Meld je hier aan voor de online vragensessie over hoogbegaafdheid*

*Heb jij je aangemeld voor de gratis masterclass of Insight wachtlijst? Dan heb je ook een kortingscode ontvangen en kun je gratis meedoen met de live online vragensessie.

Meld je aan, doe mee en ontdek meer over hoogbegaafdheid

De online vragensessies zijn maandelijks. Voor deelname aan de vragensessie vragen we een kleine vergoeding van 20 euro. Als je meedoet aan de Masterclass en/of op de Insight wachtlijst staat, kun je gratis meedoen. Je hebt daarvoor een kortingscode per mail ontvangen.

Tijdens de online vragensessies over hoogbegaafdheid kun je jouw vragen in de chat stellen. Er doen ook andere deelnemers mee aan de vragensessie. Uit ervaring weten we namelijk hoe fijn het is om ook de vraagstukken van anderen te horen. Je zult merken dat je daar veel herkenning in gaat vinden en inspiratie uithaalt.

Meld je hier aan voor de vragensessie

Veelgestelde vragen

Welke soort vragen kan ik stellen? Denk aan vragen over hoogbegaafdheid zelf, de vraagstukken waar je nu zelf mee rondloopt op gebied van werk, relaties of specfieke valkuilen en problemen die horen bij hoogbegaafdheid, zoals aanpassen, snel uitgekeken raken, bore-out, perfectionisme, niet hebben leren leren. Je kunt ook vragen stellen rondom jouw kinderen. Bijvoorbeeld hoe je jouw kind beter kunt ondersteunen. 

Moet ik al een specifeke vraag hebben?
Het is niet nodig om nu al een vraag te hebben. Tijdens de online vragensessie leer je sowieso meer over hoogbegaafdheid en wat het meebrengt. Je zult ook merken dat je tijdens de sessie vanzelf vragen krijgt. Deze kun je dan meteen stellen.

Hoelang duurt het en hoe werkt het?
De online vragensessie duurt ongeveer een halfuur. Je ziet Adrienne live in beeld en je kunt zelf in de openbare chat deelnemen om jouw vragen te stellen en te reageren op wat je hoort.

Zijn er ook andere deelnemers?
Tijdens de vragensessie zijn er meerdere deelnemers die vragen stellen. Uit ervaring weten we hoe waardevol het is om ook die vragen en antwoorden mee te krijgen. Zo krijg je naast jouw antwoorden nog extra waardevolle inzichten mee. 

Wat heb ik nodig om te kunnen deelnemen?
Je hebt alleen een computer en een internet verbinding nodig. Niemand ziet of hoort jou. Alleen de berichten die je in de chat zet zijn zichtbaar.

Hoe meld ik mij aan?
Je kunt je
hier aanmelden en zien wanneer de volgende is. Nadat je de betaling hebt verricht, kun je deelnemen aan de vragensessie waar jij je voor hebt aangemeld.

Ik doe graag mee aan de vragensessie