HB MEET-UP

Als mens is het belangrijk om gelijkgestemden om je heen te hebben. Mensen die jou begrijpen en die dezelfde "taal" spreken. Als hoogbegaafde ben je onderdeel van een relatief kleine groep. Niet iedereen om je heen begrijpt de weg die jij te gaan hebt. Dat kan best eenzaam zijn en heeft een grote impact op jouw levensgeluk en het vertrouwen in jouw eigen plannen en wensen.

Daarom organiseren wij meet-ups voor hoogbegaafden volwassenen.

De meet-ups hebben als voornaamste doel: het met elkaar connecten. We gaan aan de slag en met elkaar in gesprek over interessante thema's en onderwerpen en we leren onszelf en de ander in dat proces steeds beter kennen. 

Praktische info eerst volgende HB meet-up: Datum: 26 oktober van 20.00 tot 22.00 uur Locatie: Nijmegen, Thiemeloods Thema: beter omgaan met jouw HB zijn Prijs: 30,- euro* (incl. btw) in de voorverkoop

Ben je er bij? Meld je dan via de button hieronder aan. Het maximale aantal aanmeldingen per meet-up is 30, dus wacht niet te lang met het kopen van jouw kaartje ;). 

Prijs is incl. koffie/thee en excl. alcoholische dranken.

Let op: ben je deelnemer van het coachingstraject Insight? Dan krijg je extra korting op jouw kaartje. Je hebt van mij een mail ontvangen met een kortingscode die je kunt gebruiken.  


Organisatie: De meet-ups worden georganiseerd door Gifted People in samenwerking met Linda Batenburg van LB Creative. Vragen? Stuur dan een mail naar: events@giftedpeople.eu.

Adrienne van den Bos Oprichter Gifted People www.giftedpeople.eu

Linda Batenburg LB Creative www.lbcreative.nl

Veel gestelde vragen

1. Kan ik aan de Meet-UP deelnemen als ik niet officieel HB ben? Ja zeker, je bent van harte welkom. De HB Meet-UP is voor iedereen die zich herkent in de HB kenmerken en met gelijkgestemden in contact wil komen. 

2. Ik ben deelnemer van het Coachingstraject Insight, waar vind ik de kortingscode? Deze heb je per mail ontvangen. Als je pas net bent begonnen met het coachingstraject, kan het zijn dat je deze mail niet hebt ontvangen. Dan kun je de code opvragen via: events@giftedpeople.eu. Je ontvangt dan alsnog de code. 

3. Tot wanneer kan ik een kaartje in de voorverkoop kopen? Je kunt t/m 19 oktober een kaartje voor het voordeligste tarief kopen. Daarna gaat de prijs omhoog. 

4. Hoe werkt zo'n Meet-UP? De HB Meet-UP is laagdrempelig en je hoeft niets voor te bereiden. We beginnen met een korte intro en daarna een uitleg over een onderwerp gerelateerd aan het thema. We gaan daarna in workshop vorm aan de slag en we sluiten af met een drankje.