Introductie Masterclass: Hoogbegaafd? Hoe herken je dat? 

Met jouw gegevens gaan we zorgvuldig om. Welke gegevens bewaard worden en voor welk doeleinde, kun je lezen in ons privacy statement. Als jij je aanmeldt voor de masterclass, ontvang je mails die betrekking hebben op het kunnen bekijken van de masterclass en extra inspiratie en informatie. Als je dit niet wenst te ontvangen, kun jij je hiervoor altijd weer uitschrijven. Lees hier het privacy statement.


Presentatie door: Adrienne van den Bos  

Vanuit mijn jarenlange ervaring met het begeleiden en coachen van hoogbegaafde jongeren en volwassenen, vertel ik jou graag meer over hoogbegaafdheid en welke rol dat speelt in jouw leven en werk. Ik geloof dat hoe meer inzichten jij daarin hebt, des te makkelijker het wordt om te begrijpen wat je nodig hebt, zodat jij kunt gaan doen wat echt past voor jou en zodat jij kunt leven met plezier en voldoening.

In deze Masterclass ontdek je wat hoogbegaafdheid inhoudt en:

  • Wat de 3 hoofdeigenschappen zijn van hoogbegaafdheid en welke impact die hebben op jouw leven en werk en de persoon die jij bent
  • Waarom veel hoogbegaafden zich niet herkennen als hoogbegaafd of zichzelf niet hoogbegaafd durven te noemen
  • Wat de grote gevolgen zijn van jezelf bovengemiddeld aanpassen en wat je nodig hebt om jouw eigen weg te gaan belopen
  • Waarom veel hoogbegaafden in een burn-out / bore-out terecht komen en hoe je dat voorkomt
  • Waarom je als HB’er een andere rol te vervullen hebt in de samenleving.
Veelgestelde vragen (FAQ) >>

   

  

  

  

Lees hier het privacy statement van deze site: Privacy Statement.  

This site is not a part of the Facebook website or Facebook inc. This site is also not endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook Inc.