Meld je meteen aan >>

Het Gifted People Membership is er voor jou ...

... als je gelijkgestemden wilt ontmoeten. Je meer uit jezelf en het leven wilt halen. Je meer wilt ontdekken over hoogbegaafdheid en de rol die het speelt in je werk en in je relaties. En je bepaalde skills verder wilt ontwikkelen.

Waar bestaat het Membership uit?

Je krijgt toegang tot de Gifted People Kennisbank over hoogbegaafdheid. Daarin vind je ebooks en masterclasses over hoogbegaafdheid.

Met het Membership krijg je toegang tot unieke programma's waarmee je meer over jezelf leert en over specifieke onderwerpen zodat je competenter wordt en je jouw skills kunt versterken.

Je ontvangt toegang tot een netwerk met gelijkgestemden. En je kunt onze speciale app downloaden, zodat je gemakkelijk kunt deelnemen aan de Gifted People Membership community.

Het Membership is passend voor jou als:

  • Je graag een volgende stap wilt zetten, maar niet gelijk een jaarprogramma of een intensief traject wilt aangaan;
  • Je op zoek bent naar inzichten op gebied van relaties, werk en jezelf in beweging zetten in combinatie met hoogbegaafdheid;
  • Je een positieve mindset hebt die gericht is op groei. Het is niet erg als je ergens in je leven bent vastgelopen of ergens ontevreden over bent. Waar het dan om gaat is dat je daar wat aan wilt doen;
  • Je een aanpakker bent en in staat bent om zelfstandig aan de slag te gaan. Natuurlijk zijn wij er als je vragen hebt;
  • Je onderdeel wilt zijn van een netwerk van gelijkgestemden en daar zelf ook een positieve bijdrage aan wilt leveren.
Yes, daar herken ik mezelf in. Ik doe mee!

De programma's van het Gifted People Membership

Wil je graag fijnere en sterkere relaties met mensen waarbij jij jezelf kunt zijn? Een betere relatie met je partner? Of mis je nog gelijkgestemden in je leven? Ga dan aan de slag met dit programma.

Wil je meer werkplezier en voldoening? Werk vinden dat past bij jou en jouw unieke gaven? Start dan met dit programma. Je ontdekt wat jouw werkvoorwaarden zijn en hoe je jouw huidige of toekomstige werk passend maakt bij jou.

Heb je last van uitstellen? Of heb je moeite met focus houden? Dan is dit programma voor jou. Je leert meer over je eigen motivatiestructuur, wat eronder jouw uitstelgedrag ligt en hoe je focussen veel gemakkelijker maakt.

Ben je weleens opgejaagd of onrustig? Heb je soms het gevoel dat je hoofd zo vol zit dat het op het punt staat te ontploffen? Of merk je juist dat je regelmatig ongeïnspireerd bent? Grote kans dat je een disbalans hebt in input, output en no-put. In deze module ontdek je hoe je dat herkent en hoe je jouw balans kunt herstellen.

Hoe werkt het Membership?

Zodra jij je aanmeldt voor het Membership, krijg je meteen toegang tot de Gifted People memberomgeving. Daar vind je de community en de programma’s waar je toegang tot hebt.

Je kunt zelf kiezen hoe lang je lid blijft. Je kunt zelf kiezen waar je mee start en alles op je eigen tempo en tijd volgen. En als je ergens vragen over hebt, kun je deze 24/7 in de community stellen.

Investering

Deelname aan het Membership wordt in de toekomst 75 euro per maand.

Omdat het Membership nieuw is en we nog bezig zijn met de optimalisatieronde, kun je nu nog instappen voor een pilotprijs. Je betaalt dan maar 45 euro per maand zolang je lid blijft. We hebben er natuurlijk voor gezorgd dat je nu al veel waarde uit het Membership kunt halen.

Meld je HIER aan >>

Bonussen als je voor mei 2022 instapt:

Bonus #1

Replay Q&A Masterclass over hoogbegaafdheid

Bonus #2

Replay Q&A Masterclass over hoogbegaafdheid en relaties

Bonus #3 Live Q&A over hoogbegaafdheid en werk

Deze Q&A vindt plaats in mei 2022

Doe je mee?

Als jij je nu aanmeldt, dan betaal je zolang je lid bent automatisch maar 45 euro per maand.

Yes, ik doe mee!

Veelgestelde vragen

Wat houdt een pilot en een pilotprijs in?
Het Gifted People Membership is nieuw en ook nog in ontwikkeling. We hebben daarom nog niet alles toegevoegd wat we willen toevoegen, maar wel al genoeg om het een waardevolle investering te maken. Aangezien je als één van de eerste instapt, zal het in de community ook nog wat rustiger zijn. Daar maken we graag samen verandering in. 

Omdat het Membership nog in ontwikkeling is, heb je een aantal voordelen als je nu al instapt:

  • Je doet mee voor een speciale prijs zolang je lid bent;
  • Tijdens jouw lidmaatschap wordt er steeds meer toegevoegd aan programma’s en wordt het Gifted People Membership steeds beter en waardevoller gemaakt. Jouw investering blijft echter hetzelfde;
  • Je ontvangt toegang tot extra live online Q&A’s;
  • Als je zelf ergens behoefte aanhebt, kun je dat indienen en dan kunnen we kijken of dat passend is om toe te voegen aan het Membership.

Onze vraag aan jou: als je iets ziet of als je feedback hebt, mail ons dan op: info@giftedpeople.eu. Zo maken we het Membership samen nog beter!

Tot hoelang geldt de pilotprijs?
De speciale pilotprijs geldt totdat we de volgende optimalisatieronde hebben afgerond. Daarna gaat de prijs gefaseerd omhoog.

Kan ik per maand opzeggen?
Ja, dat kan als jij je aanmeldt en voor de maandelijkse betaaloptie kiest. Als jij je hebt aangemeld voor een langere periode, kun je pas na die periode opzeggen. De opzegtermijn is een maand.

Kan ik eerst even proberen en tussentijds opzeggen?
Als je instapt per maand, betaal je minimaal voor één maand. In de eerste maand heb je dan de gelegenheid om te proberen. Als je wilt opzeggen, kan dat door ons te mailen op: info@giftedpeople.eu. Als je binnen een week opzegt, eindigt jouw lidmaatschap met ingang van de volgende maand. Daarna wordt de opzegtermijn één maand. Als jij je hebt aangemeld voor een langere periode, kun je pas na die periode opzeggen. In dat geval moet jouw opzeggen een maand voor het aflopen van deze periode bij ons binnen zijn.

Kan ik mijn vragen direct aan Adrienne stellen?
Je kunt jouw vragen 24/7 in de community stellen. In de community helpen we elkaar. Je vraag wordt dus sowieso beantwoord. Soms is dit door Adrienne, maar dat hoeft niet. Als je direct vragen aan Adrienne wilt kunnen stellen, dan is Insight passender voor je. Daar kun je namelijk deelnemen aan de live Q&A sessies.

Doe je mee?

Yes, ik doe mee!