Ontdek hoe je dat volgende level in je ondernemerschap samen met mijn hulp kunt bereiken.

PLAN EEN BUSINESS CALL IN  →

Als je een ambitieuze ondernemer bent die herkenning vindt in hoogbegaafdheid en al mooie successen hebt behaald, zul je ongetwijfeld ook in het volgende herkenning vinden:

De mensen om je heen proberen je vaak af te remmen: je denkt te groot, je wilt te snel, je werkt te veel. Je merkt dat jij in veel dingen anders staat en dat heeft je ver gebracht, maar het voelt ook eenzaam dat anderen je daar niet in konden steunen. Er zijn maar weinig mensen die echt begrijpen wat je doet en allemaal al hebt opgebouwd.

Je hebt continu nieuwe ideeën, je ziet overal kansen, maar soms voelt dat ook overweldigend. Je weet vaak gewoon niet waar je moet beginnen. Je mist een sparringspartner die met je mee kan kijken wat strategisch slim is of juist zonde van je tijd is en die jou kan helpen wat orde in de chaos te brengen.

Als je samenwerkt met een team of personeel vind je het moeilijk dat zij zoveel langzamer werken dan jij doet en je verbaast je erover dat zij niet zien wat voor jou zo vanzelfsprekend en logisch is. Je betrapt je erop dat je daardoor weer steeds meer zelf aan het doen bent. 

Je bent steeds op zoek naar een volgend level op gebied van intellectuele prikkeling, voeding en plezier. Anderen zeggen dat je ook moet leren om tevreden te zijn, maar jij raakt totaal verveeld als alles draait en loopt in je bedrijf en jij vooral aan het onderhouden bent. Je merkt dat je nu op een punt in jouw ondernemerschap bent gekomen waarop je het moeilijk vindt om te zien wat dat volgend level kan zijn.

Je hebt het nodig om steeds een grotere visie te hebben voor jezelf en je bedrijf

Zelf heb ik al jaren een goedlopend bedrijf waarin ik werk met de leukste klanten, mijn dagen volledig zelf in kan delen en geen concessies hoef te doen. 

Mijn hoogbegaafdheid heeft daar een grote rol in gespeeld. Een sterke intuïtie gecombineerd met het kenmerkende snelle schakelen en strategisch denken heeft er steeds voor gezorgd dat ik grote sprongen kon maken en gemakkelijk heb kunnen inspelen op wat werkt voor mij, en voor mijn klanten.

Maar, mijn hoge ambitieniveau gecombineerd met een sterke missie, en een lage tolerantie voor saaie dingen hebben mijn ondernemerschap niet altijd makkelijk gemaakt. 

De moeilijkste periodes in mijn bedrijf waren dan ook de periodes waarin ik niet echt werd uitgedaagd en ik nog niet zag wat er nog meer mogelijk was. In deze periodes voelde ik mijn energie gewoon weglekken en het vuurtje langzaam doven. Het voelde alsof mijn spirit niet gevoed werd. Dat zijn ook altijd de momenten geweest waarop ik mezelf de vraag ging stellen: ‘Wil ik dit eigenlijk nog wel?’

In die periodes ontdekte ik dat ik het heel hard nodig had om een grotere visie voor mezelf en mijn bedrijf te creëren. Een visie waardoor ik weer excited werd en die mij opriep de grootsheid in mezelf weer aan te spreken. Als ik die grotere visie niet steeds had gehad, was ik waarschijnlijk al lang gestopt of failliet gegaan. 

Ik weet dat wij als hoogbegaafde ondernemers het nodig hebben om gevoed te worden, om onszelf steeds te ontstijgen en dat jij, net als ik, unieke gaven hebt die steeds krachtiger worden. Hoe mooi is het als jij die gaven nog meer gaat benutten in het verlengde van jouw grotere visie en je daarmee je inkomen ziet stijgen, net zoals de resultaten van je klanten, en je jouw vuurtje weer voelt branden?

Het Gifted Business Mentorship

Als hoogbegaafde ondernemer kan ik jou in je ondernemerschap helpen zoals geen andere coach of mentor kan, juist omdat hoogbegaafdheid ons verbindt. Als sparringpartner ga ik mee in jouw snelheid en gedachtengang.

Ik help je zien wat je zelf niet ziet, van je grotere visie, de grootsheid die jij in je draagt tot de gaven die je nu veel te weinig inzet en onbedoelde zelfsabotage processen waarmee je jezelf klein houdt. Je krijgt mijn persoonlijke coaching en toewijding. Ik sta naast je elke stap van de weg. Ik ben er helemaal voor jou.

We gaan er samen voor zorgen dat je nog meer met ease gaat ondernemen, zodat jij je vrijer gaat voelen in je bedrijf, jouw energie nog meer gaat stromen en jouw unieke gaven nog meer tot hun recht komen. 

Ik help je ontdekken welke klanten klaar zijn om jouw waarde te ontvangen, zodat jij je niet hoeft aan te passen aan hun snelheid en zij nog betere resultaten gaan behalen. Ik help je ontdekken hoe je veel meer kunt gaan staan voor je waarde en hoe je kunt verdienen wat je echt waard bent. 

Samen gaan we de plateaus doorbreken op gebied van inkomen, uitdaging en plezier. 

Ik help je persoonlijk met:

  • Het vinden van de grotere visie voor jezelf en jouw bedrijf, zodat jij weer dat excitement voelt en gevoed wordt.
  • Het creëren van de ruimte die nodig is om jouw grotere visie te realiseren en te leven.
  • Het doorbreken van je omzetplafond op een manier die helemaal klopt voor jou.
  • Je tijd en team slimmer te benutten, zodat je meer van jouw mooie plannen gerealiseerd krijgt zonder harder te hoeven werken.
  • Het nog meer kunnen inzetten van jouw unieke gaven, omdat jij als hoogbegaafde daarmee de wereld kunt veranderen.
  • Het oplossen van de uitdagingen in je bedrijf die jou belemmeren jouw grootsheid in te zetten.


Boek jouw business call in, zodat we kunnen zien of wij de juiste match voor elkaar zijn.


"Adrienne ziet jou grootser dan jij jezelf ziet. En dat maakt ook dat ze mij altijd aanmoedigt om grootser te denken. Haar adviezen zijn enorm krachtig en helpen me met het realiseren en door durven zetten in periodes van groei.

Dankzij onze gesprekken breek ik iedere keer door mijn eigen plafonds heen en zie ik dat er zoveel meer mogelijk is dan ik soms zelf alleen kan zien en bedenken.

Ongelofelijk waardevol als medeondernemer, sparringpartner maar ook gewoon dankzij haar enorme krachtige, strategische én warme blik."

- Deborah