Code Rood VOOR SPIRARE

Maak je Hart voor Spirare en voorkom dat 100 HB-jongeren weer thuiszitten!

SPIRARE CODE ROOD

In 2014 ging ik samen met Hanny en Johan Kusters een groot avontuur aan. Het avontuur dat Spirare heet. Een ontwikkelomgeving voor hoogbegaafde jongeren die niet meer naar school wilde of konden. We begonnen met een handjevol jongeren dat al snel uitbreidde naar een behoorlijke groep hoogbegaafde jongeren, en we wisten toen al, dit is pas het begin.

Naast alles dat Spirare mij gebracht heeft op gebied van hoogbegaafdheid, zelfontwikkeling, vond ik het bijzonder hoe we deze jongeren in korte tijd zagen veranderen, dichter bij zichzelf zagen komen. We zagen jongeren met bijzondere talenten waarbij die talenten ineens de ruimte kregen om ontwikkeld te worden. We zagen jongeren met weinig energie ineens weer veel bewegen en zelfs druk zijn. We zagen jongeren vanuit neerslachtigheid, depressies, weer lachen en weer plezier maken zoals je dat iedere jongere zou gunnen.

Hoewel ik in 2017 mijn eigen pad van Gifted People koos, ligt mijn hart altijd nog bij Spirare. En daarom vraag ik nu ook om jouw hulp. Want, ook al is Spirare hard nodig, het dreigt nu te gaan verdwijnen. Vanwege Corona is Spirare in zwaar weer gekomen en is er een financiële overbrugging nodig. Spirare heeft daarom een crowdfunding gestart. En ik wil je vragen, als dat past voor jou, om daar een bijdrage aan te leveren. 

Als dank voor jouw bijdrage zet ik er graag iets tegen over. Stuur mij een printscreen van jouw bijdrage en als de crowdfunding voor Spirare is afgelopen, kies ik drie mensen uit die van mij een leuk cadeautje krijgen. De printscreen kun je sturen naar: info@giftedpeople.eu.

Meer over Spirare vind je hier: www.spirare.org.

Met dankbaarheid, Adrienne