Gifted People

Veelgestelde vragen over de online masterclass

Veelgestelde vragen over hoogbegaafdheid

Zijn er kosten verbonden aan de Masterclass?
Nee. Je kunt de online masterclass gratis volgen.
De sleutel tot succes: Hoe volg je de Masterclass?
Een goede internetverbinding en pen en papier. We raden je aan om andere programma’s op je computer te sluiten. Deze vragen namelijk verbinding en aandacht van je en dat gaat ten koste van het geluid en de focus. Je hoeft zelf geen camera of microfoon te hebben om deel te nemen. Adrienne en de andere deelnemers zien of horen jou niet. Als je vragen hebt, schrijf deze dan voor jezelf op zodat je ze aan het einde van de masterclass kunt stellen. We raden je ook aan aantekeningen te maken. Zo haal je het meeste uit de masterclass.
Hoe meld ik mezelf aan voor de gratis Masterclass?

Via deze pagina kun je jezelf aanmelden voor de online masterclass: https://giftedpeople.eu/gratis-masterclass/. Na aanmelding ontvang je een bevestiging via de mail. In deze mail vind je de inloggegevens. Een uur voor aanvang ontvang je nogmaals een mailtje met jouw unieke deelname link.

Hoe lang duurt de Masterclass en kan ik het terugkijken?

De online masterclass duurt ongeveer 1,5 uur. De komende tijd staan er regelmatig masterclasses gepland. Je ontvangt geen replay van de masterclass. Uit ervaring weten we dat het fijner is als je actief mee kunt doen. Je ziet hier steeds wanneer de volgende masterclass is: https://giftedpeople.eu/gratis-masterclass/

Hoe kan ik inloggen in voor de Masterclass?

Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmailtje met daarin de link naar de online masterclass. Een uur voor de masterclass ontvang je deze link nogmaals. Zorg er daarom voor dat onze mails (info@giftedpeople.eu) niet in je spambox belanden. Log tien minuten voor aanvang in, dan weet je zeker dat het lukt.

Lukt het niet om je aan te melden of deel te nemen?

Heb jij je aangemeld maar geen mail ontvangen? Check dan even je spamfolder. Ook daar niets? Mail ons dan op info@giftedpeople.eu. Probeer je in te loggen, maar lukt het niet? Probeer het dan in een andere browser (bij voorkeur Chrome). Het kan ook helpen om de browser te herstarten. 

Mijn geluid werkt niet, wat kan ik doen?

Open de masterclass dan in een andere browser. Het kan ook helpen om de browser te herstarten. Werkt het geluid wel, maar is het van slechte kwaliteit? Zet dan andere programma’s op je computer/tablet of telefoon uit. 

Zijn de masterclasses live?

De masterclasses zijn niet live, tenzij anders vermeld.

Ik kan helaas toch niet deelnemen, wat kan ik doen?

Dat kan natuurlijk. Je hoeft niets te doen. Je kunt je later aanmelden voor een volgende masterclass: https://giftedpeople.eu/gratis-masterclass/.  

SCHRIJF JE IN VOOR DE WACHTLIJST

We sturen je ook meteen het speciale Insight Magazine toe!

Je bent nu ingeschreven voor de wachtlijst van Insight. Je wordt vanaf nu op de hoogte gehouden

Meld je hier aan voor de wachtlijst

Gelukt, je staat nu op de wachtlijst

Download de extra tools en worksheets van principe 2

You have Successfully Subscribed!

Download de extra tools en worksheets van principe1

You have Successfully Subscribed!

Download de extra tools en worksheets van principe3

You have Successfully Subscribed!

SCHRIJF JE IN VOOR DE WACHTLIJST

We sturen je ook meteen het speciale Insight Magazine toe!

Je bent nu ingeschreven voor de wachtlijst van Insight. Je wordt vanaf nu op de hoogte gehouden