Ontvang gratis het ebook 'HB en werk' 

Hoogbegaafdheid kan een positieve impact hebben op je werk, maar vergroot ook het risico op burn-outs, bore-outs en een mismatch. In dit ebook ontdek je meer over:

  • Welk werk past bij hoogbegaafden, zodat je jouw unieke gaven kunt benutten
  • Wat de risico's zijn van een niet-passende omgeving
  • Hoe je een burn-out of bore-out voorkomt
  • Hoe je omgaat met het hebben van veel interesses
  • Hoe je werk vindt dat past

Na je aanmelding ontvang je ook gratis de wekelijkse HB updates. Ons Privacyregelement kun je hier lezen.Vraag meteen gratis het ebook aan:

Na je aanmelding ontvang je ook gratis de wekelijkse HB updates. Ons Privacyregelement kun je hier lezen.


Voor wie is dit ebook?

Dit ebook is voor jou als jij je herkent in kenmerken van hoogbegaafdheid en meer wilt weten over werk dat bij jou past. In het ebook ontdek je veelvoorkomende valkuilen op gebied van werk en hoe je hier beter mee om kunt gaan.

Waarom is dit ebook gratis?

Als hoogbegaafde heb je unieke gaven en kwaliteiten. Wanneer je deze kunt benutten ervaar je zelf meer werkplezier en voldoening, en je kunt er een waardevolle bijdrage mee leveren aan de wereld om je heen. Een bijdrage die niemand anders kan.

Het is onze missie om hoogbegaafden te helpen meer uit zichzelf te halen en te kunnen leven en werken op hun eigen voorwaarden. Daarom is dit ebook gratis.The person born with a talent they are meant to use will find their greatest happiness in using it
Johann Wolfgang von Goethe