Je bent hier ongetwijfeld met vragen over hoogbegaafdheid. Misschien voor jezelf. Misschien voor je partner of kinderen. 

Je bent op zoek naar wat hoogbegaafdheid precies is en hoe je het kunt herkennen. Misschien loop je tegen bepaalde problemen aan in je werk, kom je daar niet tot je recht, heb je steeds ruzie met de baas en wil je weten hoe je eindelijk wel wordt gezien in wat je kunt en doet. 

Of misschien heb je moeite met het onderhouden van relaties. Omdat jij echt anders denkt en communiceert. Omdat je de aansluiting met anderen niet goed vindt. Of omdat je wilt weten hoe je voorkomt dat jij je eenzaam blijft voelen, altijd maar de vreemde eend in de bijt blijft, en je daardoor steeds aanpast.

Wat je vragen ook zijn, je kunt ze stellen tijdens het online spreekuur over hoogbegaafdheid. Maak er gebruik van en voorkom dat je verdwaalt in de hoeveelheid informatie en misinformatie over hoogbegaafdheid. Want helaas zijn er ook nog steeds veel misvattingen in omloop.

 

Meld je aan, doe mee en ontdek meer over hoogbegaafdheid

De online spreekuren zijn maandelijks. Voor deelname aan het online spreekuur vragen we een kleine vergoeding van 20 euro. Via de onderstaande button kun je zien wanneer de volgende is en je aanmelden.

Tijdens het spreekuur kun je jouw vragen in de chat stellen. Er doen ook andere deelnemers mee aan het spreekuur. Uit ervaring weten we namelijk hoe fijn het is om ook de vraagstukken van anderen te horen. Je zult merken dat je daar veel herkenning in gaat vinden en inspiratie uithaalt.

Meld je hier aan voor het online spreekuur

Veelgestelde vragen

Welke soort vragen kan ik stellen? Denk aan vragen over hoogbegaafdheid zelf, de vraagstukken waar je nu zelf mee rondloopt op gebied van werk, relaties of specfieke valkuilen en problemen die horen bij hoogbegaafdheid, zoals aanpassen, snel uitgekeken raken, bore-out, perfectionisme, niet hebben leren leren. Je kunt ook vragen stellen rondom jouw kinderen. Bijvoorbeeld hoe je jouw kind beter kunt ondersteunen. 

Moet ik al een specifeke vraag hebben?
Het is niet nodig om nu al een vraag te hebben. Tijdens het online spreekuur leer je sowieso meer over hoogbegaafdheid en wat het meebrengt. Je zult ook merken dat je tijdens de sessie vanzelf vragen krijgt. Deze kun je dan meteen stellen.

Hoelang duurt het en hoe werkt het?
Het online spreekuur duurt ongeveer een halfuur afhankelijk van het aantal deelnemers en vragen. Je ziet Adrienne live in beeld en je kunt zelf in de openbare chat deelnemen om jouw vragen te stellen en te reageren op wat je hoort.

Zijn er ook andere deelnemers?
Tijdens het spreekuur zijn er meerdere deelnemers die vragen stellen. Uit ervaring weten we hoe waardevol het is om ook die vragen en antwoorden mee te krijgen. Zo krijg je naast jouw antwoorden nog extra waardevolle inzichten mee. 

Wat heb ik nodig om te kunnen deelnemen?
Je hebt alleen een computer en een internet verbinding nodig. Niemand ziet of hoort jou. Alleen de berichten die je in de chat zet zijn zichtbaar.

Hoe meld ik mij aan?
Je kunt je
hier aanmelden en zien wanneer de volgende is. Nadat je de betaling hebt verricht, kun je deelnemen aan het spreekuur waar jij je voor hebt aangemeld.