Stok achter de deur om op weg te blijven

 

Je hebt de eerste stappen gezet en een richting gekozen die bij jou past. Je weet hoe het proces werkt van vormgeven wat jij wenst en wilt bereiken, tot het realiseren ervan. Door iedere dag je bewust te zijn van wat je de afgelopen weken hebt beschreven over jouw ideale leven en de doelen die je hebt gesteld, blijf je de voorwaarden creeren die je nodig hebt om te bereiken wat je wilt. 

Alles wat jij wilt is mogelijk. Maar niet alles is morgen al gerealiseerd. Blijf geloven in jouw plannen, wensen en dromen. Neem actie en grijp de kansen die je onderweg tegenkomt. Hoe klein ze ook lijken, hoe klein de stappen die je neemt ook zijn, het helpt je om dichterbij te komen. Realiseren wat jij wilt, is slechts een kwestie van tijd. 

Het gaat niet altijd makkelijk zijn. De stemmetjes in je hoofd, jouw angsten en (belemmerende) overtuigingen, zijn niet ineens weg en soms verlies je onderweg jouw motivatie en enthousiasme. Dat hoort er bij. Maar het is wel heel belangrijk dat je door blijft gaan, dat je weer opstaat als je even onderuit gaat en dat je bewuste keuzes maakt over waar jij jouw aandacht aan geeft. Dit is iets wat in het begin nog niet automatisch gaat. Het vergt oefening om je bewust te blijven van jouw leven en te kiezen voor wat je wel en niet in je leven wenst en toelaat.

Gratis vervolgtraject

Omdat ik weet hoe veel jij gaat bereiken als je op weg blijft gaan, wil ik je daar graag bij helpen. Daarom bied ik je een laagdrempelig vervolgtraject aan. 

Hoe en wat? Je ontvangt 1 jaar lang iedere 30 dagen van mij een mail met vragen. Vragen die je helpen om bewust stil te staan bij wat er is in je leven en wat je verder nog wilt in je leven. Zie dat als een maandelijkse "trigger" die ervoor zorgt dat je, zelfs als je even was afgeleid, weer terug op koers komt. Je kunt je via het formulier op deze pagina aanmelden. In de mail die je ontvangt lees je ook verder over het hoe en wat. 

LIVE Online Coachingsessies en Community Blijf daarnaast ook de Live Online Coachingsessies volgen en actief deelnemen in de community. Ook dat zorgt ervoor dat je steeds getriggerd wordt om bezig te blijven met jou proces.

Aanmelden

 

dit veld niet invullen s.v.p.