Over Adrienne

Het beste uit mensen halen vind ik het mooiste wat er is. Onderdeel zijn van iemands groei op weg naar een leven dat plezier geeft, brengt mij de meeste voldoening. Ik weet dat je als hoogbegaafde snelle denker jezelf behoorlijk wat restricties kunt opleggen, maar ik weet ook dat hoogbegaafd zijn heel veel mooie kanten heeft en dat het belangrijk is dat jij voor jezelf gaat doen wat bij je past.

De afgelopen jaren heb ik veel hoogbegaafden verder op weg mogen helpen. En keer op keer heb ik gezien wat er allemaal mogelijk is als je gaat leven naar je eigen regels. Ook jij mag jouw plek gaan innemen, gaan stralen, gaan doen waar jij echt blij van wordt.

Het is mijn missie om jou te ondersteunen bij het creëren van een leven waarin jij kunt doen wat je het liefste doet met de unieke ‘gifts’ die jij hebt. We hebben in deze wereld mensen nodig die kunnen wat jij kan. En door jezelf te zijn in een wereld die probeert jou te vormen naar de maatstaven van “normaal”, is het een grootste prestatie om dicht bij jezelf en op jouw eigen weg te blijven.

Ik geloof dat er nog heel veel in jou zit wat je nog niet hebt kunnen of laten zien. Het is tijd dat jij gaat ontdekken wat er allemaal mogelijk is en gaat doen wat bij jou past en waar jij in gelooft. Dat jij erachter komt welk puzzelstukje je nu nog mist. Ik help je heel graag verder op weg zodat jij kunt gaan doen wat voor jou de bedoeling is en weet waar je naar op weg bent. Dan pas ga je voldoening en uitdaging vinden in wat je doet en voelen dat je doet waarvoor je hier bent. Dan ga je ook ervaren hoeveel plezier je in het leven kunt hebben.

 

Jeanet van 'Kickass Leven' interviewde mij over hoogbegaafdheid, bewust leven en mijn why. 35 minuten vermaak gegarandeerd!