Aanvragen:

Voor de Insight Sessie trek ik zo'n 20-30 min. uit. Uit de sessie haal je sowieso inzichten waar je mee verder kunt. Voor de Insight Sessie vraag ik een kleine vergoeding van 20 euro. 

Ja, ik vraag graag een Insight Sessie aan

Wanneer jij je herkent in kenmerken van hoogbegaafdheid, is het belangrijk dat je een coach vindt die weet wat de invloed van hoogbegaafdheid is op de invulling van jouw leven en werk. En, hoe je als hoogbegaafde jouw plek in deze wereld beter gaat vinden en innemen. 

Het coachingstraject Insight is er op gericht om jou te helpen met het beter begrijpen van jezelf, om jou de inzichten en tools te bieden die jij nodig hebt en om je te helpen met het vormgeven van jouw gewenste leven, zodat je dat kunt gaan realiseren. Zodat jij kunt gaan doen wat echt bij jou past. 

Als je interesse hebt in het coachingstraject, maar toch nog wat vragen hebt, laten we dan even contact hebben. Dan kan ik met je kijken wat nu de beste stap voor jou is en of er een klik is tussen jou en mij. Voor ons beide namelijk heel belangrijk. 

Ik zie er naar uit om kennis met je te maken. Fijne dag, geniet ervan. Adrienne