Gratis e-book over hoogbegaafdheid

Als hoogbegaafde heb je een geheel andere wijze van denken, leren, ontwikkelen en communiceren.

In dit uitgebreide e-book wordt uitgelegd wat hoogbegaafdheid is en de eigenschappen die erbij horen. Download het e-book nu gratis.

Vraag het e-book aan

Voel jij je vaak echt anders?

Word je regelmatig een beetje "te" genoemd?

Denk je sneller dan de meeste mensen om je heen?

En heb je het gevoel dat je een belangrijk puzzelstukje over jezelf mist? Dan is het e-book zeker een must om te lezen. Ook als je nog denkt dat hoogbegaafdheid betekent dat je dan heel slim moet zijn (sterker nog, veel hoogbegaafden voelen zich juist niet slim!).

Rondom hoogbegaafdheid zijn er nog veel misvattingen waardoor je misschien nog niet helemaal kan geloven dat dit over jou zou kunnen gaan.

Tegelijkertijd zul je wel herkennen dat jij vaak dingen anders ziet en doet dan de meeste mensen om je heen, dat je intens waarneemt, een sterk rechtvaardigheidsgevoel hebt, dat je vaak stappen voorloopt en dat je je regelmatig afvraagt waarom anderen niet zien wat jij zo overduidelijk wel ziet. In dat geval is het goed om je te verdiepen in hoogbegaafdheid.

In dit uitgebreide e-book ontdek je wat hoogbegaafdheid is en de eigenschappen die erbij horen, zodat je kunt zien of hoogbegaafdheid relevant is voor jou en/of voor jouw kinderen.

Dit e-book is gratis omdat het onze missie bij Gifted People is om de juiste informatie over hoogbegaafdheid onder de aandacht te brengen en dat deze informatie vrij beschikbaar is.

Wij weten namelijk hoe belangrijk het is om te weten dat en hoe hoogbegaafdheid een rol speelt in je leven, werk en relaties. Anders zul je vooral last hebben van de valkuilen in plaats van plezier van de mooie kanten.

Reacties van lezers

“Eindelijk een boek over hoogbegaafdheid dat echt goed leesbaar is”  

“Ik vond het geweldig om te lezen, werd zelfs even emotioneel... Er staan zoveel herkenbare dingen in voor mij, het is gewoon precies zoals het staat opgeschreven.” 

“Dank je wel voor dit prachtige ebook, zoveel puzzelstukjes vallen nu ineens op z’n plek. Dit e-book beschrijft echt wat ik altijd heb gevoeld, maar nooit onder woorden heb kunnen brengen. Dank ook voor de superwaardevolle HB updates!” 

“Door (h)erkenning tranen van blijdschap over mijn wangen. Nu pas snap ik het. Had ik dit e-book 10 jaar geleden maar gehad.” 

   This site is not a part of the Facebook website or Facebook inc. This site is also not endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook Inc.