Je bent hier ongetwijfeld met vragen over hoogbegaafdheid. Misschien voor jezelf. Misschien voor jouw partner of kinderen. 

Je bent wellicht op zoek naar wat hoogbegaafdheid precies is en hoe je het kunt herkennen. Bij jezelf of bij jouw kinderen. Misschien loop je tegen bepaalde problemen aan in jouw werk, kom je daar niet tot je recht, heb je steeds ruzie met de baas en wil je weten hoe je eindelijk wel wordt gezien in wat je kunt en doet. 

Of misschien heb je moeite met het onderhouden van relaties. Omdat jij echt anders denkt en communiceert, daardoor de aansluiting met anderen niet goed vindt en wil je weten hoe je voorkomt dat jij je eenzaam blijft voelen, de vreemde eend in de bijt, en je blijft aanpassen.

Wat jouw vragen ook zijn, je kunt ze stellen tijdens het online spreekuur over hoogbegaafdheid. Dat voorkomt dat je verdwaalt in de hoeveelheid informatie en misinformatie over hoogbegaafdheid. Want helaas zijn er ook nog steeds veel misvattingen in omloop.

Meld je aan, doe mee en ontdek meer over hoogbegaafdheid

De online spreekuren zijn 2x per maand op vrijdag om 10.00 uur of om 12.00 uur. Voor deelname aan het online spreekuur vragen we een kleine vergoeding van 20 euro.

Meld je hier aan voor het online spreekuur

Veelgestelde vragen

Welke soort vragen kan ik stellen? Denk aan vragen over hoogbegaafdheid zelf, de vraagstukken waar je nu zelf mee rondloopt op gebied van werk, relaties of specfieke valkuilen en problemen die horen bij hoogbegaafdheid, zoals aanpassen, snel uitgekeken raken, bore-out, perfectionisme, niet hebben leren leren. Je kunt ook vragen stellen rondom jouw kinderen. Bijvoorbeeld hoe je jouw kind beter kunt ondersteunen. 

Moet ik al een specifeke vraag hebben? Het is niet nodig om nu al een vraag te hebben. Tijdens het online spreekuur leer je sowieso meer over hoogbegaafdheid en wat het meebrengt. Je zult merken dat je tijdens de sessie vanzelf vragen krijgt. Deze kun je dan meteen stellen.

Hoelang duurt het en hoe werkt het? Het online spreekuur duurt ongeveer een uur. Je ziet Adrienne live in beeld en je kunt zelf in de openbare chat deelnemen om jouw vragen te stellen en te reageren op wat je hoort.

Zijn er ook andere deelnemers? Tijdens het spreekuur zijn er ook andere deelnemers die vragen stellen. Uit ervaring weten we hoe waardevol het ook is om die vragen en antwoorden mee te krijgen. Zo krijg je naast jouw antwoorden nog extra waardevolle inzichten mee. 

Wat heb ik nodig om te kunnen deelnemen? Je hebt alleen een computer en een internet verbinding nodig. Ik zie of hoor jou niet en de andere deelnemers horen en zien jou ook niet. 

Hoe meld ik mij aan? Je kunt je hier aanmelden. Nadat je de betaling hebt verricht, ontvang je een mail met meer informatie en een link waarmee jij je kunt aanmelden voor het eerstvolgende online spreekuur. Je kunt per aanmelding deelnemen aan 1 spreekuur.