Gratis Masterclasses over hoogbegaafdheid

Introductie masterclass over hoogbegaafdheid

In deze introductie masterclass ontdek je wat hoogbegaafdheid precies is, wat de drie hoofdkenmerken zijn, hoe je het kunt herkennen en welke misvattingen er nog in omloop zijn. Je ontdekt ook wat veelvoorkomende HB-valkuilen zijn en of je HB wel of niet moet laten testen.

RESERVEER MIJN PLEK

Masterclass 'van last naar gave'

In deze online masterclass ontdek je waarom je als hoogbegaafde nadelen van je hoogbegaafdheid kunt ervaren en wat er nodig is om juist de voordelen te gaan ervaren en je hoogbegaafdheid te kunnen benutten.


VEELGESTELDE VRAGEN


Zijn er kosten verbonden aan de Masterclass?

De online masterclass is gratis.

Wat heb ik nodig om de Masterclass goed te kunnen volgen? 

Een goede internetverbinding en pen en papier. We raden je aan om andere programma's op je computer te sluiten. Deze vragen namelijk verbinding en aandacht van je en dat gaat ten koste van het geluid en de focus.

Je hoeft zelf geen camera of microfoon te hebben om deel te nemen. Adrienne en de andere deelnemers zien of horen jou niet. We raden je ook aan aantekeningen te maken. Zo haal je het meeste uit de masterclass.

Hoe kan ik inloggen in voor de Masterclass? 

Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmailtje met daarin de link naar de online masterclass. Een uur voor de masterclass ontvang je deze link nogmaals. Zorg er daarom voor dat onze e-mails (info@giftedpeople.eu) niet in je spambox belanden. Log tien minuten voor aanvang in, dan weet je zeker dat het lukt.

Hoe kan ik mezelf aanmelden voor de gratis Masterclass?

Via de buttons op deze pagina kun je jezelf aanmelden voor de online masterclass. Na aanmelding ontvang je een bevestiging via de mail. In deze mail vind je de inloggegevens. Een uur voor aanvang ontvang je nogmaals een mailtje met jouw unieke deelname link.

Het lukt niet om mezelf aan te melden of deel te nemen, wat kan ik doen?

Heb jij je aangemeld maar geen mail ontvangen? Check dan even je spamfolder. Ook daar niets? Mail ons dan op info@giftedpeople.eu. Probeer je in te loggen, maar lukt het niet? Probeer het dan in een andere browser (bij voorkeur Chrome). Het kan ook helpen om de browser te herstarten. 

Hoe lang duurt de Masterclass?

Dat verschilt per masterclass. Ga uit van minimaal een uur met uitloop naar 1,5 uur.

Kan ik de masterclass terugkijken?

Je ontvangt geen replay. Je kunt je wel aanmelden voor een volgende masterclass.

Mijn geluid werkt niet, wat kan ik doen?

Open de masterclass dan in een andere browser. Het kan ook helpen om de browser te herstarten. Werkt het geluid wel, maar is het van slechte kwaliteit? Zet dan andere programma's op je computer/tablet of telefoon uit. 

Zijn de masterclasses live?

De masterclasses zijn niet live, tenzij nadrukkelijk vermeld. Als je deelneemt aan de masterclass, ontvang je wel een uitnodiging voor de online vragensessie waar je vragen aan Adrienne kunt stellen. Deze vragensessie is wel live.

Ik kan helaas toch niet deelnemen, wat kan ik doen?

Dat kan natuurlijk. Je hoeft niets te doen. Je kunt je aanmelden voor een volgende masterclass.