Yes, gelukt!

Je hebt een e-mail ontvangen met de eerste twee hoofdstukken van het boek 'Nooit meer ruzie met je baas'.

Het kan soms iets langer duren voordat de mail in je inbox komt. Als je na 10 minuten niets hebt ontvangen, check dan even je spam box. Ook daar niets? Mail dan naar: info@giftedpeople.eu.

Is hoogbegaafdheid een vloek of een gave op je werk?

Herken jij je in deze uitspraken?

  • Mij valt meteen op wat mijn collega's en leidinggevende totaal ontgaat. Ik zie problemen en kansen vaak al ver van te voren aankomen;
  • Ik ervaar regelmatig miscommunicatie met anderen. Ik snap niet waarom dit is en waarom ik steeds in (bijna) conflicten raak;
  • Ik weet eigenlijk niet wat ik nodig heb in mijn werk om mijn potentie te kunnen benutten. Ik weet wel: ik kan veel meer dan dit;
  • Ik word niet gezien in mijn werk. Anderen weten helemaal niet wat ik allemaal doe en oplos;
  • Anderen vinden mij vaak 'te': te druk, te direct, te dominant, te gevoelig, te betrokken, te perfectionistisch, etc. Ik heb het gevoel dat ik mezelf steeds moet inhouden.

... dan is het boek 'Nooit meer ruzie met je baas' een must read voor jou.

In het boek ontdek je:

  • Wat de belangrijkste kenmerken van hoogbegaafdheid zijn en de profielen die in de werkomgeving tot uiting komen;
  • Waarom je als hoogbegaafde een groter risico loopt op conflicten en uitval en hoe dit te voorkomen;
  • Hoe je kunt gaan werken op jouw voorwaarden, ook als je nog niet weet wat jouw werkvoorwaarden zijn of wat je echt wilt;
  • Hoe je omgaat met uitdagingen als snel uitgekeken raken, veel leuk vinden, onbegrip en stappen voorlopen op anderen;
  • Op welke 3 manieren je werk kunt creëren dat bij jou past

>> BESTEL HIER 'NOOIT MEER RUZIE MET JE BAAS' <<

Reviews

Wat je ontdekt in het boek

WAT DE ROL IS VAN HOOGBEGAAFDHEID IN JE WERK

Als hoogbegaafde ben je anders bedraad, je ervaart intenser en je gaat en denkt vaak sneller dan collega's en je baas. Dit kan onbegrip, eenzaamheid en conflicten veroorzaken. In het boek ontdek je wat je kunt doen om dit te voorkomen en welke hoogbegaafdheidsprofielen er tot uiting kunnen komen in de werkende omgeving.

HOE ZELFKENNIS LEIDT TOT FIJNERE SAMENWERKINGEN MET ANDEREN,

Andere mensen hebben het nodig om van jou te horen wat je nodig hebt. Een betere samenwerking begint daarom bij weten wie je bent en weten wat je nodig hebt van de ander. In het boek ontdek je hoe je het proces van zelfkennis kunt inzetten en wat er nodig is voor een fijne samenwerking met je baas.

HOE JE KUNT WERKEN OP JOUW VOORWAARDEN

Werken op jouw voorwaarden betekent dat je werk doet dat past bij jou terwijl je plezier en voldoening haalt uit je werk. In het boek ontdek je jouw werkvoorwaarden: wat je nodig heb in de fysieke, inhoudelijke en menselijke omgeving.

HOE JE WERK CREËERT DAT BIJ JOU PAST, OOK ALS HET NOG NIET BESTAAT

Als hoogbegaafde is de kans groot dat jouw ideale baan nog niet bestaat. Dan is het aan jou om deze zelf te gaan creëren. Soms kan dat nog binnen loondienst. Soms is het ondernemerschap passender. In het boek ontdek je wat het meest passend is voor jou.

HOE JE WERK HOUDT WAAR JE VAN HOUDT

Zelfs al doe je nu werk waar je van houdt, dat kan ook weer veranderen. Daarom is het nodig dat je blijft onderzoeken wat jouw werkvoorwaarden zijn en of daar in jouw werk nog aan wordt voldaan. Zo behoud je werk waar je van houdt. In het boek ontdek je hoe je dat doet, en hoe je herkent wanneer het tijd is om te gaan.