ONTVANG GRATIS HET EBOOK OVER HOOGBEGAAFDHEID


Reacties van Lezers

“Eindelijk een boek over hoogbegaafdheid dat echt goed leesbaar is”  

“Ik vond het geweldig om te lezen, werd zelfs even emotioneel... Er staan zoveel herkenbare dingen in voor mij, het is gewoon precies zoals je het hebt opgeschreven.” 

“Dank je wel voor dit prachtige ebook, zoveel puzzelstukjes vallen nu ineens op z’n plek. Dit e-book beschrijft echt wat ik altijd heb gevoeld, maar nooit onder woorden heb kunnen brengen. Dank ook voor de super waardevolle HB updates!” 

“Door (h)erkenning tranen van blijdschap over mijn wangen. Nu pas snap ik het. Had ik dit e-book 10 jaar geleden maar gehad.” 


Image

INHOUD van het EBOOK

In het ebook wordt uitgelegd wat hoogbegaafdheid is en de eigenschappen die erbij horen. Als hoogbegaafde sta je fundamenteel anders in de wereld, je hebt een ongewoon gevoel voor humor, je bent idealistisch ingesteld en je wordt regelmatig gezien als intens, gevoelig en perfectionistisch. Je hebt een sterk rechtvaardigheidsgevoel en je vraagt je regelmatig af waarom anderen niet zien wat jij zo overduidelijk wel ziet.

Als hoogbegaafde heb je een geheel andere wijze van denken, leren, ontwikkelen en communiceren. Hoogbegaafden zijn daarbij vaak de ontwikkelaars, veranderaars en vernieuwers. Om hen tot hun recht te laten komen hebben zij een andere omgeving nodig waar zij worden ingezet op de unieke kwaliteiten die zij hebben.

Wij gunnen het jou om meer te weten over jouw hoogbegaafdheid zodat jij voor jezelf een leven kunt creëren dat voor jou past en jou plezier geeft. We hopen dat jij jouw kennis over hoogbegaafdheid ook weer deelt met anderen. Zo kunnen we samen bijdragen aan een wereld waarin hoogbegaafdheid begrepen wordt en hoogbegaafden passende ondersteuning krijgen in hun persoonlijke proces.

Voor wie is dit ebook?

Voel jij je vaak anders, word je vaak "te" genoemd, denk je sneller dan de meeste mensen om je heen? En heb je het gevoel dat je jouw draai en plek in de wereld maar niet weet te vinden, dat je belangrijke inzichten over jezelf mist? Dan is het ebook zeker een aanrader om te lezen.

Weet in ieder geval dat hoogbegaafdheid meer is dan alleen 'slim zijn' en dat je als HB'er ook niet altijd overal goed in bent (waardoor je soms juist denkt niet slim genoeg te zijn).  

Hoogbegaafdheid is een breed begrip en met dit ebook willen we je graag een volgende stap bieden in jouw onderzoek. Lees het met nieuwsgierigheid en ontdek de inzichten die voor jou belangrijk zijn.


Waarom is dit ebook gratis?

Er zijn nog veel misverstanden rondom hoogbegaafdheid en dat zorgt ervoor dat veel hoogbegaafden niet de juiste ondersteuning krijgen.

Bovendien zijn er nog te veel hoogbegaafden die misdiagnoses krijgen waardoor het een stuk moeilijker wordt om voor jezelf een passend en leuk leven te creëren.

Het is onze missie om de juiste informatie over hoogbegaafdheid onder de aandacht te brengen. Wij vinden het belangrijk dat deze informatie vrij beschikbaar is voor iedereen die meer over hoogbegaafdheid wil weten. Daarom is dit ebook gratis.