Ontvang gratis het ebook 'Hoogbegaafdheid en werk' 

Ontdek meer over de risico's die hoogbegaafdheid meebrengt op gebied van werk en hoe je werk vindt dat past. Zo kun je jouw unieke gaven gaan benutten in plaats van dat ze verloren gaan.

Je ontvangt ook meteen de wekelijkse HB updates zodat je nog meer kunt ontdekken over hoogbegaafdheid.


Voor wie is dit ebook?

Dit ebook is voor jou als jij je herkent in kenmerken van hoogbegaafdheid en meer wilt weten over werk dat bij jou past. In het ebook ontdek je veelvoorkomende valkuilen op gebied van werk en hoe je hier beter mee om kunt gaan.

En je ontdekt meer over:

  • De burn-out en bore-out en de link met hoogbegaafdheid;
  • Wat de risico's en gevolgen zijn van een niet-passende werkomgeving;
  • Welke stappen je kunt zetten om werk te vinden dat past

Waarom is dit ebook gratis?

Als hoogbegaafde heb je unieke gaven en kwaliteiten. Wanneer je deze kunt benutten ervaar je zelf meer werkplezier en voldoening, en je kunt er een waardevolle bijdrage mee leveren aan de wereld om je heen. Een bijdrage die niemand anders kan.

Het is onze missie om hoogbegaafden te helpen meer uit zichzelf te halen en te kunnen leven en werken op hun eigen voorwaarden. Daarom is dit ebook gratis.The person born with a talent they are meant to use will find their greatest happiness in using it
Johann Wolfgang von Goethe

Je ontvangt ook meteen de wekelijkse HB updates zodat je nog meer kunt ontdekken over hoogbegaafdheid.Veel leesplezier en mooie inzichten gewenst!