral omdat ik nu heel goed weet wat de juiste stappen zijn voor mij en wat niet."

Image

Het contact met gelijkgestemden was heel waardevol. Ook weet ik nu hoe ik mijn kinderen kan helpen en waarmee ik ze kan helpen. Die kennis is onbetaalbaar.

Jurriaan Klomp

"Ik las het ebook over hoogbegaafdheid van Gifted People, en dat zette iets in gang. Ik moest daar meer over te weten komen. Het coachingstraject heeft me daar een volgende stap in geboden, en ook al voel dat ik pas aan het begin sta, de inzichten en het talent van Adrienne om die helder te verwoorden hebben mij veel gebracht. Het contact met een groep gelijkgestemde mensen was bovendien belangrijk voor mij.

De 2 bijeenkomsten van het afgelopen jaar waren fantastische ervaringen. Wanneer ik gedachten of ervaringen deel moet ik het altijd uitleggen of ik zie aan ze dat ze het niet begrijpen. Anderen laten me vaak maar praten of komen met argumenten die er volledig naast zitten. Tijdens die bijeenkomsten niet. Ik wist niet wat ik meemaakte. Alleen al om die reden is het coachingstraject zo waardevol. 

Waar ik nu sta? Ik sta nu sterker na een jaar coaching. Ik weet nu dat de weg die ik gestart ben na te zijn gestopt met school de enige weg is. Dat ik die weg moet blijven bewandelen. Ik geloof in mijn project. Ik geloof in mijn kennis. Ik geloof in mijn Ridder Mark verhalen. Ik geloof dat het een succes kan worden. Ook weet ik nu hoe ik mijn kinderen kan helpen en waarmee ik ze kan helpen. Ik kan ze gerichter helpen. Weet in welke richting ik moet zoeken. Die kennis is onbetaalbaar en heb jij me geschonken. Daar ben ik je zeer dankbaar voor :)."

Image

Ik merk dat alleen al het (h)erkennen van zoveel hoogbegaafdheidskenmerken me meer zelfvertrouwen heeft gegeven.

Rachel

"Ik was enorm geraakt door de masterclass en herkende zoveel. Ik begreep dat dit wel eens echt belangrijk kon zijn vooral ook dat over de rode draad vinden in je werk.

Ik ben vrij vlot door de modules gegaan en heb veel inzichten opgedaan. Vooral mezelf beter begrijpen in het voor mij nieuwe licht van HB kenmerken. Ik vond het coachingstraject prettig en veilig, omdat je anoniem thuis kunt blijven en je de modules online doorloopt. De coaching was praktisch, verdiepend en het heeft me veel herkenning gegeven. 

Ik merk dat het (h)erkennen van zoveel hoogbegaafdheidskenmerken me ook meer zelfvertrouwen heeft gegeven. Als ik weer eens denk; 'kan ik dat wel?' bedenk ik me nu dat anderen die niet eens HB zijn denken dat ze het kunnen, sterker nog, het al lang doen. Dus dan zal het vast wel lukken. Als het maar mijn interesse heeft. 

Wanneer jij je herkent in de HB kenmerken (vooral ook als je zelf nog niet aan hoogbegaafd zijn gedacht hebt) lees dan het ebook of doe mee met de Masterclass en onderzoek of deze coaching ook jou verder kan brengen."

Image

Ik had nooit gedacht dat de door anderen ingediende vragen bij de coachingsessies bijna allemaal van mezelf hadden kunnen zijn. Daardoor werd het veel persoonlijker dan ik van tevoren had kunnen bedenken.

Annelies

"Een vriendin wees me op een Facebook bericht voor de masterclass over hoogbegaafdheid. Die sprak me zo aan, dat ik besloot om deel te nemen aan het Insight traject. 

Van tevoren vond ik het wel lastig om te bepalen of het traject een aanvulling zou zijn op wat ik al deed. Ik had vanwege een burn-out net een jaar van allerlei therapieën en coaching achter de rug en voelde dat het tijd was voor actie in plaats van nog meer van hetzelfde. Doordat er in de masterclass zo veel herkenbare onderwerpen voorbij kwamen, dacht ik dat ik daarmee wel 'geleerd' had dat er kenmerken van hoogbegaafdheid bestaan en dat ik daar wel zelf verder mee aan de slag zou kunnen. Maar ik ben heel blij dat ik toch met Insight traject ben gestart. 

De online coaching sessies vond ik heel waardevol. Ook fijn dat ik alles kon terugkijken en dat de onderwerpen erbij beschreven staan. Daardoor kon ik steeds kiezen op welk onderwerp ik graag wilde inzoomen. Ik had bovendien nooit gedacht dat de door anderen ingediende vragen bij de coachingsessies bijna allemaal van mezelf hadden kunnen zijn. Daardoor werd het veel persoonlijker dan ik van tevoren had kunnen bedenken.

Ik heb nog een aantal modules te gaan, maar ik heb nu al meer tijd, rust en energie. Ik heb meer focus op wat ik wel wil, op mijn doelen en ik heb geleerd ze niet te groot te maken. Ik probeer niet altijd maar vooruit te denken. Het belangrijkste inzicht is misschien nog wel dat ik vaker gewoon moet beginnen. Ik zou het bijna vergeten, maar het is toch ook gewoon heel fijn om me niet meer zo’n buitenbeentje of raar te voelen. Het inzicht dat mijn manier van denken ‘echt bestaat’ doet me als mens goed.

Ik zou dit traject aan iedereen aanraden die af en toe met zijn eigen gedachten en overtuigingen in de knoop zit. Ik ben blij dat ik het traject volg en het wordt alleen maar waardevoller, voor mij 5 sterren."

Image

Ik vond het een heel fijn en helder traject. De online coachingsessies zijn ook heel waardevol omdat je dan toch even soort van 'live' contact hebt en omdat veel van de vragen heel herkenbaar zijn. Het geeft ook een 'allemaal in hetzelfde schuitje' saamhorigheidsgevoel, net als de Facebook community.

Marloes van Meel

"Ik volgde de online masterclass en herkende veel en was geraakt. Ik dacht/voelde dat dit traject mij verder kon helpen mezelf nog beter te leren kennen en mijn pad uit te stippelen.

Door het Insight traject heb ik meer helderheid en een beter overzicht van wat ik de komende jaren wil bereiken en hoe ik dat kan doen. Door eerdere trajecten die ik gevolgd heb, had ik al wel wat doelen opgeschreven voor de komende jaren, maar nu is het meer een totaalplaatje. En kan ik er makkelijker mee aan de slag; niet met maar 1 doel, maar met het hele leven dat ik wil.

Ook heb ik meer geleerd en ontdekt over mezelf en hoogbegaafd zijn. Het verrijkt mijn leven om daarmee bezig te zijn. Het is zo fijn om niet te horen dat het raar is dat je veel verschillende dingen hebt gedaan of snel uitgekeken raakt. Dat dit bij hoogbegaafdheid hoort en dat het ook positief kan zijn en hoe je er mee om kan gaan.

De coaching is een 'rijk' traject, met allerlei extra FAQ’s, tools en bonussen. En het ziet er ook allemaal strak en mooi uit. Wat ik ook heel mooi vind, is hoe Adrienne in die Q&A sessies steeds zo natuurlijk en snel een goed antwoord weet en daarbij nooit (ver)oordeelt, maar begripvol reageert, vanuit de wil om mensen verder te helpen. Dat is heel liefdevol.

Ik zou de coaching aanraden aan mensen die hoogbegaafd zijn, of mensen die er veel van herkennen. Die meer helderheid willen krijgen over hoe ze in elkaar zitten, wat ze in hun leven willen en hoe ze dat kunnen bereiken en die daar ook echt tijd en moeite in willen steken. Als je open staat om naar jezelf en je leven te kijken met een onderzoekende, nieuwsgierige blik, dan is Insight een traject voor jou."

Image

Ik heb nu veel meer focus en ik weet wat ik wil. Financieel en qua energie gaat het me beter. Ik ben meer begrensd en heb mijn vriendschappen, mijn werk en mijn richting en focus nu helder.

Bart van der Dussen

"Ik heb voor het coachingstraject Insight gekozen, omdat ik me heel erg herkende in de introductie masterclass. Ik wilde meer focus en inzicht in mezelf en dat heb ik gekregen.

De coaching was een fijne ervaringen, ik heb veel inzichten opgedaan en toen ik naar mijn blauwdruk terugkeek van een jaar geleden, merkte ik dat er steeds kleine nuances veranderen maar de rode draad is er en daar word ik wel gelukkig van! En ik heb een werkaanbod gekregen! Daar kan ik mijn kwaliteiten in kwijt en precies doen wat ik leuk vind. Ik mag iets gaan opzetten voor mensen met een arbeidsbeperking, met het idee dat zij hun volle potentieel kunnen benutten.

De reis gaat verder en ik heb nu een mooi naslagwerk om eens in terug te bladeren en weer op verder te bouwen."

Image

Door de blauwdruk heb ik mezelf beter leren kennen en weet ik waar ik blij van word. Ik heb me opengesteld voor het avontuur en maak nu gebruik van mijn talenten. Hierdoor bruis ik van energie.

Anoniem

"Het Insight traject is een jaar vol ontwikkelingen geweest en ik kijk er tevreden op terug. Ik zal met regelmaat de modules blijven inzien want het is een reis die door blijft gaan. Het Insight traject sloot en sluit aan op de vragen die ik nog had om mezelf beter te leren begrijpen, en ook te weten waarom ik zo handel en waarom ik ben wie ik ben.

Ik heb veel geleerd van de opdrachten, de theorie en niet te vergeten de live online coaching sessies. En ik vond het erg prettig om het traject op mijn eigen tempo te kunnen uitvoeren.

Het coachingstraject heeft me behoed voor een bore-out en heeft me geholpen om de beslissing te nemen om minder te gaan werken bij mijn huidige werkgever. En ik ben de overige dagen als zelfstandige aan de slag gegaan. Ik heb me opengesteld voor het avontuur en het heeft verassend goed uitgepakt. Ik voer opdrachten uit waarvan ik niet had gedacht dat ik ertoe in staat zou zijn.

Ik maak gebruik van mijn talenten en door deze aanvulling bruis ik van energie. Ik weet inmiddels dus ook hoe ik ervoor moet waken om op de dagen dat ik bij mijn huidige werkgever aan de slag ben niet te verzanden in taken waar ik uitgeput van raak. Ik heb geleerd om mijn leven creatiever in te richten. Ik wissel het meer af, sluit me af door muziek en ben daardoor ook productiever. Kortom: een win-win-win situatie."

Image

De coaching heeft mij een nieuwe kijk gegeven op wie ik ben en gezorgd dat ik niet langer geleefd word door de wereld!

Jan Westhoff

"Ik kreeg een bericht van een zogenaamde voor mij onbekende "vredestichter" om mee te doen met de masterclass. Ik besloot om me in te schrijven voor het Insight traject en mijn deelname was als een openbaring! Ik ben eindelijk in positie gekomen en ik ben zichtbaar geworden!

De coaching is de losmaker en misschien ook wel opruimer van het "oude" leven geweest. Mijn wandel met mijn God en vriend is vervolgens het nieuwe fundament geworden. Beide waren en zijn nodig om naar mijn bestemming te komen! Ik geef het Insight traject 5 sterren en ik voel me rijk dat ik dit traject heb mogen doorlopen. Ik raad de coaching aan aan eenieder die vindt dat hij of zij door anderen geleefd wordt en die daar permanente verandering in wil brengen.

Het traject is goed doordacht en grondig en dat hielp enorm om gehoorzaam en trouw te zijn, om op de plaats blijven en te starten, lopen en voltooien. Ik wandel nu in geloof verder, dat geeft mij heel veel. Het is niet af, sterker nog...het "nieuwe" leven wil nu starten! En daar geef ik ruimte aan. Adrienne, ik wens jou alle goeds, en ik zal je ambassadeur zijn bij mijn ontmoetingen met wie dan ook! Want Gifted People is een geschenk voor een ieder die het uitpakt!"

Image

Ik was behoorlijk ontdaan, verdrietig en blij toen ik de beschrijving van creatieve hoogbegaafdheid hoorde.

Monique Zegveld

"Toen ik met de Masterclass meedeed kreeg ik een tsunami aan gevoelens van (h)erkenning en nadat dat was neergedwarreld, voelde ik compassie.

Ik twijfelde nog wel even of Insight een goede investering voor me zou zijn, omdat er weinig live contactmomenten waren en ik was al bezig met een NLP-Master opleiding. Gelukkig ben ik wel met het Insight traject gestart. Daarbij was het voor mij de uitdaging om uit de mezelf opgelegde bandbreedte te stappen.

En dat is gelukt! Door dit traject, en door de NLP-Master ontwikkeling, ben ik uit de mezelf opgelegde beperkingen gestapt! Met de inzichten, ondersteuning en het delen van ervaringen met anderen binnen het Insight traject kon ik echt reuzenstappen maken en uit de mezelf opgelegde bandbreedte stappen. Ik voel me levendiger, in staat om groter te denken, heb twee opleidingen afgerond, twee boeken geschreven en neem meer de regie over mijn leven, inclusief mijn dromen. Heerlijk!

Ten slotte wil ik nog zeggen dat ik heel blij was (en ben) met de groep 'Wereldverbeteraars'. Daar blijf ik dit jaar ook aan mee doen!"
Image

Het coachingstraject heeft mij ontzettend veel opgeleverd. Ik had vorig jaar, toen ik hieraan begon, niet kunnen bedenken wat ik allemaal heb gedaan en voor elkaar heb gekregen in een jaar. 

Vera Vandervesse

"Wat gaat de tijd snel. Toen ik startte met het Insight traject liep ik aardig met mijn ziel onder mijn arm. Niet wetende hoe verder zo op het eind van mijn kunstraject-opleiding. Ik wilde weer verhuizen omdat ik het gevoel had Is dit het nu? Enkel en alleen thuis creatief bezig zijn, gezellig samen met mijn man, af en toe vakantie, een beetje kabbelend leven – ook al doet het lijf vaak niet echt mee met mijn acties in mijn hoofd?

Mijn partner stelde voor om toch weer eens verder te onderzoeken waarom ik toch weer wilde verhuizen. Nou ja, toen kwam de gratis masterclass voorbij. Tijdens het bijwonen van je masterclass en je e-book te hebben gelezen, dacht ik ‘ja daar moet ik zijn’ omdat ik zoveel erin herkende. Maar ja, ik hoogbegaafd?… dat zal wel niet. Mijn hele leven al lopen bewijzen dat ik het wel kan, dat ik niet dom ben. 

Voor mij was en is het coachingstraject vooral fijn dat er voor mij inwendige deuren zijn opengegaan. Het gevoel dat ik er mag zijn, wie en hoe ik ben met mijn snelle denken, mijn twijfels, dat ik ook mijn verhaal kan vertellen als ik wil. Dat ik in de besloten community ook mijn ideeën kan vertellen zonder schroom van; daar heb je haar weer… was voor mij ook enorm waardevol. En de modules van het traject zijn helder en geven een goeie leidraad om mee verder te gaan.

Het coachingstraject heeft mij ontzettend veel opgeleverd. Ik had vorig jaar, toen ik hieraan begon, niet kunnen bedenken wat ik allemaal heb gedaan en voor elkaar heb gekregen in een jaar. Ik geniet nu volop van het feit dat ik meer en meer laat zien wat ik wil, dat ik mezelf toesta om te zijn wie ik ben. Dat vind ik al een hele grote winst voor mezelf."
Image

Wat ik heel prettig vond aan het Insight traject is dat je zelfstandig aan de slag kunt.  

Anoniem

"Het Insight traject is zonder face to face interactie en dat is heel goed voor mij. Ik ben namelijk kampioen sociaal wenselijk antwoorden. Ik heb al zo vaak een traject met een psycholoog of een coach gehad waarbij ik zo graag wilde dat zijn of haar methode zou werken, dat ik er alles aan deed om het een succes te maken. En er veranderde uiteindelijk bij mij niets. Ik kon het cognitief reproduceren maar voelde er niks bij. Doordat het Insight traject een online traject is, kon ik deze valkuil ontlopen en ik voel me nu een stuk beter. Zoals ik het zelf zeg: ik voel me geen basket case meer."

Image

Als je hier echt voor gaat zitten, gaan er echt dingen veranderen. 

Marion

"Het traject heeft mij veel inzicht en helderheid opgeleverd. Tijdens de online coachingsessies weet Adrienne bij een vraag gelijk door te pakken naar waar het hem echt zit, dat vind ik mooi en waardevol om te zien (dit is zowel in live sessies als via mail). Het hele traject bevat veel info, en het heeft me enorm geholpen om mezelf meer te begrijpen. Die vreemde vogel die altijd maar zo diep nadenkt en tegelijk niet kan uitrekenen hoeveel 45 x 12 is. Of het weten hoe e.e.a. zal verlopen, maar niet zichzelf op de rit kan krijgen met een dagritme dat past bij de situatie. 

Ik kan nu meer omarmen dat ik erbovenuit schiet in sommige opzichten, zonder dat ik daarbij dan overal in hoef uit te blinken. Ik heb lang gezocht naar 'balans en evenwicht'. In zowel kennis als emotie als zijn. Nu ik dat wat meer heb losgelaten en ruimte heb gegeven aan 'al die onevenwichtigheid', blijk ik best in balans te kunnen blijven. Alleen niet zoals een gemiddelde persoon zijn balans heeft/vindt. 

Daarmee heb ik meer zelfvertrouwen hervonden en ben ik nu stap voor stap aan het groeien (op mijn manier). Zo zet ik meer hulpbronnen in, waar ik voorheen vond dat ik, als ik dan toch zo slim was, ik het ook allemaal (zelf) moest kunnen. 

Ik raad het traject zeker aan en vooral aan mensen die diepe denkers zijn, die met zichzelf aan de slag willen en de uitdaging aan durven gaan. Want als je hier echt voor gaat zitten, gaan er echt dingen veranderen. Ik heb me erg welkom gevoeld! Het is voor mij een bijzonder jaar geweest, ik was dan ook zeer vruchtbare grond en stond op een kruispunt. Voor mij was het erg prettig om het materiaal steeds beschikbaar te hebben, zodat ik er op mijn tijd en in mijn tempo mee bezig kon."

Image

Ik twijfelde, past deze vorm bij mij? Gaat dit mij echt iets brengen? Uiteindelijk bleken mijn twijfels totaal niet terecht. Ik heb er veel uitgehaald en door de inzichten die ik opdeed kon ik energie putten om dingen te veranderen en de juiste keuzes te maken. 

Ilse B.

"Ik heb mezelf nooit als hoogbegaafd gezien. Ik was me weinig bewust van de uitdagingen, die een bovengemiddelde begaafdheid met zich mee kan brengen. Ik heb altijd gedacht dat de problemen die ik ondervond in mijn samenwerking met anderen maar ook in mijn sociale contacten en mijn zelfbeeld hun oorzaak vonden in dat ik ‘gewoon een beetje moeilijk’ was.

De masterclass van Adrienne triggerde vooral veel nieuwsgierigheid en energie om aan de slag te gaan met de inzichten die ik kreeg. Want wat heb je aan inzichten an sich; als je ze niet omzet in acties. De coaching van Adrienne klonk heel interessant; maar wat me twijfels bracht is dat ik niet wist wat er uiteindelijk uit zou komen. Misschien moest ik wel heel veel dingen anders doen; of misschien kwam er wel helemaal niks uit; en had ik het geld beter kunnen besteden aan een korte vakantie. En dan nog de twijfels over de online vorm; want hoeveel inzichten kan iemand je bieden die alleen je woorden op papier kan lezen; en eigenlijk niet echt een gesprek met je voert en je vervolgvragen kan stellen.

Tegelijkertijd heb ik in de afgelopen jaren geleerd dat mijn twijfels me van heel veel dingen hebben kunnen weerhouden; maar dat wanneer ik ze weet te accepteren en er tóch voor ga het me zoveel mooie ervaringen en inzichten op kan leveren. Dus met die gedachte heb ik me uiteindelijk toch ingeschreven voor het coachingstraject.

Uiteindelijk bleken deze twijfels totaal niet terecht. Juist uit de inzichten die ik opdeed kon ik energie putten om dingen te veranderen en keuzes te maken. Wat betreft de twijfels die ik had mbt het online karakter van de coaching leerde ik dat eigenlijk niemand je de antwoorden kan geven; behalve jij zelf. En dat je dus vooral het gesprek ook met jezelf moet aangaan.

Door de coaching ben ik me veel bewuster geworden van wat ik belangrijk vind in mijn leven; zowel in mijn werk als daarbuiten. Ik ben mij bewuster geworden van wat het met me doet als ik hier niet de juiste keuzes in maak en wat hiervan het effect is op de korte en langere termijn en ook waarom het dit met me doet. Daarnaast heeft het me verder op weg geholpen in het accepteren van deze behoeften en signalen; en daarmee ook weer meer energie gegeven om erop te acteren, mijn omgeving zoveel mogelijk te veranderen en niet te proberen mijzelf te veranderen."

Image

 Ik werd minder angstig en neerslachtig. Ik ben teruggekeerd naar mijn eigen 'ik' en de activiteiten en dromen die mij mij maken 

Jessy van de Ven

"Ik twijfelde eerst over de investering; zou het me opleveren wat het mij zou kosten? Ook twijfelde ik over of het een verschil zou maken met eerdere ervaringen die ik gehad had met psychologen ed. Zou dit anders zijn? Uiteindelijk was mijn ervaring dat de coaching me echt geholpen heeft. Ik vond het fijn dat het een afgebakende periode was, waarin ik zelf aan de slag kon en Adrienne kon mij bijsturen als ik weer eventjes "gek" werd. Ik herkende me in veel dingen die ze schreef over hoogbegaafdheid en had nooit mezelf als zodanig gezien. Dit proces zorgde ook voor acceptatie in een leven waarin je telkens maar weer wordt verteld dat je je aan moet passen om te overleven.

Ik merkte dat ik, ook gezien ik thuis was vanwege een burn-out, tijd had en dankzij het coachingstraject ook nam om na te denken over mijzelf en de dingen die ik te doen heb. Ik werd minder angstig en neerslachtig. Ik ben teruggekeerd naar mijn eigen 'ik' en de activiteiten en dromen die mij mij maken, zoals verhalen, reizen, schrijven, tekenen. Daarbij kwam ik voorzichtig los van verwachtingen en alle dingen die 'moeten.' Ik kreeg weer nieuwe ideeën en dromen, en die had ik allang niet meer gehad.

Ik zou de coaching aanraden aan iedereen die door alle opties die er tegenwoordig zijn, overspoeld worden door keuzestress en angsten. Aan perfectionisten en aan idealisten. Maar eerlijk? Ik denk dat het voor iedereen goed zou zijn om een keer de grote lijnen van je leven uit te tekenen!

Adrienne is voor mij een grote inspiratie omdat ze uitvoert wat ze 'preacht': Ze werkt met de winkel open. Ze je laat haar eigen kwetsbaarheid zien, en dat helpt. Adrienne straalt moed en kracht uit die je zelfs digitaal kunt voelen. Ook dat ze mij richting gaf en verder vrij liet in het HOE van de opdrachten, vond ik fijn."

Image

In het begin vond ik het een gek idee om gecoacht te worden zonder dat er een-op-een gesprekken zouden plaatsvinden. Maar ik weet nu dat het meer gaat om de kwaliteit van de gestelde vragen.

Yke

"Ondanks dat ik veel van mezelf herkende in de teksten en uitspraken van Adrienne, had ik moeite met de term hoogbegaafd. Door de weerstand die dat concept bij me opriep, twijfelde ik of ik op de juiste plek zat. Dat ik er toch voor koos om te starten met de coaching, kwam doordat ik voelde dat de herkenning en het verlangen om mijn patronen van vastlopen te doorbreken zwaarder wogen dan de terminologie.

In het begin vond ik het een gek idee om gecoacht te worden zonder dat er een-op-een gesprekken zouden plaatsvinden. Maar ik wist ook uit ervaring dat het in een veranderingsproces vooral gaat om welke vragen er gesteld worden en hoe die in een context worden geplaatst. De meest waardevolle inzichten krijg je (of ik in elk geval) vaak niet tijdens gesprekken of contacten zelf, maar achteraf, door dingen wat langer te laten broeien en door dingen op te schrijven.

Adrienne heeft een methode ontwikkeld met een combinatie van de juiste vragen, relevante achtergrondinformatie en de mogelijkheid om de vragen een tijdje te laten ‘sudderen’ voor je ze beantwoordt. Dat werkte voor mij erg prettig.

De inzichten die ik heb opgedaan over mezelf en de wereld om me heen zijn ontzettend waardevol. Ik voel veel meer ruimte om mijn eigen weg te gaan. Ik voel me minder onbegrepen en ‘abnormaal’ en ik zie mogelijkheden om buiten de gebaande paden een leven op te bouwen waarin ik iets kan betekenen voor anderen, maar mezelf niet voorbij hoef te lopen. Ook ben ik kritischer op waarom ik dingen doe: Moet het echt? Krijg ik er energie van? Doe ik het om anderen te pleasen? Draagt het wel/niet bij aan mijn doelen en geluk? Het grootste verschil is dat ik nu denk in mogelijkheden verlangens en niet meer in; droom lekker verder, dat klinkt leuk maar dat is niet realistisch"

Image

Ik heb mooie stappen gemaakt in een stuk bewustwording, waar wil ik naartoe en hoe mag ik zijn, hoe mag ik dit aanpakken?

Danielle B.

"Het coachingstraject heeft mij nu al veel opgeleverd. Ik doe nu wat ik eigenlijk al heel lang wilde maar uitstelde omdat ik er geen geld aan uit durfde te geven. Ik zie nu dat dit meer oplevert dan het me heeft gekost. Dit is een van de acties die me het traject heeft opgeleverd. Ik durf meer te kiezen voor wat ik nodig heb.  

Verder heb ik ook geleerd dat ik mag staan voor wie ik ben en dat dit goed is. Het heeft mij opgeleverd dat ik bij mijn huidige werkgever een opleiding mag gaan doen het komende jaar en dat er een baan gecreëerd is voor mij zoals ik denk dat die het meeste bij mij past en wat werkelijk een kwaliteitsslag levert. Ik ben hier al jaren mee bezig en kreeg het nooit voor elkaar op de manier waarop ik dit wilde en zag. Tot nu. Ik heb duidelijk aangegeven wat ik wil en waarom en dat miste denk ik in mijn communicatie. Dat heb ik geleerd door dit coachingstraject.

Mijn deelname aan het coachingstraject zie ik echt als een cadeautje aan mezelf en ben blij dat ik er aan begonnen ben! Ik heb mooie stappen gemaakt in een stuk bewustwording, waar wil ik naartoe en hoe mag ik zijn, hoe mag ik dit aanpakken?

Ik heb voor dit traject gekozen omdat het me heel ideaal leek om online deze coaching te kunnen gaan doen. Praktisch in eigen tijd in te delen. Daarnaast natuurlijk omdat ik al een tijd met de vraag worstelde of HB ook bij mij speelt. Ik zie het namelijk wel bij mijn zoon en wilde ook meer informatie voor hem en ook mijzelf om hier goed mee om te gaan. Mooi aan dit traject vind ik ook dat het zo specifiek op HB is gericht. En ik merk dat ik het heel prettig vindt dat er zoveel informatie wordt gegeven en dat er heel duidelijke invulbladen en oefeningen zijn. Praktisch en heel mooi om later terug te kunnen lezen.  

Ik zou het vooral aan mensen aanraden die het gevoel hebben sneller te denken dan anderen, snel zijn uitgekeken op hun nieuwe baan, mensen die ook iets hebben met online coaching. Wel belangrijk is dat je er tijd voor wilt vrijmaken en dat je het jezelf gunt om dat te doen. Dat is namelijk ook voor mij een worsteling geweest. Mag ik op mijn vrije dag zomaar zitten en bezig met dit traject terwijl er nog een stapel wasgoed ligt, het huis nog moet worden gestoft en gezogen… Grappig is dat juist door dit traject in combinatie met de opleiding die ik volgde, ik nu iemand heb aangenomen die mijn huis schoonmaakt. Wat een verademing!"

Image

De coaching was het zetje dat ik nodig had om weer in mijzelf te gaan geloven, dingen die ik al lang ‘eigenlijk’ wilde gaan doen daadwerkelijk op te pakken, om mijn dagen een voor mij zinvolle invulling te geven en mijn eigen dromen te gaan waarmaken.

Margreet Rutgers

"Al jarenlang ben ik op zoek geweest naar een antwoord op de vraag wat ik nou echt wilde. Steeds dacht ik dat ik het antwoord gevonden had, maar dan na een korte periode van daaraan werken, merkte ik dat ik toch weer wat anders wilde doen.

Na de zoveelste burn-out kwam ik bij Gifted People terecht. Het coachingstraject heeft mij zo veel inzichten geboden! Het gaf mij de gelegenheid om inzicht te krijgen in mijn eigen gedachten, kwaliteiten en wensen. Ik heb geleerd dat ik mijzelf niet onder druk hoef te zetten, dat ik vertrouwen mag hebben in mijn eigen kwaliteiten en dat ik alle ruimte mag nemen om die te ontwikkelen op een manier die voor mij goed voelt.

Het was heerlijk om te kunnen delen met iemand die begrijpt hoe je denkt en daar geen oordeel over heeft, maar die de juiste voorwaarden schept die je nodig hebt om op het goede spoor te komen. De coaching was het zetje dat ik nodig had om weer in mijzelf te gaan geloven, dingen die ik al langer ‘eigenlijk’ wilde gaan doen ook daadwerkelijk op te pakken en op die manier mijn dagen een voor mij zinvolle invulling te geven. Adrienne heeft mij geholpen lak te hebben aan de verwachtingen van anderen en mijn eigen dromen te gaan waarmaken."

Image

Ik weet nu wat me drijft en waar ik heen wil. Ik sta sterker in mijn schoenen. Ik voel me een completer mens.

Lilian

"De online wereld staat vol met verhalen over mensen die 'hun eigen ding' zijn gaan doen en daar onwijs gelukkig mee zijn. Voor iemand zoals ik - met nogal veel interesses en nogal weinig (realistische / concrete) dromen - was dat iets wat ik totaal niet kende. Zodra ik mijn droom gevonden dacht te hebben, ebde deze passie toch al vrij snel weer weg zodra ik daadwerkelijk aan de slag ging. Adrienne leek een traject aan te bieden die ieders ware droom (de blauwdruk) naar boven zou halen. En dat allemaal via de online wereld. Dat vond ik eerst moeilijk te geloven, zeker na alle coaching die ik al had gehad, waarbij dit niet is gelukt.

Toch ben ik het aangegaan. En daar ben ik heel blij mee, want het heeft me erg ver gebracht! Het heeft me het overzicht gebracht in mijn hoofd en als ik mezelf vergelijk met een jaar geleden, dan ben ik veel gelukkiger, zelfverzekerder en zelfbewuster. Ik geniet meer van het proces en ik kies vaker voor mezelf. Ik ben meer in mogelijkheden gaan denken in plaats van in beperkingen. Dat is echt een bevrijding!

Ik begrijp nu ook dat mijn hoofd gewoon anders werkt dan dat van anderen. Dat heeft me voorheen erg onzeker gemaakt. Mijn sociale relaties hebben hier ook nogal eens onder geleden. Het heeft mij op persoonlijk vlak (zelfvertrouwen), op sociaal vlak (op een andere manier communiceren) en professioneel vak (mijn krachten inzetten) enorm geholpen om erachter te komen dat ik dingen vanuit een ander perspectief zie dan de meeste mensen.

Ik weet nu ook wat me drijft en waar ik heen wil. Ik sta nu sterker in mijn schoenen. Ik voel me een completer mens.

Ik zou de coaching aan iedereen aanraden die (het vermoeden heeft dat hij) hoogbegaafd is. Ook al loop je niet direct vast in je werk/studie of in je sociale omgeving, het gaat je onwijs helpen om jezelf beter te leren kennen. Het is erg gestructureerd en dat vind ik prettig. Er zit een duidelijke lijn in de coaching en je hebt naderhand ook echt een compleet plaatje. En belangrijker nog: Je hebt de tools in handen om zelf verder te werken. "

Image

Wat je leert door het coachingstraject is iets wat je als kind eigenlijk al zou moeten leren.

Amy de Jager

"Door het coachingstraject ben ik gaan begrijpen dat ik mezelf niet in de weg hoef te staan. Waar ik van overtuigd was mijn hele leven tegenaan te zullen lopen, kwam in een ander licht te staan en de toekomst baart me nu minder zorgen. Ik heb mijn toekomst plaatje aangepast en de inzichten gebruikt om op dagelijkse basis mijn leven met meer plezier en voldoening te leiden.

Eerlijk gezegd zou ik dit aan bijna al mijn vrienden aanraden. Ik zie veel mensen struggelen met enorm brede interesses, het niet kunnen volhouden van een studie of een baan en het gevoel dat ze meer in zich hebben dan er daadwerkelijk uit komt. Ik zie ook veel mensen die een studie doorlopen hebben, misschien dat ze een eigen bedrijf opgezet hebben of een goed betaalde baan hebben, maar toch overtuigd zijn dat ze genoegen met hun leven moeten nemen, omdat ze gewoon minder kunnen dan anderen. Ze durven bepaalde stappen niet te nemen, omdat ze keer op keer mee hebben gemaakt dat ze in hun eigen ogen niet konden voldoen aan de verwachtingen van anderen en daarom denken dat ze waarschijnlijk dus maar dom of minder capabel zullen zijn.

Mijn hele leven kom ik al met verschillende vragen bij psychologen e.d. Vaak kwam ik met precies dezelfde vragen terug en werd alles wat ik al wist, bevestigd. Bij Adrienne moet je evengoed zelf een proces doorstaan. Maar wat je leert door het coachingstraject is iets wat je als kind eigenlijk al zou moeten leren. Gelukkig is het nog niet te laat!"

Image

Ik heb met de blauwdruk concreet gemaakt wat mij gelukkig maakt en dat werd een heel compleet plaatje. Ik kreeg net dat extra zetje in de rug om dingen toch aan te gaan en te durven.

Marijke Zijlmans

"Voordat ik aan het traject begon twijfelde ik over de vraag of ik wel hoogbegaafd zou overkomen. Ik had tot nu toe namelijk niets fenomenaals uitgevonden, mooie wereldverbeterende prestaties neergezet of echte succes behaald. In de Masterclass en in de blogs op de website vond ik echter zoveel herkenning dat ik het toch durfde te proberen.

Ik was eerst bang was dat het resultaat van het ontwikkelingsproces niet duurzaam zou zijn. Ik had inmiddels al heel veel gave inzichten gehad vanuit coaching en prachtige opleidingen gevolgd maar toch voelde het vaak in mijn leven ook alsof ik weer helemaal vastliep en opnieuw moest beginnen. Er leek geen rode draad in mijn leven; alsof ik me voortdurend alleen maar liet leiden door mijn grillige enthousiasme en leergierigheid en de omstandigheden waarin ik terecht kwam. Ik kon bij vlagen zo wegzakken in onzekerheid en vast komen te zitten in angst en perfectionisme.

Het coachingstraject vond ik echter heel fijn en helpend en ik ben erg tevreden over mijn proces en resultaten! Ik ben milder geworden naar mezelf toe; liever en zorgzamer. Er was veel aandacht voor wat ik fijn vind, wat energie geeft en waar mijn talenten liggen. Daar bleek al mijn hele leven veel stabiliteit in te bestaan terwijl ik dat niet verwacht had. Ik kon veel dingen analyseren en opschrijven en voelde me toch warm en geborgen. Ik ben in beweging gekomen en kreeg net dat extra zetje in de rug om dingen toch aan te gaan en te durven.

Ik vond door de coaching continuïteit in mijn behoeften en wensen ondanks de waan en interesse van de dag. Ik kon in de blauwdruk concreet schijven wat mij gelukkig maakt en dat werd een heel compleet plaatje t.a.v. al mijn levensgebieden en toekomst. Ik heb, mede door de coaching, nu een beter balans gevonden tussen de zorg en rust die ik voor de kinderen wil bieden en mijn persoonlijke behoefte aan ontplooiing, uitdaging en beweging. Ik ben me ook bewuster geworden van hoeveel (doem) gedachten er voortdurend door me heen gaan die mijn spontaniteit en keuzes negatief beïnvloeden vanuit angst.  

De coaching kan ik aanraden aan alle mensen die zichzelf soms vastzetten door een overvloed aan gedachten en afwegingen of angsten. Mensen die op zoek zijn naar een ontspannen, milder en zorgzamer contact met zichzelf. Mensen die op zoek zijn naar de kern van wie ze zijn. Aan iedereen die open staat om in beweging te komen en tegelijkertijd rust wil vinden in zijn of haar levensmissie."

Image

De grootste eye opener is wel dat je je blauwdruk helder moet hebben zodat je werk kunt gaan vinden wat belangrijk is voor jou, zodat je kunt gaan doen wat je graag wilt en blij van wordt.

Anita van D.

"Ik heb gekozen voor het traject van Insight omdat ik niet goed met mijn hooggevoeligheid om kon gaan. Ik wist het toen nog niet zo lang en had erg veel moeite met bij mezelf blijven. Op internet had ik verschillende stukjes voorbij zien komen, en ook van andere coaches stukjes gelezen, alleen bij de uitleg van Adrienne voelde ik dat het klopte. Alles viel precies op zijn plaats, duidelijk uitgelegd en voor mij een verademing dat er meer mensen zoals ik waren.

Van het coachingstraject Insight vond ik vooral fijn dat het in stapjes ging. In het begin had ik de neiging om als een dolle door alle modules heen te gaan, en gelukkig kon dit niet. Ook geleerd dat dat erbij hoort, en dat het te snel gaan soms ook een valkuil is.  Ik vond daarnaast de teksten op de besloten facebookgroep fijn om te lezen, de ervaringen van anderen, en ook de live sessies zijn erg waardevol. 

Uit de coaching heb ik veel belangrijke inzichten gehaald. Vooral dat ik moet gaan doen wat ik leuk vind, al is die keuze moeilijk. De grootste eye opener is wel dat je je blauwdruk helder moet hebben zodat je werk kunt gaan vinden wat belangrijk is voor jou, zodat je kunt gaan doen wat je graag wilt en blij van wordt. En het feit dat ik niet raar ben, dat er ook anderen zijn als mij, dat was voor mij de grootste opening. Dat ik nu weet wat het is, en daar ook naar kan handelen. Het heeft mij zeker meer zelfvertrouwen gegeven doordat ik weet nu wat het is. Ik hoop ook dat veel meer jongeren gebruik kunnen maken van het traject, zodat ze deze inzichten al vroeg op gaan doen. 

Wat mezelf betreft, ik had alles heel graag wat eerder in mijn leven geweten"

Image

Ik heb voor mezelf nu helder wat ik belangrijk vind in het leven, waar ik mijn energie aan wil besteden en wat mij juist te veel energie kost.

Fern van Altena

"Voordat ik begon met de coaching had ik ontzettend veel twijfels. Ik heb al veel ervaring met therapieën en ik weet van mijzelf dat ik niet heel goed ben in het doorvoeren van veranderingen en het doen van opdrachten voor therapie. Daarnaast ben ik al vaak teruggevallen, dus het doen van een aanzienlijke investering in nóg meer werken aan mijzelf was echt een twijfelpunt.

Ik heb vooral inzicht gekregen in waarom ik gevoelig ben voor een terugval en waarom eerdere therapieën mij niet voldoende in beweging konden krijgen. Ook heb ik voor mezelf nu meer helder wat ik belangrijk vind in het leven, waar ik mijn energie aan wil besteden en wat mij juist te veel energie kost. En ik heb geleerd dat iedereen kan veranderen, dat iedereen het op z'n eigen manier doet en dat veel maakbaar is. Op zich een open deur misschien, maar het is fijn om de potentie in jezelf te vinden.

Het coachingstraject is heel fijn voor mensen die op een kruispunt staan in hun leven, omdat het je heel gestructureerd de kans geeft jezelf, je leven, je wensen en je belemmeringen in kaart te brengen. Het is daarbij wel belangrijk om te wel willen investeren en bereid zijn om open en onbevooroordeeld naar jezelf te kijken."

Image

Ik vond het heel prettig dat ik er thuis en in m’n eigen tijd mee bezig kon. Ik kon er net zoveel aandacht aan besteden als paste voor mij.  

Leonie Oldemaat

"Ik wist net een aantal maanden dat ik Creatief Hoogbegaafd ben. Dat bracht hele mooie inzichten met zich mee, maar ook veel verwarring. Herinneringen van situaties uit het verleden kwamen naar boven waarin ik dacht dat ik dom was of de verkeerde vragen stelde. Maar ook herinneringen over situaties waarvan ik ineens wist dat ik het wel goed had gezien. Het bracht ook veel opluchting en ruimte. Er was ineens van alles mogelijk en daar wilde ik meer van weten. In deze periode kwam ik de Online Masterclass van Adrienne tegen en heb me meteen aangemeld. Tijdens deze masterclass voelde ik zoveel herkenning dat ik me heb aangemeld voor het coachingstraject Insight.

Tijdens de coaching kwam ik er achter dat ik, als vanzelf, sommige dingen al deed. En dat ik aanvulling kreeg op wat ik nog kon verbeteren en aanpassen. Het fijne was dat alles stap voor stap ging en we per thema gingen kijken waar je staat en wat je wilt. Zo werd het overzichtelijk en kon ik beter bekijken en invoelen waar ik m’n aandacht aan ging besteden. Ik heb ontzettend hard aan mezelf gewerkt, er is veel duidelijk geworden en er is al veel veranderd. Er zijn nog verschillende thema’s waaraan ik wil werken en ik merk dat het terug lezen van wat ik tijdens de coaching heb gedaan weer nieuwe inspiratie geeft voor het maken van de volgende stap.

Ik vond het heel prettig dat ik er thuis en in m’n eigen tijd mee bezig kon. Ik kon er net zoveel aandacht aan besteden als ik zelf wilde en het was fijn dat ik mijn vragen aan Adrienne kon mailen. Het coachingstraject is aan iedereen aan te bevelen die graag meer inzicht wil in zichzelf, in hoogbegaafdheid & mooie stappen wil maken naar een toekomst waarin er van alles mogelijk is."

Image

Ik weet nu waar ik mijn energie op wil richten en dat helpt me om weer in beweging te komen.

Conny F.

"Ken je dat? Dat je jaar na jaar vol maakt met banen waarmee je je brood wel verdient, maar niet tot bloei komt? En dan komt er een kink in de kabel en je loopt vast. Onbegrip, frustratie, 'het had zo niet gehoeven', maar je zit wel mooi thuis. En dan? Je kunt zoveel, je wil zoveel, maar nergens laten ze je je potentieel gebruiken. Wéér zo'n baan aannemen dan maar, want dan werk je tenminste. En van binnen het knagende gevoel houden dat je niet leeft.

Thuis met een bore-out wist ik dat ik nu de keuze had: zo doormodderen of iets anders proberen. Uit het keurslijf stappen waar je als hb'er niet in past.De 100% herkenning in een online masterclass van Adrienne liet mijn mond openvallen en ik voelde een klein vonkje energie. Dit! Want ik hoef hier niets uit te leggen! Ik zocht een plan, gereedschap om het te kunnen uitvoeren en het zelfvertrouwen om het aan te gaan.

Het coachingstraject heeft structuur gebracht in mijn gedachtenchaos. Heeft me bij de hand genomen om mijn plan te maken en me doen vertrouwen dat het ook voor míj is weggelegd. Ik heb nu een koers om me op te richten en kan mijn acties toetsen aan die koers. Ik weet nu waar ik mijn energie op wil richten en dat helpt me om weer in beweging te komen. Stap voor stap, maar wel met de blik op het doel."

Image

Heel waardevol vind ik het contact met gelijkgestemden in de community. Zo fijn om te merken dat er meer mensen zijn die denken zoals ik!

Marijke S.

"Voordat ik met de coaching begon was ik al door een heel proces gegaan om erachter te komen wat ik nu echt graag wil. Daar was ik intussen achter gekomen en ik was ook al een eind op weg met mijn eigen business. Dus vroeg ik me af of de coaching mij nog verder kon helpen.

Ik ben heel blij met de inzichten die ik heb opgedaan. Ik weet nu wat ik nodig heb om met rust te kunnen werken en hoe ik helder maak wat ik ga doen. Ik kan nu mijn dag indelen op een manier waarop ik voldoende tijd heb voor alles wat ik wil doen, en ook om te relaxen.

Heel waardevol vind ik het contact met gelijkgestemden in de community en met de online coachingsessies. Op die manier blijf ik ermee bezig en hoor ik steeds weer gelijkgestemden. Zo fijn om te merken dat er meer mensen zijn die denken zoals ik!

Door het coachingstraject heb ik steeds meer vertrouwen gekregen dat ik echt kan bereiken wat ik graag wil. Ook als de dingen nu nog niet helemaal helder zijn. Elke keer zet ik weer een stap in mijn proces. En dat is goed. Het leuke is dat je door het doorlopen van de modules er zelf achter komt wat je precies wilt en hoe je dat kan gaan doen. Adrienne stelt vooral vragen waardoor je zelf de antwoorden gaat vinden. Die antwoorden zitten blijkbaar al lang in je, alleen weten we ze niet te vinden of zijn we ze vergeten."

Image

Ik sta nu zo anders in het leven. Door Adrienne ben ik ook in contact gekomen met gelijkgestemden. De (h)erkenning is ontzettend fijn.

Mireille Cornelisse

"Voor ik begon aan de coaching zat ik thuis vanwege een burn out/depressie. Ik voelde me volledig over de kop gaan. Via mijn werk liep er wel het een en ander, maar daar had ik mijn twijfels bij. Toen ik Adrienne's verhaal voorbij zag komen was mijn interesse gelijk getrokken. Tijdens de masterclass moest ik ontzettend huilen en voelde ik me voor het eerst in mijn leven compleet begrepen. Zij zei precies wat ik al die tijd dacht, maar nooit kon uitspreken.

Ik had enorm veel moeite met het bedrag wat aan de coaching vast zat. Het voelde vooral tegenstrijdig omdat ik ook via de reguliere weg 'gratis' hulp zou gaan krijgen (waar ik overigens al lange tijd op aan het wachten was). Heel mijn hart zei dit is wat ik nodig heb. Ik heb gekeken of het financieel haalbaar was en toen mijn gevoel gevolgd.

Nu na het coachingstraject vind ik het nog steeds erg veel geld, maar gek genoeg is het allemaal goed gekomen en nu kan ik zeggen dat het geen pijn gedaan heeft. Mijn gevoel klopte en het was precies wat ik op dat moment nodig had. Voordat ik startte voelde alles uitzichtloos. Het coachingstraject heeft me weer richting gegeven en een kijk in wie ik ben en wat bij mij past.

Ik sta nu zo anders in het leven. Ik heb heel veel inzicht gekregen in mezelf. Dat heeft gezorgd voor meer vertrouwen in mezelf en mijn wensen. Ik ben vooral veel meer open gaan staan voor het proces. Daardoor ben ik zelfs de moeilijke momenten in mijn leven meer gaan waarderen.

Met de verkregen inzichten heb ik heel veel gedaan. Ik merk dat ik nu uitspreek waar ik voor sta en wat ik zou willen bereiken in mijn leven. Ook al weet ik niet hoe dat eruit gaat zien, maar dat geeft nu niet meer. Ik weet dat het goed komt. Ik sta heel bewust stil bij waar ik dankbaar voor ben. Ook ben ik gaan denken in kleine stapjes, waardoor het niet meer voelt als vechten en overleven. En nu ik weer naar mijn hart luister komen er allemaal mooie dingen op mijn pad. De energie stroomt weer.

Ik kan het coachingstraject aan iedereen aanbevelen. Ik denk dat het voor iedereen namelijk een heel heilvol proces is. Mijn advies, voel je de klik en de urgentie volg dan je gevoel. Wat mij ook erg raakte was de liefdevolle, persoonlijke en betrokken manier van werken van Adrienne. Ik vond het onwennig om mij via internet open te stellen aan iemand die ik niet kende. Het bleek juist heel fijn en makkelijk, omdat ik zonder rem alles uit kon spreken. Adrienne gaf mij direct al het gevoel van vertrouwen en motiveerde mij enorm. Door Adrienne ben ik ook in contact gekomen met gelijkgestemden. De (h)erkenning is ontzettend fijn."

Image

Het heeft mij opgeleverd dat ik nu een duidelijker beeld heb van wat ik wil en waar ik naar toe streef. Er zit nu een richting in, die er voorheen niet was.

Karin Kleine

"Het online coachingstraject heeft mij goed geholpen en helpt me nog steeds goed. Zelf ben ik geneigd om het echt van voor naar achter door te nemen, dat geeft mij overzicht. Ik heb heeeeel veel inzichten gekregen en veel in de praktijk kunnen toepassen. De houvast en herkenning is voor mij echt een eye opener. Fijn ook om het in eigen tempo te kunnen doen. 

Het coachingsprogramma heeft mij opgeleverd dat ik nu een duidelijker beeld heb van wat ik wil en waar ik naar toe streef. Er zit nu een richting in, die er voorheen niet was. Door het op te pakken met steeds kleine stappen, kom ik onbewust steeds verder en dat geeft lucht. Ik heb nu mijn kennis en kunde gecombineerd met een prachtig nut (marketing en communicatie inzetten voor dierenwelzijn in een vrijwilligersfunctie) en breid ondertussen mijn wens om te creëren steeds verder uit. Dank zij dit coachingstraject durf ik nu ook dieper in mijn verleden te kijken en daar aan te werken.  

Ik denk dat meer mensen met een burn-out een vorm van het traject kunnen gebruiken, vooral het leren om stap voor stap vooruit te gaan en niet te snel willen (zelf heb ik jaren terug ook een burn-out gehad). Ik geeft het traject een 5! Ik ben er zeer mee geholpen en ben heel blij en trots dat ik deze investering in mezelf heb gedaan."

Image

De coaching heeft mij opgeleverd dat ik anders naar mijzelf ben gaan kijken. Dat ik de rust kan bewaren en mijzelf niet meer negatief ga bekijken.

Stefan Stil

"Naar aanleiding van gesprek met Adrienne was er voor mij veel herkenning in de dingen wat ze vertelde. Eerder dacht ik steeds dat veel dingen aan mij lagen, maar dan in de negatieve zin van het woord. De coaching heeft mij opgeleverd dat ik anders naar mijzelf ben gaan kijken. Ik heb durven beseffen dat ik wel HB ben en dat ik vaak naar de verkeerde kant van de problemen heb gekeken.

Ik ben altijd degene geweest die dingen heeft willen aanpassen om zo anderen te helpen. Maar daar sneed ik vooral vaak mijzelf mee in de vingers. Ik begrijp nu dat ik veel sneller verbanden kan leggen dan anderen en dat daardoor soms ook het onbegrip is ontstaan. Wat mij dit heeft opgeleverd; dat ik de rust kan bewaren en mijzelf niet meer negatief ga bekijken. "

Image

Zelf deed ik al een aantal jaar vooral wat ik dacht dat goed was maar niet wat goed voelde. Dankzij Adrienne ben ik naar mijn gevoel gaan luisteren en heb ik ontdekt wat ik leuk vind om te doen en waar ik energie van krijg!

Oonagh van Leeuwen 

"Adrienne luistert en begeleidt op subtiele wijze. Hierdoor krijg je heel snel meer vertrouwen in je eigen kunnen en oplossend vermogen. Ze weet meteen de vinger op de zere plek te leggen zodat je niet te lang blijft hangen in problemen en al snel aan de slag wil met alles wat mogelijk is. Een warme en helpende hand voor hoogbegaafde mensen die dat hard nodig hebben!

Zelf deed ik al een aantal jaar vooral wat ik dacht dat goed was maar niet wat goed voelde. Dankzij Adrienne ben ik naar mijn gevoel gaan luisteren en heb ik ontdekt wat ik leuk vind om te doen en waar ik energie van krijg. Ik heb vooral geleerd om dit vervolgens ook te doen!"

Image

De coaching heeft mij enorm veel geleerd over mezelf.

Babke Segers 

"De coaching bij Gifted People heb ik als zeer waardevol ervaren, het heeft mij enorm veel geleerd over mezelf. Door de kennis en professionaliteit kwamen hele belangrijke inzichten naar boven, ook werd duidelijk hoe mijn ideale toekomstbeeld eruit ziet, wat ik het liefst doe, waar ik blij van word en energie van krijg.

Het coaching proces heb ik als zeer prettig, warm en persoonlijk ervaren. Ik heb handvaten gekregen om dat te gaan doen waar mijn drijfveren liggen en wat bij mij past, en daar ben ik enorm dankbaar voor."

Image

Ik neem nu zelf de regie in handen en ga op weg richting mijn eigen ‘masterplan  

Marion 

"De focus waar ik naar op zoek was voor mezelf, heb ik gevonden en wil ik niet meer loslaten. Door deze manier van coaching koos ik mijn eigen plaats en tijd om na te denken. Adrienne heeft me op heldere wijze steeds een spiegel voorgehouden en inzichten gegeven. Ik neem nu zelf de regie in handen en ga op weg richting mijn eigen ‘masterplan’. Ik geef mezelf toestemming om dàt te doen wat ik het allerliefste wil gaan doen. En ik ga er van genieten!"