VRAAG GRATIS HET EBOOK OVER HOOGBEGAAFDHEID AAN.

De winactie voor het boek 'Nooit meer ruzie met je baas' is inmiddels verlopen. Je ontvangt na je aanmelding nog steeds gratis het ebook: 'Hoogbegaafdheid, het is meer dan je denkt'.

Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens. Welke gegevens wij verwerken en voor welk doeleinde, kun je lezen in het: Privacy Statement..

Ook sturen we je graag de HB updates. Deze updates bevatten nog meer interessante info en inzichten over hoogbegaafdheid. De ontvangers van de HB updates vinden deze heel waardevol. Maar mocht je deze updates toch niet willen ontvangen, dan kun jij je natuurlijk altijd gewoon afmelden. Je ontvangt na jouw aanmelding meteen toegang tot het ebook over hoogbegaafdheid.

VOOR WIE IS DIT EBOOK?

Voel jij je vaak anders, word je vaak "te" genoemd, denk je sneller dan de meeste mensen om je heen? En heb je het gevoel dat je jouw draai en plek in de wereld maar niet weet te vinden, dat je belangrijke inzichten over jezelf mist? Dan is het ebook zeker een aanrader om te lezen.

Weet in ieder geval dat hoogbegaafdheid meer is dan alleen 'slim zijn' en dat je als HB'er ook niet altijd overal goed in bent (waardoor je soms juist denkt niet slim genoeg te zijn).  

Hoogbegaafdheid is een breed begrip en met dit ebook willen we je graag een volgende stap bieden in jouw onderzoek. Lees het met nieuwsgierigheid en ontdek de inzichten die voor jou belangrijk zijn.

WAAROM IS DIT EBOOK GRATIS?

Er zijn nog veel misverstanden rondom hoogbegaafdheid en dat zorgt ervoor dat veel hoogbegaafden niet de juiste ondersteuning krijgen.

Bovendien zijn er nog te veel hoogbegaafden die misdiagnoses krijgen waardoor het een stuk moeilijker wordt om voor jezelf een passend en leuk leven te creëren.

Het is onze missie om de juiste informatie over hoogbegaafdheid onder de aandacht te brengen. Wij vinden het belangrijk dat deze informatie vrij beschikbaar is voor iedereen die meer over hoogbegaafdheid wil weten. Daarom is dit ebook gratis.

REACTIES VAN LEZERS

  “Eindelijk een boek over hoogbegaafdheid dat echt goed leesbaar is”  

“Ik vond het geweldig om te lezen, werd zelfs even emotioneel... Er staan zoveel herkenbare dingen in voor mij, het is gewoon precies zoals je het hebt opgeschreven.” 

“Dank je wel voor dit prachtige ebook, zoveel puzzelstukjes vallen nu ineens op z’n plek. Dit e-book beschrijft echt wat ik altijd heb gevoeld, maar nooit onder woorden heb kunnen brengen. Dank ook voor de super waardevolle HB updates!” 

“Door (h)erkenning tranen van blijdschap over mijn wangen. Nu pas snap ik het. Had ik dit e-book 10 jaar geleden maar gehad.” 

   This site is not a part of the Facebook website or Facebook inc. This site is also not endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook Inc.