Ervaringen

Lieke van der Vorst

"Ik heb me aangemeld voor het coachingstraject na mijn HB ontdekking. Ik was wanhopig op zoek naar houvast. Die houvast heb ik gekregen en ik ga daar mijn hele leven van profiteren. Ik heb nu de inzichten over hoe ik mijn leven het beste kan indelen en dat ik daar leading in ben. Ik laat mij niet meer afleiden door verwachtingen van anderen, ook al staan ze me nader en dit is nog maar het begin. Er zijn zich ook dingen aan het ontwikkelen die nog niet zichtbaar zijn, maar dat is een kwestie van tijd zolang ik mij focus op wie ik wil zijn. 

Naast inzichten ben ik ook actie gaan ondernemen. Op mijn werk ben ik mijn eigen weg aan het gaan en ik weet men nu te overtuigen dat ze me vooral niet tegen moeten houden en dat het waardevol is wat ik doe. In de tussentijd ben ik stappen aan het zetten om zelf te gaan ondernemen omdat ik vrees dat ik op een gegeven moment niet meer uit de voeten kan in mijn huidige baan. Ik ben gestopt met mezelf aan te passen. Ik heb geaccepteerd dat ik soms een eenzame weg moet bewandelen maar weet nu dat dit niet komt omdat ik gek ben. Ik durf nu ook de dingen te doen die ik graag wil doen, ik heb geen schroom meer. Ik doe het gewoon. Ik schrijf mensen aan als ik een idee heb, en nog leuker is dat ik al een paar reacties heb gehad die mij verder hebben geholpen.

Ik kan de coaching iedereen aanbevelen. Ik denk dat het voor een ieder goed is om niet meer te denken in belemmeringen. Ik vond het bovendien fijn dat ik op mijn eigen tempo en gewoon thuis de modules kon doen. Ook vond ik het fijn om snel antwoord te krijgen. Adrienne wist me steeds weer te motiveren. Zowel met het coachingstraject als op facebook."


Mireille Cornelisse

"Voor ik begon aan de coaching zat ik thuis vanwege een burn out/depressie. Ik voelde me volledig over de kop gaan. Via mijn werk liep er wel het een en ander, maar daar had ik mijn twijfels bij. Toen ik Adrienne's verhaal voorbij zag komen was mijn interesse gelijk getrokken. Tijdens de masterclass moest ik ontzettend huilen en voelde ik me voor het eerst in mijn leven compleet begrepen. Zij zei precies wat ik al die tijd dacht, maar nooit kon uitspreken.

Ik had enorm veel moeite met het bedrag wat aan de coaching vast zat. Het voelde vooral tegenstrijdig omdat ik ook via de reguliere weg 'gratis' hulp zou gaan krijgen (waar ik overigens nog steeds op aan het wachten ben). Heel mijn hart zei dit was wat ik nodig had. Ik heb gekeken of het financieel haalbaar was en toen mijn gevoel gevolgd.

Nu na het coachingstraject vind ik het nog steeds erg veel geld, maar gek genoeg is het allemaal goed gekomen en nu kan ik zeggen dat het geen pijn gedaan heeft. Mijn gevoel klopte en het was precies wat ik op dat moment nodig had. Voordat ik startte voelde alles uitzichtloos. Het coachingstraject heeft me weer richting gegeven en een kijk in wie ik ben en wat bij mij past.

Nu een aantal weken verder sta ik al zo anders in het leven. Ik heb heel veel inzicht gekregen in mezelf. Dat heeft gezorgd voor meer vertrouwen in mezelf en mijn wensen. Ik ben vooral veel meer open gaan staan voor het proces. Daardoor ben ik zelfs de moeilijke momenten in mijn leven meer gaan waarderen.

Met de verkregen inzichten heb ik heel veel gedaan. Ik merk dat ik nu uitspreek waar ik voor sta en wat ik zou willen bereiken in mijn leven. Ook al weet ik niet hoe dat eruit gaat zien, maar dat geeft nu niet meer. Ik weet dat het goed komt. Ik sta heel bewust stil bij waar ik dankbaar voor ben. Ook ben ik gaan denken in kleine stapjes, waardoor het niet meer voelt als vechten en overleven. En nu ik weer naar mijn hart luister komen er allemaal mooie dingen op mijn pad. De energie stroomt weer.

Ik kan het coachingstraject aan iedereen aanbevelen. Ik denk dat het voor iedereen namelijk een heel heilvol proces is. Mijn advies, voel je de klik en de urgentie volg dan je gevoel. Wat mij ook erg raakte was de liefdevolle, persoonlijke en betrokken manier van werken van Adrienne. Ik vond het onwennig om mij via internet open te stellen aan iemand die ik niet kende. Het bleek juist heel fijn en makkelijk, omdat ik zonder rem alles uit kon spreken. Adrienne gaf mij direct al het gevoel van vertrouwen en motiveerde mij enorm. Door Adrienne ben ik ook in contact gekomen met gelijkgestemden. De (h)erkenning is ontzettend fijn."


Conny

“Ken je dat? Dat je jaar na jaar vol maakt met banen waarmee je je brood wel verdient, maar niet tot bloei komt? En dan komt er een kink in de kabel en je loopt vast. Onbegrip, frustratie, 'het had zo niet gehoeven', maar je zit wel mooi thuis. En dan? Je kunt zoveel, je wil zoveel, maar nergens laten ze je je potentieel gebruiken. Wéér zo'n baan aannemen dan maar, want dan werk je tenminste. En van binnen het knagende gevoel houden dat je niet leeft.

Thuis met een bore-out wist ik dat ik nu de keuze had: zo doormodderen of iets anders proberen. Uit het keurslijf stappen waar je als hb'er niet in past.De 100% herkenning in een online masterclass van Adrienne liet mijn mond openvallen en ik voelde een klein vonkje energie. Dit! Want ik hoef hier niets uit te leggen! Ik zocht een plan, gereedschap om het te kunnen uitvoeren en het zelfvertrouwen om het aan te gaan.

Het coachingstraject heeft structuur gebracht in mijn gedachtenchaos. Heeft me bij de hand genomen om mijn plan te maken en me doen vertrouwen dat het ook voor míj is weggelegd. Ik heb nu een koers om me op te richten en kan mijn acties toetsen aan die koers. Ik weet nu waar ik mijn energie op wil richten en dat helpt me om weer in beweging te komen. Stap voor stap, maar wel met de blik op het doel.”


Babke Segers

"De coaching bij Gifted People heb ik als zeer waardvol ervaren, het heeft mij enorm veel geleerd over mezelf. Door de kennis en professionaliteit kwamen hele belangrijke inzichten naar boven, ook werd duidelijk hoe mijn ideale toekomstbeeld eruit ziet, wat ik het liefst doe, waar ik blij van word en energie van krijg.

Het coaching proces heb ik als zeer prettig, warm en persoonlijk ervaren. Ik heb handvaten gekregen om dat te gaan doen waar mijn drijfveren liggen en wat bij mij past, en daar ben ik enorm dankbaar voor."


Yke

“Ondanks dat ik veel van mezelf herkende in de teksten en uitspraken van Adrienne, had ik moeite met de term hoogbegaafd. Door de weerstand die dat concept bij me opriep, twijfelde ik of ik op de juiste plek zat. Dat ik er toch voor koos om te starten met de coaching, kwam doordat ik voelde dat de herkenning en het verlangen om mijn patronen van vastlopen te doorbreken zwaarder wogen dan de terminologie.

In het begin vond ik het een gek idee om gecoacht te worden zonder dat er een-op-een gesprekken zouden plaatsvinden. Maar ik wist ook uit ervaring dat het in een veranderingsproces vooral gaat om welke vragen er gesteld worden en hoe die in een context worden geplaatst. De meest waardevolle inzichten krijg je (of ik in elk geval) vaak niet tijdens gesprekken of contacten zelf, maar achteraf, door dingen wat langer te laten broeien en door dingen op te schrijven.

Adrienne heeft een methode ontwikkeld met een combinatie van de juiste vragen, relevante achtergrondinformatie en de mogelijkheid om de vragen een tijdje te laten ‘sudderen’ voor je ze beantwoordt. Dat werkte voor mij erg prettig.

De inzichten die ik heb opgedaan over mezelf en de wereld om me heen zijn ontzettend waardevol. Ik voel veel meer ruimte om mijn eigen weg te gaan. Ik voel me minder onbegrepen en ‘abnormaal’ en ik zie mogelijkheden om buiten de gebaande paden een leven op te bouwen waarin ik iets kan betekenen voor anderen, maar mezelf niet voorbij hoef te lopen. Ook ben ik kritischer op waarom ik dingen doe: Moet het echt? Krijg ik er energie van? Doe ik het om anderen te pleasen? Draagt het wel/niet bij aan mijn doelen en geluk? Het grootste verschil is dat ik nu denk in mogelijkheden verlangens en niet meer in ‘droom lekker verder, dat klinkt leuk maar dat is niet realistisch’. ”


Ilse

“Ik heb mezelf nooit als hoogbegaafd gezien. Ik was me weinig bewust van de uitdagingen, die een bovengemiddelde begaafdheid met zich mee kan brengen. Ik heb altijd gedacht dat de problemen die ik ondervond in mijn samenwerking met anderen maar ook in mijn sociale contacten en mijn zelfbeeld hun oorzaak vonden in dat ik ‘gewoon een beetje moeilijk’ was.

De masterclass van Adrienne triggerde vooral veel nieuwsgierigheid en energie om aan de slag te gaan met de inzichten die ik kreeg. Want wat heb je aan inzichten an sich; als je ze niet omzet in acties. De coaching van Adrienne klonk heel interessant; maar wat me twijfels bracht is dat ik niet wist wat er uiteindelijk uit zou komen. Misschien moest ik wel heel veel dingen anders doen; of misschien kwam er wel helemaal niks uit; en had ik het geld beter kunnen besteden aan een korte vakantie. En dan nog de twijfels over de online vorm; want hoeveel inzichten kan iemand je bieden die alleen je woorden op papier kan lezen; en eigenlijk niet echt een gesprek met je voert en je vervolgvragen kan stellen.

Tegelijkertijd heb ik in de afgelopen jaren geleerd dat mijn twijfels me van heel veel dingen hebben kunnen weerhouden; maar dat wanneer ik ze weet te accepteren en er tóch voor ga het me zoveel mooie ervaringen en inzichten op kan leveren. Dus met die gedachte heb ik me uiteindelijk toch ingeschreven voor het coachingstraject.

Uiteindelijk bleken deze twijfels totaal niet terecht. Juist uit de inzichten die ik opdeed kon ik energie putten om dingen te veranderen en keuzes te maken. Wat betreft de twijfels die ik had mbt het online karakter van de coaching leerde ik dat eigenlijk niemand je de antwoorden kan geven; behalve jij zelf. En dat je dus vooral het gesprek ook met jezelf moet aangaan.

Door de coaching ben ik me veel bewuster geworden van wat ik belangrijk vind in mijn leven; zowel in mijn werk als daarbuiten. Ik ben mij bewuster geworden van wat het met me doet als ik hier niet de juiste keuzes in maak en wat hiervan het effect is op de korte en langere termijn en ook waarom het dit met me doet. Daarnaast heeft het me verder op weg geholpen in het accepteren van deze behoeften en signalen; en daarmee ook weer meer energie gegeven om erop te acteren, mijn omgeving zoveel mogelijk te veranderen en niet te proberen mijzelf te veranderen. ”


Marijke Slijkhuis

“Voordat ik met de coaching begon was ik al door een heel proces gegaan om erachter te komen wat ik nu echt graag wil. Daar was ik intussen achter gekomen en ik was ook al een eind op weg met mijn eigen business. Dus vroeg ik me af of de coaching mij nog verder kon helpen.

Ik ben heel blij met de inzichten die ik heb opgedaan. Ik weet nu wat ik nodig heb om met rust te kunnen werken en hoe ik helder maak wat ik ga doen. Ik kan nu mijn dag indelen op een manier waarop ik voldoende tijd heb voor alles wat ik wil doen, en ook om te relaxen.

Heel waardevol vind ik het contact met gelijkgestemden in de community en met de vragenhalfuurtjes. Op die manier blijf ik ermee bezig en hoor ik steeds weer gelijkgestemden. Zo fijn om te merken dat er meer mensen zijn die denken zoals ik!

Door het coachingtraject heb ik steeds meer vertrouwen gekregen dat ik echt kan bereiken wat ik graag wil. Ook als de dingen nu nog niet helemaal helder zijn. Elke keer zet ik weer een stap in mijn proces. En dat is goed. Het leuke is dat je door het doen van de “opdrachten” er zelf achter komt wat je precies wilt en hoe je dat kan gaan doen. Adrienne stelt vooral vragen waardoor je zelf de antwoorden gaat vinden. Die antwoorden zitten blijkbaar al lang in je, alleen weten we ze niet te vinden of zijn we ze vergeten.”


Oonagh van Leeuwen

"Adrienne luistert en begeleidt op subtiele wijze. Hierdoor krijg je heel snel meer vertrouwen in je eigen kunnen en oplossend vermogen. Ze weet meteen de vinger op de zere plek te leggen zodat je niet te lang blijft hangen in problemen en al snel aan de slag wil met alles wat mogelijk is. Een warme en helpende hand voor hoogbegaafde mensen die dat hard nodig hebben!

Zelf deed ik al een aantal jaar vooral wat ik dacht dat goed was maar niet wat goed voelde. Dankzij Adrienne ben ik naar mijn gevoel gaan luisteren en heb ik ontdekt wat ik leuk vind om te doen en waar ik energie van krijg. Ik heb vooral geleerd om dit vervolgens ook te doen!"


Liesbeth de Korte

"Voor ik aan de coaching begon had ik serieuze twijfels. Ik ben al meer dan 40 jaar zoekende naar mijn doel in het leven en dan zal ik nu ineens wel een helder beeld krijgen? Ik kon dat niet geloven.

Toch heeft Adrienne haar belofte waargemaakt. Ik ben erachter gekomen dat ik best weet wat ik wil, ik moest het alleen op een rijtje krijgen en er handen en voeten aan geven. Heerlijk dat het nu duidelijk is en ik vind het razendknap van Adrienne dat ze mij eigenlijk helemaal niet kent en toch zo duidelijk ziet welke weg ik te gaan heb. Het klopt gewoon.

Ik weet nu wat ik moet doen en waar ik op moet letten. De coaching kan ik echt aanraden. Op een bepaald moment ben je zo klaar met aanrommelen en dan is het zo fijn als je ineens je doel voor ogen hebt, een punt op de horizon. Ik heb zelf (als hoogbegaafde) gemerkt dat je dat in je eentje niet zomaar voor elkaar krijgt, je hoogbegaafdheid loopt je daarbij echt voor de voeten. En dan is Adrienne er om je uit dat moeras te trekken.

Ik kijk weer met vertrouwen naar de toekomst, vooral omdat ik nu heel goed weet wat de juiste stappen zijn voor mij en wat niet.”

Jessy van de Ven

“Ik twijfelde eerst over de investering; zou het me opleveren wat het mij zou kosten? Ook twijfelde ik over of het een verschil zou maken met eerdere ervaringen die ik gehad had met psychologen ed. Zou dit anders zijn? Uiteindelijk was mijn ervaring dat de coaching me echt geholpen heeft. Ik vond het fijn dat het een afgebakende periode was, waarin ik zelf aan de slag kon en Adrienne kon mij bijsturen als ik weer eventjes "gek" werd. Ik herkende me in veel dingen die ze schreef over hoogbegaafdheid en had nooit mezelf als zodanig gezien. Dit proces zorgde ook voor acceptatie in een leven waarin je telkens maar weer wordt verteld dat je je aan moet passen om te overleven.

Ik merkte dat ik, ook gezien ik thuis was vanwege een burn-out, tijd had en dankzij het coachingstraject ook nam om na te denken over mijzelf en de dingen die ik te doen heb. Ik werd minder angstig en neerslachtig.  Ik ben teruggekeerd naar mijn eigen 'ik' en de activiteiten en dromen die mij mij maken, zoals verhalen, reizen, schrijven, tekenen. Daarbij kwam ik voorzichtig los van verwachtingen en alle dingen die 'moeten.' Ik kreeg weer nieuwe ideeën en dromen, en die had ik allang niet meer gehad.

Ik zou de coaching aanraden aan iedereen die door alle opties die er tegenwoordig zijn, overspoeld worden door keuzestress en angsten. Aan perfectionisten en aan idealisten. Maar eerlijk? Ik denk dat het voor iedereen goed zou zijn om een keer de grote lijnen van je leven uit te tekenen!

Adrienne is voor mij een grote inspiratie omdat ze uitvoert wat ze 'preacht': Ze werkt met de winkel open. Ze je laat haar eigen kwetsbaarheid zien, en dat helpt. Adrienne straalt moed en kracht uit die je zelfs digitaal kunt voelen. Ook dat ze mij richting gaf en verder vrij liet in het HOE van de opdrachten, vond ik fijn.”


Leonie Oldemaat

"Ik wist net een aantal maanden dat ik Creatief Hoogbegaafd ben. Dat bracht hele mooie inzichten met zich mee, maar ook veel verwarring. Herinneringen van situaties uit het verleden kwamen naar boven waarin ik dacht dat ik dom was of de verkeerde vragen stelde. Maar ook herinneringen over situaties waarvan ik ineens wist dat ik het wel goed had gezien. Het bracht ook veel opluchting en ruimte. Er was ineens van alles mogelijk en daar wilde ik meer van weten. In deze periode kwam ik de Online Masterclass van Adrienne tegen en heb me meteen aangemeld. Tijdens deze masterclass voelde ik zoveel herkenning dat ik me heb aangemeld voor de 7week Insight.

Tijdens de 7week Insight kwam ik er achter dat ik, als vanzelf, sommige dingen al deed. Hierbij kreeg ik bevestiging van Adrienne en vooral ook aanvulling op wat ik nog kon verbeteren en aanpassen. Het fijne was dat alles stap voor stap ging en we per thema gingen kijken waar je staat en wat je wilt. Zo werd het overzichtelijk en kon ik beter bekijken en invoelen waar ik m’n aandacht aan ging besteden. Ik heb ontzettend hard aan mezelf gewerkt, er is veel duidelijk geworden en er is al veel veranderd. Er zijn nog verschillende thema’s waaraan ik wil werken en ik merk dat het terug lezen van wat ik tijdens de 7week Insight heb gedaan weer nieuwe inspiratie geeft voor het maken van de volgende stap.

Ik vond het heel prettig dat ik er thuis en in m’n eigen tijd mee bezig kon. Ik kon er net zoveel aandacht aan besteden als ik zelf wilde en het was fijn dat ik mijn vragen aan Adrienne kon mailen. De 7week Insight is aan iedereen aan te bevelen die graag meer inzicht wil in zichzelf, in hoogbegaafdheid & mooie stappen wil maken naar een toekomst waarin er van alles mogelijk is."


Margreet Rutgers

"Al jarenlang ben ik op zoek geweest naar een antwoord op de vraag wat ik nou echt wilde. Steeds dacht ik dat ik het antwoord gevonden had, maar dan na een korte periode van daaraan werken, merkte ik dat ik toch weer wat anders wilde doen.

Na de zoveelste burn-out kwam ik bij Adrienne terecht. De online coaching heeft mij zo veel inzichten geboden! Het gaf mij de gelegenheid om inzicht te krijgen in mijn eigen gedachten, kwaliteiten en wensen. Ik heb geleerd dat ik mijzelf niet onder druk hoef te zetten, dat ik vertrouwen mag hebben in mijn eigen kwaliteiten en dat ik alle ruimte mag nemen om die te ontwikkelen op een manier die voor mij goed voelt.

Het was heerlijk om te kunnen mailen met iemand die begrijpt hoe je denkt en daar geen oordeel over heeft, maar die de juiste voorwaarden schept die je nodig hebt om op het goede spoor te komen.

De coaching was het zetje dat ik nodig had om weer in mijzelf te gaan geloven, dingen die ik al langer ‘eigenlijk’ wilde gaan doen ook daadwerkelijk op te pakken en op die manier mijn dagen een voor mij zinvolle invulling te geven. Adrienne heeft mij geholpen lak te hebben aan de verwachtingen van anderen en mijn eigen dromen te gaan waarmaken."


Lilian

"De online wereld staat vol met verhalen over mensen die 'hun eigen ding' zijn gaan doen en daar onwijs gelukkig mee zijn. Voor iemand zoals ik - met nogal veel interesses en nogal weinig (realistische / concrete) dromen - was dat iets wat ik totaal niet kende. Zodra ik mijn droom gevonden dacht te hebben, ebde deze passie toch al vrij snel weer weg zodra ik daadwerkelijk aan de slag ging. Adrienne leek een traject aan te bieden die ieders ware droom (de blauwdruk) naar boven zou halen. En dat allemaal via de online wereld. Dat vond ik eerst moeilijk te geloven, zeker na alle coaching die ik al had gehad, waarbij dit niet is gelukt.

Toch ben ik het aangegaan. En daar ben ik heel blij mee, want het heeft me erg ver gebracht! Het heeft me het overzicht gebracht in mijn hoofd en als ik mezelf vergelijk met een jaar geleden, dan ben ik veel gelukkiger, zelfverzekerder en zelfbewuster. Ik geniet meer van het proces en ik kies vaker voor mezelf. Ik ben meer in mogelijkheden gaan denken in plaats van in beperkingen. Dat is echt een bevrijding!

Ik begrijp nu ook dat mijn hoofd gewoon anders werkt dan dat van anderen. Dat heeft me voorheen erg onzeker gemaakt. Mijn sociale relaties hebben hier ook nogal eens onder geleden. Het heeft mij op persoonlijk vlak (zelfvertrouwen), op sociaal vlak (op een andere manier communiceren) en professioneel vak (mijn krachten inzetten) enorm geholpen om erachter te komen dat ik dingen vanuit een ander perspectief zie dan de meeste mensen.

Ik weet nu ook wat me drijft en waar ik heen wil. Ik sta nu sterker in mijn schoenen. Ik voel me een completer mens.

Ik zou de coaching aan iedereen aanraden die (het vermoeden heeft dat hij) hoogbegaafd is. Ook al loop je niet direct vast in je werk/studie of in je sociale omgeving, het gaat je onwijs helpen om jezelf beter te leren kennen. Het is erg gestructureerd en dat vind ik prettig. Er zit een duidelijke lijn in de coaching en je hebt naderhand ook echt een compleet plaatje. En belangrijker nog: Je hebt de tools in handen om zelf verder te werken. "


Marion

“De focus waar ik naar op zoek was voor mezelf, heb ik gevonden en wil ik niet meer loslaten. Door online coaching koos ik mijn eigen plaats en tijd om na te denken. Adrienne heeft me op heldere wijze steeds een spiegel voorgehouden en inzichten gegeven. Ik neem nu zelf de regie in handen en ga op weg richting mijn eigen ‘masterplan’. Ik geef mezelf toestemming om dàt te doen wat ik het allerliefste wil gaan doen. En ik ga er van genieten!”


Fern van Altena

“Voordat ik begon met de coaching had ik ontzettend veel twijfels. Ik heb al veel ervaring met therapieën en ik weet van mijzelf dat ik niet heel goed ben in het doorvoeren van veranderingen en het doen van opdrachten voor therapie. Daarnaast ben ik al vaak teruggevallen, dus het doen van een aanzienlijke investering in nóg meer werken aan mijzelf was echt een twijfelpunt.

Ik heb vooral inzicht gekregen in waarom ik gevoelig ben voor een terugval en waarom eerdere therapieën mij niet voldoende in beweging konden krijgen. Ook heb ik voor mezelf nu meer helder wat ik belangrijk vind in het leven, waar ik mijn energie aan wil besteden en wat mij juist te veel energie kost. En ik heb geleerd dat iedereen kan veranderen, dat iedereen het op z'n eigen manier doet en dat veel maakbaar is. Op zich een open deur misschien, maar het is fijn om de potentie in jezelf te vinden.

Het coachingstraject is heel fijn voor mensen die op een kruispunt staan in hun leven, omdat het je heel gestructureerd de kans geeft jezelf, je leven, je wensen en je belemmeringen in kaart te brengen. Het is daarbij wel belangrijk om te wel willen investeren en bereid zijn om open en onbevooroordeeld naar jezelf te kijken. ”


Amy de Jager

“Door het coachingstraject ben ik gaan begrijpen dat ik mezelf niet in de weg hoef te staan. Waar ik van overtuigd was mijn hele leven tegenaan te zullen lopen, kwam in een ander licht te staan en de toekomst baart me nu minder zorgen. Ik heb mijn toekomst plaatje aangepast en de inzichten gebruikt om op dagelijkse basis mijn leven met meer plezier en voldoening te leiden.

Eerlijk gezegd zou ik dit aan bijna al mijn vrienden aanraden. In zie veel mensen struggelen met enorm brede interesses, het niet kunnen volhouden van een studie of een baan en het gevoel dat ze meer in zich hebben dan er daadwerkelijk uit komt. Ik zie ook veel mensen die een studie doorlopen hebben, misschien dat ze een eigen bedrijf opgezet hebben of een goed betaalde baan hebben, maar toch overtuigd zijn dat ze genoegen met hun leven moeten nemen, omdat ze gewoon minder kunnen dan anderen. Ze durven bepaalde stappen niet te nemen, omdat ze keer op keer mee hebben gemaakt dat ze in hun eigen ogen niet konden voldoen aan de verwachtingen van anderen en daarom denken dat ze waarschijnlijk dus maar dom of minder capabel zullen zijn.

Mijn hele leven kom ik al met verschillende vragen bij psychologen e.d. Vaak kwam ik met precies dezelfde vragen terug en werd alles wat ik al wist, bevestigd. Bij Adrienne moet je evengoed zelf een proces doorstaan. Maar wat je leert door Adrienne’s coaching is iets wat je als kind eigenlijk al zou moeten leren. Gelukkig is het nog niet te laat!”