Gifted People

Insight sessie

Wil je weten of Insight bij jou past?

Vraag dan een Insight Sessie aan.

Insight is erop gericht om jou te helpen met het beter begrijpen van jezelf en hoogbegaafdheid en om jou de inzichten en tools te bieden die jij nodig hebt om te leven in het verlengde van jouw blauwdruk. Alleen dan kun je namelijk gaan doen wat echt bij jou past, jouw unieke gaven benutten en de mensen vinden die jou waarderen om de persoon die jij bent.

Als je interesse hebt in Insight, en ook nog wat vragen hebt, laten we dan even contact hebben. Dan kunnen we samen kijken wat nu de beste stap voor jou is. Ik zie er naar uit om kennis met je te maken,

Adrienne  

De Insight Sessie is specifiek bedoeld om samen te kijken of Insight de passende stap is voor jou. Klik op de onderstaande button om een afspraak in te plannen. Voor de Insight Sessie trek ik zo’n 20 min. uit.

Petra Thijs

Lotte

Insight heeft mij mooie handvatten gegeven waarmee ik op eigen kracht weer door kan.

“Toen hoogbegaafdheid op mijn pad kwam, ben ik in eerste instantie heel veel informatie hierover gaan opzoeken. Zo kwam ik ook bij Gifted People uit. Wat ik fijn vond, is dat de informatie overzichtelijk en op een luchtige manier werd gebracht en zonder dat je eerst hoeft te bewijzen of je wel aan de ‘vereisten’ voldoet. Dat is wat het voor mij toegankelijk maakte.

Voordat ik begon vond ik het lastig om te vertrouwen op mezelf, om te luisteren naar mijn gevoel en om daarop te durven handelen. Ik vond het niet makkelijk om mezelf uit te spreken. Aan het begin van mijn deelname moest ik vanwege mijn burnout ook goed opletten dat ik niet teveel dingen tegelijk oppakte. Inmiddels heb ik weer veel energie teruggekregen en doe ik nu dingen ’tussendoor’, die vorig jaar echt een dagtaak waren.

De kracht van Insight zit hem voor mij in de combinatie van verschillende onderdelen, zodat iedereen er een eigen draai aan kan geven. In het begin vond ik vooral de Q&A’s en het journal heel waardevol en later begon ik meer met de modules te werken. Het programma heeft mij mooie handvatten gegeven waarmee ik op eigen kracht weer door kan.”

SCHRIJF JE IN VOOR DE WACHTLIJST

We sturen je ook meteen het speciale Insight Magazine toe!

Je bent nu ingeschreven voor de wachtlijst van Insight. Je wordt vanaf nu op de hoogte gehouden

Meld je hier aan voor de wachtlijst

Gelukt, je staat nu op de wachtlijst

Download de extra tools en worksheets van principe 2

You have Successfully Subscribed!

Download de extra tools en worksheets van principe1

You have Successfully Subscribed!

Download de extra tools en worksheets van principe3

You have Successfully Subscribed!

SCHRIJF JE IN VOOR DE WACHTLIJST

We sturen je ook meteen het speciale Insight Magazine toe!

Je bent nu ingeschreven voor de wachtlijst van Insight. Je wordt vanaf nu op de hoogte gehouden