Aanbod

voor hoogbegaafden

Meer uit jezelf en je hoogbegaafdheid halen? Jouw unieke gaven benutten voor iets waar je blij van wordt en in uitgedaagd wordt? Dan hebben we deze supermooie opties voor je:

Nooit_meer_ruzie_met_je_baas

VIP programma

1.Insight

Je bent in jouw hoogbegaafdheids-ontdekkingstocht en je wilt graag meer begrijpen over hoe jij bedraad bent, ontdekken welke rol hoogbegaafdheid in jouw leven speelt en in contact komen met gelijkgestemden. Je wilt vooral meer plezier ervaren van jouw hoogbegaafdheid.

Hoogbegaafdheid

Programma

2. De valkuilen van hoogbegaafdheid

In dit programma ontdek je hoe je steeds kunt balanceren tussen valkuil en kwaliteit. Want, zolang je de kwaliteiten bezit, liggen de valkuilen op de loer. 

In dit programma gaat het daarom niet om het oplossen van valkuilen, maar om beter worden in het herkennen van wanneer je in een valkuil begint tegen te komen, zodat je meteen kunt bijsturen. Zo kun je jouw kwaliteiten optimaal benutten, er waarde mee toevoegen aan de wereld om je heen. En er zelf ook plezier van hebben.

Adrienne Gifted People

Live Workshop

3. Ja krijgen op je idee

Hoe zou het zijn als de mensen om je heen de ideeën die je hebt en de oplossingen die je ziet zouden begrijpen en er voor openstaan om die te gaan inzetten? 

Deze workshop is voor jou als jij altijd degene bent die als eerste ziet waar de kansen liggen of de problemen gaan opduiken en je daar alsmaar niet voor gehoord of gewaardeerd wordt.

Nooit_meer_ruzie_met_je_baas

Programma’s

4. Gifted Business

Voor ondernemers

Succesvol ondernemen zonder overprikkeld of verveeld te raken? Ontdek hoe je dat volgende level in je business aantikt, zonder compromissen te maken op wat voor jou belangrijk is.

Kijk op onze Gifted Business website en ontdek hoe wij jou daarmee kunnen helpen, zodat jij jouw unieke gaven helemaal kunt benutten en superveel plezier blijft houden in het ondernemen.

Adrienne Gifted People

Bestseller boek

5. Nooit meer ruzie met je baas

In ‘Nooit meer ruzie met je baas’ ontdek je wat hoogbegaafdheid met zich meebrengt op de werkvloer, wat de gaven en de valkuilen zijn die daarbij horen en hoe je je weg kunt vinden in de werkende wereld. Je ontdekt hoe je gezien en gehoord wordt. En je ontdekt hoe je werk vindt dat bij je past, zodat je plezier hebt in wat je doet, uitgedaagd wordt en – de titel verraadt het al – nooit meer ruzie krijgt met je baas.

Contact

Heb je vragen over onze e-books, online masterclasses of ons programma aanbod? Neem dan contact op via info@giftedpeople.eu. Iemand van team Gifted People neemt jouw bericht dan zo snel mogelijk in behandeling.

Heb je inhoudelijke vragen over hoogbegaafdheid? Meld je dan aan voor de Live Online Vragensessie met Adrienne.

Meer ontdekken over hoogbegaafdheid? Bezoek dan onze Kennisbank.

Gifted people

SCHRIJF JE IN VOOR DE WACHTLIJST

We sturen je ook meteen het speciale Insight Magazine toe!

Je bent nu ingeschreven voor de wachtlijst van Insight. Je wordt vanaf nu op de hoogte gehouden

Meld je hier aan voor de wachtlijst

Gelukt, je staat nu op de wachtlijst

Download de extra tools en worksheets van principe 2

You have Successfully Subscribed!

Download de extra tools en worksheets van principe1

You have Successfully Subscribed!

Download de extra tools en worksheets van principe3

You have Successfully Subscribed!

SCHRIJF JE IN VOOR DE WACHTLIJST

We sturen je ook meteen het speciale Insight Magazine toe!

Je bent nu ingeschreven voor de wachtlijst van Insight. Je wordt vanaf nu op de hoogte gehouden