Insight

Het coachingsprogramma voor hoogbegaafde volwassenen

Met INSIGHT ontdek je

N
hoe je niet langer jezelf hoeft aan te passen aan het gemiddelde niveau, het negatieve beeld van jezelf of het tempo en de verwachtingen van anderen;
N

hoe je jouw hoogbegaafdheid positief kunt inzetten, zodat je jouw unieke gaven kunt verzilveren;

N

hoe je op een ontspannen manier succes kunt ervaren in werk, relaties en vrije tijd, want jij verdient een leven vol plezier, verbinding en zingeving.

Insight is voor jou als je dit herkent en niet meer wilt…

I
Je past jezelf continu aan aan het saaie gemiddelde, je voelt perfect aan wat anderen van je nodig hebben en bent alsmaar bezig met het pleasen van anderen terwijl jij steeds meer verloren raakt in al je maskers en totaal niet meer weet wat jij eigenlijk wilt en wie je bent zonder die maskers.
I

Je vindt 1.000 dingen leuk en interessant, maar je bent er ook net zo snel weer klaar mee. Het lijkt wel alsof niets jou lang genoeg kan interesseren en je bent het zat om elke drie maanden van baan te moeten wisselen omdat je weer verveeld bent geraakt in je werk.

I

Je wordt gek van die vragende blikken die je krijgt zodra jij iets vertelt of uitlegt, het lijkt wel alsof je chinees praat. Jouw ideeën die echt een verschil kunnen maken worden niet opgepakt en jouw zienswijze, unieke gaven en kwaliteiten worden totaal niet opgemerkt of ingezet.

I

Je kunt bij niemand echt jezelf zijn. Je mist gelijk-gestemden om je heen die jou niet afwijzen omdat je te druk, te betweterig, te snel, te intens, te emotioneel, te direct of te kritisch bent. Je voelt je nergens echt thuis of helemaal op je gemak.

Masterclass Introductie hoogbegaafdheid

Zit je nog in de fase van aanpassing?

Als je het bovenstaande herkent, grote kans dat je in de fase van aanpassing zit, waardoor je leeft zoals je denkt dat het zou moeten in plaats van zoals het klopt bij jou. Je vraagt je regelmatig af: ‘Is dit het nou?’ en je voelt je energie de hele dag door weglekken omdat je bezig bent met saaie taken of vragen van en gesprekken met anderen die jou totaal niet prikkelen.

Je hebt in de fase van aanpassing ook last van je hoogbegaafdheid. Je onderdrukt namelijk de eigenschappen die je als hoogbegaafde bezit omdat je aansluiting wilt maken met de mensen om je heen. Maar, het tegenovergesteld gebeurt.

Er ontstaat frictie. Je begrijpt niet waarom anderen niet zien en overzien wat voor jou zo overduidelijk is. Je wordt continu geconfronteerd met wat jij ziet dat mis gaat, maar je mag er niets aan doen wat enorm veel frustratie oplevert. En het voelt alsof je steeds gas wilt geven met de rem erop.

gifted people hoogbegaafdheid

Alles verandert als je jouw blauwdruk kent

Wanneer je in de fase van aanpassing zit, kan het lastig zijn om te zien en geloven dat het ook anders kan. Zeker als je niet anders gewend bent of weinig gelijkgestemden om je heen hebt. Al sinds 2017 help ik middels het INSIGHT-programma hoogbegaafde volwassenen met mijn eigen unieke en bewezen methode bij het vinden van en het leven in het verlengde van hun blauwdruk, waardoor ze deze fase van aanpassing achter zich konden laten en juist meer aansluiting hebben gevonden bij de wereld om zich heen.

Leven en werken in het verlengde van je blauwdruk is ook de enige manier om de mooie kanten van hoogbegaafdheid te gaan ervaren in plaats van de lasten.

Jouw blauwdruk geeft jou namelijk inzicht in jouw bedrading, in wie je bent, wat je wilt en wat je nodig hebt. Jouw blauwdruk geeft je inzicht in waar je op je plek bent en waar niet. Op basis daarvan is het dan heel duidelijk wat je nodig hebt in je werk om je unieke gaven en waarde te benutten en om in relaties helemaal jezelf te kunnen zijn, zonder twijfel of je wel goed genoeg bent.

Het definiëren van de blauwdruk heeft mij ongelofelijk veel geholpen. Toen dat ‘klaar’ was, besefte ik waarom zowel privé als in werk alles alleen maar energie kostte: ik was totaal niet volgens mijn blauwdruk aan het leven. Nu dient de blauwdruk als mijn kompas. 

Moniek

Insight gaf mij het vertrouwen dat ik nodig had en inzicht in wat ik wilde. Daardoor vond ik een superpassende functie, met veel eigen gecreëerde taken, in een leuk team in een supermooi bedrijf, waar ik veel ruimte heb om mijn blauwdruk uit te leven en steeds een stapje verder vorm te geven.

Edwin

Door mijn blauwdruk helder te hebben kan ik dingen veel beter een plek geven en ik heb weer een doel. Afgelopen jaar heb ik zoveel gewonnen aan zelfvertrouwen en ik kan nog jaren profiteren van de tips & tricks en de werkwijze van Insight en dit nog vele malen blijven toepassen. Want ik wil blijven groeien en leren, dat zit er nu eenmaal in.

Chantal

Niet slim genoeg voor de MAVO, wel hoogbegaafd

Eerst nog even dit. Want misschien twijfel je nog over je hoogbegaafdheid omdat je niet die uitblinker was, of omdat je ‘maar’ mavo hebt gedaan. Ik kan je de hand schudden. Ik kreeg op de basisschool te horen dat mavo te hoog gegrepen zou zijn. Mij interesseerde dat niet zo, maar mijn moeder was er fel op dat ik naar de mavo moest en zou gaan, dus deed ik een toelatingstest. 

Die toelatingstest was één van de meest vreemde testen die ik ooit heb gedaan. Ik dacht bij ongeveer elke vraag: ‘Ja, wat moet ik hier nou van maken’ en: ‘Dat is maar net hoe je ernaar kijkt’. Ik weet nog dat ik dat lokaal uitliep en dacht: ‘Het zou mij niet verbazen als hieruit komt dat ik zwakbegaafd ben’. 

Wonder boven wonder mocht ik toch naar de mavo. En dat deed ik met zoveel gemak dat havo een logisch vervolg was. Ware het niet dat ik eigenlijk nooit geleerd had hoe ik moest leren. De havo werd dan ook een enorm fiasco. Maar, ik voelde toen ook dat het aan mij was om er wat van te gaan maken. Ik ging op bijles, werd de grootste studiebol die ik kende, en het lukte. Ik haalde mijn havo diploma, ging vervolgens door naar het HBO en studeerde daar vier jaar later cum laude af.  

Masterclass Introductie hoogbegaafdheid
Altijd nog dat mavo-meisje

Ook al deed ik het goed op het HBO, ik voelde me wel nog steeds dat mavo-meisje dat eigenlijk niet slim genoeg was om naar de mavo te gaan. Dat ik hoge cijfers haalde verklaarde ik vooral door hard werken en een beetje mazzel hebben met de vragen die tijdens de toetsen gesteld werden. Het duurde heel lang voordat ik mezelf als intelligent kon zien. 

Dat niet slim genoeg worden bevonden voor de mavo is overigens geen uitzondering. Ook al ken ik hoogbegaafden die het supergoed deden op school, al dan niet met veel aanpassen, ik ken er ook genoeg die niet naar de mavo mochten, of op havo-vwo-niveau werden ingeschaald, maar het simpelweg niet hebben afgemaakt.

Als je zo slim bent, dan…

Uit eigen ervaring weet ik dat het een stuk moeilijker is om te geloven dat je hoogbegaafd zou kunnen zijn als het niet zo goed ging op school. ‘Want als je zo slim bent, dan had je toch wel…’ terwijl het veel meer zegt over je bedrading. Als hoogbegaafde ben je fundamenteel anders bedraad bent en dat heeft invloed op hoe je dingen doet en op hoe je leert. Als daar in de schoolomgeving geen ruimte aan wordt gegeven, is de kans groot dat je jezelf vooral dom of lui gaat vinden. Ook al weet je stiekem wel dat je dat niet bent. 

Het lastige hiervan is dat je dit meeneemt naar al je levensgebieden. Je neemt genoegen met functies waarvan je voelt en weet dat het onder je niveau is. Je houdt je mond als je op je werk ziet dat de oplossing die op tafel ligt gebrekkig is en als jij ziet welke andere oplossing beter is. En in je relatie leg je je neer bij wat je partner denkt dat er moet gebeuren, ook al voel je in je buik dat het niet klopt. Als het dan later helemaal misgaat, ga je jezelf ook nog eens schuldig voelen omdat je dit had kunnen voorkomen.

Opleidingsniveau, resultaten op school en in je werk zeggen niets over of je wel of niet hoogbegaafd bent en kunt zijn. Het vertelt je alleen of je op je plek zit en of je leeft en werkt in het verlengde van jouw blauwdruk. Wil je ergens succesvol in zijn zonder dat het voelt als vechten of overleven? Dan is nodig dat je weet hoe jij bedraad bent, wat je wilt en nodig hebt (dat je jouw blauwdruk kent) en dat je daarnaar handelt.

Eerst nog even een IQ-test?

Als je nieuw bent in jouw hoogbegaafdheids-ontdekkingsreis en nog twijfelt, voel je misschien de noodzaak om je eerst te laten testen voordat je op zoek gaat naar je blauwdruk. Ik snap dat, en ik raad je dat af. Het is ook niet nodig om mee te kunnen doen aan Insight.

De enige officiële manier om hoogbegaafdheid te laten testen is namelijk door middel van een IQ-test, en daar komen niet altijd kloppende resultaten uit. Zo zijn er binnen Insight deelnemers waarbij er uit de IQ-test scores kwamen variërend van 80 tot 129 (hoogbegaafdheid vertaalt zich in een IQ-test naar een score van 130+). Als je herkenning vindt in hoogbegaafdheid en je scoort 80, zul je daar misschien om kunnen lachen, want je kunt zelf wel bedenken dat dit niet klopt. Maar, wat als je 129 scoort? Officieel ben je dan net niet HB… en toch kun je dan hartstikke hoogbegaafd zijn.

In mijn ervaring kan een IQ-test voor enorm veel verwarring zorgen. Mijn advies is daarom altijd om niet te focussen op een IQ-score maar op zelfkennis. Dat waar je herkenning in vindt heeft namelijk sowieso invloed op jouw leven werk en relaties, of je nu zeker weet dat je hoogbegaafd bent of niet.

Dit is wat er gebeurt als je jouw blauwdruk kent en leeft:

N

… Je hebt helderheid over wat voor jou belangrijk is en wat niet, zodat je jouw tijd alleen nog maar stopt in dat wat past bij jouw blauwdruk, bijdraagt aan jouw levensgeluk en aan dat van de mensen om je heen.

N

… Je past je niet meer aan en trekt daardoor juist mensen aan die jou zien, waarderen en helemaal leuk vinden voor wie je bent, inclusief al jouw ’te-s’ en eigenaardigheden.

N

… Je vindt of creëert werk waarin jij, jouw unieke gaven, slimme ideeën en zienswijze benut, gezien en gewaardeerd worden en je eindelijk op jouw niveau kunt worden uitgedaagd.

N

… Je maakt gemakkelijk duidelijke keuzes over wat je wilt en niet wilt en je kunt deze communiceren naar je omgeving, zonder ruzie uit te lokken.

N

… Je vertrouwt op jezelf en jouw zienswijze omdat je weet hoe je anders bedraad bent en dat dat juist heel waardevol is.

N

… Je ervaart zingeving en meer plezier in het leven, het voelt allemaal lichter, meer ontspannen en gemakkelijker omdat je niet de hele tijd hoeft te strijden of vechten.

“Ik ben zelfbewuster geworden en durf nu te laten zien wie ik ben. Ik heb een nieuwe baan en ik heb veel geleerd over hoogbegaafdheid en over hoe ik dat in mijn leven kan toepassen.”

Met Insight ontdek je jouw blauwdruk …en…

Insight helpt jou om jouw blauwdruk vorm te geven en in het verlengde daarvan te gaan leven en werken. Insight helpt jou bij het creëren van een leven dat in alle opzichten plezier, voldoening, verbinding en zingeving oplevert, zodat je meer gaat genieten van het leven, jouw hoogbegaafdheid en van jouw unieke gaven.

Insight is op dit moment het meest uitgebreide programma op gebied van persoonlijke ontwikkeling voor mensen die herkenning vinden in hoogbegaafdheid. Als je meedoet met Insight, krijg je meteen toegang tot:

De modules van Insight in jezelf, zodat je jouw blauwdruk ontdekt en in het verlengde daarvan jouw leven, werk en relaties zo inricht dat je er blij van wordt en energie van krijgt, zonder dat je alles in je leven overhoop hoeft te halen.
De modules van Insight in hoogbegaafdheid, zodat jij straks precies weet wat hoogbegaafdheid is, hoe je de valkuilen ervan kunt oplossen, je jouw unieke gaven optimaal kunt benutten en hoe je plezier kunt hebben van je HB, ook als je nog twijfelt over je hoogbegaafdheid.
De Insight live experience, zodat je gaat ervaren hoe fijn het is om gelijkgestemden in je leven te hebben die snappen wat je bedoelt, meekunnen in jouw denksnelheid en jouw ’te-s’ juist helemaal te gek vinden, ook als je denkt dat jij toch altijd weer die ‘rare’ bent.

Wat Insight in jezelf jou oplevert

De Insight in jezelf modules helpen jou bij het creëren van helderheid over je blauwdruk.

De modules doorloop je op je eigen tempo en tijd, zodat het proces van zelfonderzoek een natuurlijk onderdeel wordt van jouw leven. Hierdoor wordt het gemakkelijker om bezig te zijn met jouw persoonlijke ontwikkeling en heb je minder discipline nodig.

Insight helpt je om je eigen antwoorden boven tafel te halen. Je gaat tot de essentie komen van wat klopt voor jou. Ongeacht hoeveel of hoe weinig zelfonderzoek je al gedaan hebt. Je bouwt verder door op wat je al weet om zo steeds een laagje dieper te gaan. Om nog meer tot jouw kern te komen. Het maakt dus niet uit waar je nu staat, je gaat ontdekken wat de volgende juiste stap is voor jou op gebied van leven, werk en relaties.

Binnen Insight in jezelf staan deze 3 fasen centraal:

1. Helderheid. Je ontdekt je blauwdruk, welke keuzes voor jou de juiste zijn en hoe je jouw tijd en energie passend bij je blauwdruk kunt besteden, zodat je meer energie en tijd overhoudt voor dat wat echt belangrijk is voor je.

2. Beweging. Je ontdekt welke stappen je kunt zetten, zonder je hele leven overhoop hoeven te gooien en hoe je omgaat met belemmeringen en angsten die je in je leven tegenkomt, zodat je jouw mooiste dromen in vervulling kunt laten gaan.

3. Bijsturen. Zodra je meer gaat leven en werken in het verlengde van je blauwdruk ga je nog meer zien wat klopt voor jou en wat jouw diepste wensen zijn. Jouw blauwdruk is dynamisch. Wat je ontdekt in deze fase voeg je daarom weer toe aan je blauwdruk. Zo leer je jezelf en jouw verlangens nog beter kennen.

Wat Insight in HB jou oplevert

In Insight in hoogbegaafdheid ontdek je alles wat je wilt en moet weten over hoogbegaafdheid, zodat je gaat begrijpen wat hoogbegaafdheid meebrengt voor jou en voor de mensen om je heen.

We gaan ook dieper in op de issues en valkuilen die je als hoogbegaafde kunt ervaren, denk aan:

N

snel uitgekeken zijn

N

aanpassen

N

eenzaamheid

N

negatief zelfbeeld

N

overprikkeling

N

uitstellen

N

onderpresteren

N

faalangst en straalangst

Binnen Insight in hoogbegaafdheid staan deze 3 fasen centraal:

1. Helderheid. Je ontdekt wat hoogbegaafdheid precies is, los van alle misvattingen en stereotypen en hoe je het kunt herkennen bij jezelf of bij jouw kinderen. Je ontdekt ook wat het verschil is met HSP, ADHD, autisme en bepaalde stoornissen en in welke mate intelligentie doorslaggevend is in de vraag of je HB bent.
2. Delen. Je ontdekt hoe je met de mensen om je heen, met wie je dat wilt, op jouw voorwaarden kunt delen over je hoogbegaafdheid, zonder dat zij denken dat jij jezelf beter voelt of je raar gaan aankijken of afwijzen.
3. Oplossen. Je ontdekt hoe je veelvoorkomende issues die je als hoogbegaafde kunt ervaren oplost, zodat je veel meer plezier hebt van je hoogbegaafdheid en de mooie kanten ervan kunt gaan inzetten.

“Ik was al jaren op het internet kennis over hoogbegaafdheid aan het verzamelen, of beter gezegd: bij elkaar aan het harken. Het hielp me niet om uit die negatieve spiraal van aanpassen en banen aannemen onder mijn niveau te komen. Ik vond het ook superfrustrerend dat al die info online niet echt heel diep gaat, terwijl ik juist de kern wilde opzoeken en begrijpen. Insight in hoogbegaafdheid geeft die diepgang wel. Het helpt mij om mijn hoogbegaafdheid te begrijpen en om hoogbegaafdheid veel meer te gaan zien als een cadeautje in plaats van als een last”

Met de Insight live experience sta je er niet alleen voor

Insight heeft een vastomlijnd en bewezen curriculum dat we al jaren met succes gebruiken. De modules van Insight doorloop je zelfstandig en in jouw alleentijd. Dit doen we bewust.

Hoogbegaafdheid brengt namelijk mee dat je heel goed bent in het aanvoelen van wat een ander wil horen en in het geven van de goede antwoorden die niet per se jouw antwoorden zijn. In het proces van zelfonderzoek is dit een enorme valkuil.

Zelfonderzoek draait namelijk om jou en niet de ander. Daarom faciliteren we jou met Insight in het vinden van je eigen antwoorden.

Tegelijkertijd bieden we jou met Insight de live ondersteuning die jij nodig hebt. Want, ook al is het nodig dat je het zelfonderzoek zelf doorloopt, we zijn er voor je als je vragen hebt. Als je ergens niet uitkomt of als je ergens meer over wilt weten. Je staat er niet alleen voor. 

De Insight live experience bestaat uit:

Het Insight netwerk

Online community
Met jouw deelname aan Insight ontvang je toegang tot een waardevol netwerk met gelijkgestemden, mensen die op jouw frequentie denken en doen.

In de online community vind je mede-Insighters die zich net als jou herkennen in kenmerken van hoogbegaafdheid en je vindt er herkenbare verhalen die jou helpen meer over jezelf te ontdekken en te begrijpen.

Tip. Kijk ook even bij bonus #2 ;).

De Insight ondersteuning

1) Welkom thuis webinar
Uit ervaring weten we hoe waardevol het is om de Insight-reis samen op te starten. Daarom kun je na jouw aanmelding meedoen aan dit live webinar waarin we mogelijke obstakels bespreken en meteen tackelen.

2) Q&A sessies
Maandelijks kun je meedoen aan de live online Q&A sessies. Deze kun je ook op je eigen tijd terugkijken. Je gaat merken dat je niet alleen bent in de vragen die jij hebt. En je gaat merken dat de vragen van anderen vaak vragen zijn die je zelf nog niet bedacht had, maar wel superwaardevol voor je zijn.

3) Insight Guides
Naast de Q&A sessies kun je ook elke dag je vragen stellen in de community waar de Insight Guides je met plezier verder op weg helpen. Heb je vragen over Insight, je blauwdruk of over hoogbegaafdheid? Stel ze dan in de community.

‘Ik heb gezien en gevoeld hoe fijn ik het vind om onder gelijkgestemden te zijn en hoeveel meer ik me dan mezelf voel. Ik durf nu anders te kijken naar mijn weg en mezelf. Het was erg fijn dat er in deze omgeving ook anders gekeken wordt, net als ik zelf graag doe. Ik durf nu de standaard maatschappelijk verwachte weg wat meer los te laten en wat meer mijn eigen pad te kiezen.’

Ben je klaar om jouw blauwdruk te ontdekken en jouw unieke gaven en hoogbegaafdheid te benutten? Start dan vandaag!

Kies de optie die het beste past voor jou:

Beste prijs

Aanmelden in 1 keer voor euro

€2997,-

Laagst per maand

6 maandelijkse termijnen van euro

€549,-

Je krijgt na je aanmelding meteen toegang tot de Insight Membersite waar je alle tools, modules, videos en inzichten vindt en waarmee je aan de slag kunt op de momenten dat het voor jou uitkomt. Je kunt je ook meteen aanmelden voor de community en jouw vraag insturen voor de komende Q&A sessie, zodat je vliegend van start kunt.

Insight extra’s

Na jouw aanmelding ontvang je ook nog de volgende waardevolle bonussen t.w.v. 3.297 euro.

Bonus 1

Het Insight Journal

(Waarde: €37) Gratis bij jouw Insight deelname

Jouw Insight Journal helpt je om positiever en met meer rust en focus in het leven te staan, zonder ook nog maar iets te veranderen in je leven.

Het Insight Journal helpt je om dagelijks de juiste acties te ondernemen, zodat je steeds meer het leven krijgt waar je van droomt op een manier die moeiteloos voelt. En zelfs als je nog denkt dat je iemand bent die vaak dingen niet afmaakt, dan helpt jouw Insight Journal je erbij dat je Insight op de juiste manier doorloopt en dat je aangehaakt blijft, zodat Insight niet op de achtergrond raakt.

Je zult merken dat het helemaal niet moeilijk is om op weg te blijven, binnen Insight helpen we je ook hoe je Insight een onderdeel van je leven maakt, zonder dat het een moetje wordt of iets dat veel discipline kost. En ook jouw Insight Journal helpt jou hierbij.

Nooit_meer_ruzie_met_je_baas

‘In de community tref ik gelijkgestemden, dat voelt als een warm bad. Veelgehoorde opmerkingen binnen de community zijn: ‘Ik ben dus niet alleen’ en ‘Ik ben niet raar’. De live meetup brengt dat gevoel ook echt tot uiting. Hoe snel we volledig geaccepteerd babbelen over allerhande zaken waarin eenieders mening gerespecteerd en zelfs gewaardeerd wordt. Hoe abstract of buiten de lijntjes de opmerkingen ook zijn. Door echt te kunnen sparren op respecterende wijze, is de meetup de kers op de taart van de community. Nee je bent niet alleen!’

Robert-Jan

Bonus 2

Live meetups

(Waarde: €500) Gratis bij jouw Insight deelname

Insight is een online programma. Daardoor kun je jouw dieperliggende antwoorden gaan vinden. Tegelijkertijd wil ik niet een programma aanbieden waarin we elkaar alleen maar achter een schermpje zien. En uit ervaring weet ik hoe krachtig het is om elkaar ook live te ontmoeten. Daarom is de tweede bonus die je er vandaag bijkrijgt: toegang tot vier exclusieve live meetups.

 Tijdens deze meet-ups ontmoet je jouw mede-Insighters. Je gaat merken hoe waardevol het is om te connecten met mensen die op eenzelfde frequentie denken en communiceren. En heel eerlijk, alleen al dit is zo superwaardevol. Elke keer weer horen we van deelnemers hoe het voelt als thuiskomen. Voor sommige Insighters zijn alleen de meetups de investering al waard.

 En mocht je nu denken dat hoogbegaafden allemaal van die professoren zijn die tijdens zo’n meetup de omtrek van de zon aan het berekenen zijn, dan help ik je graag uit deze misvatting. Je zult merken dat het zeker geen saaie meetups zijn, of meetups waarin we zitten te klagen over de wereld.

 Je gaat ook merken dat het veel gemakkelijker is dan je nu misschien denkt om boeiende gesprekken te hebben met mensen die in de kern heel gemeen hebben met jou, ook als jij tot nu altijd die vreemde eend in de bijt bent geweest.

Bonus 3

Masterclass ‘Boek schrijven en uitgeven’

(Waarde: €135) Gratis bij jouw Insight deelname

Denk je na over het schrijven van een boek? Of ben je daar al mee bezig? In deze Q&A masterclass ontdek je hoe je het schrijven van een boek aanpakt, hoe het proces met een uitgever verloopt en hoe je ervoor zorgt dat jouw boek onder de aandacht komt.

Bonus 4

De HB kennisbank

(Waarde: €75) Gratis bij jouw Insight deelname

Naast alle kennis die we delen in de modules van Insight in hoogbegaafdheid, krijg je ook toegang tot onze kennisbank. In deze kennisbank vind je artikelen, ebooks en links naar video’s over hoogbegaafdheid.

Je vindt er ook interessante boekentips over uiteenlopende onderwerpen die interessant zijn voor je en waardoor je intellectueel gevoed en geïnspireerd blijft.

Bonus 5

De tijd- en energie-analyse

(Waarde: €75) Gratis bij jouw Insight deelname

Ook al kun je met tien minuten per dag met Insight al supermooie resultaten mogelijk maken, ik kan me voorstellen dat je het misschien al druk hebt en dat je het moeilijk vindt om te zien hoe of waar je dan tijd gaat maken voor Insight.

Daarom ontvang je ook de tijd- en energieanalyse. Deze helpt je in kaart brengen waar jouw kostbare tijd en energie nu verloren gaat.

Veel dingen waarvan je nu denkt dat ze belangrijk zijn, blijken namelijk helemaal niet belangrijk te zijn, en als je daarmee stopt, heb je ineens heel veel tijd over om bezig te gaan met Insight, en natuurlijk om te besteden aan wat jou blij maakt en waarde toevoegt aan jouw leven, aan je kinderen, je partner, je missie en aan het meemaken van mooie, onvergetelijke momenten waar het leven eigenlijk om draait.

Bonus 6

De financiële analyse

(Waarde: €75) Gratis bij jouw Insight deelname

Ik kan mij voorstellen, dat je een Insight een grote investering vindt, en dat snap ik. Ik geloof dat het je natuurlijk meer op gaat leveren, maar om dat nog tastbaarder te maken, ontvang je ook als bonus de financiële analyse.

Deze analyse helpt je om overzichtelijk en gemakkelijk in kaart te brengen, waar je geld kunt besparen en geld bij kunt verdienen, zodat je juist meer financiële ruimte voor jezelf gaat creëren.

Je gaat door je blauwdruk te kennen ook gaan herkennen waar je geld uitgeeft aan dingen die iets in stand houden dat je helemaal niet meer wilt, en geloof me dat gebeurt vaker dan je denkt.  

Bonus 7

Insight in relaties

(Waarde: €600) Gratis bij jouw Insight deelname

Ik weet dat je je als hoogbegaafde best wel eenzaam kunt voelen, ook al heb je veel lieve mensen om je heen.

Wat ik zelf heb gemerkt de afgelopen jaren is dat het je levensplezier doet verdubbelen als je mensen om je heen hebt die jou echt zien voor wie je bent, en die er naar uit kijken om tijd met je door te brengen.

Wat ik ook heb ontdekt is dat je niet alleen maar hoogbegaafden om je heen hoeft te hebben om dat te kunnen ervaren, maar je moet wel weten hoe je echt verbinding maakt met de ander, en waar je per ongeluk je relaties juist saboteert.

Daarom wil ik je heel graag als bonus Insight in relaties in geven. Daarin ontdek je hoe je jouw huidige relaties nog fijner en sterker kunt maken, hoe je gemakkelijk gelijkgestemden kunt ontmoeten en dat kunt omzetten naar een mooie vriendschap en je ontdekt hoe je de relatie met je partner nog liefdevoller en sterker kunt maken ongeacht of je partner hoogbegaafdheid is of niet.

Bonus 8

Insight in werk

(Waarde: €600) Gratis bij jouw Insight deelname

Als je nu op zoek bent naar nieuw werk, of je wilt graag een volgende stap zetten in je huidige werk, dan gaat Insight in werk jou daar helemaal in ondersteunen.

Met Insight in werk ontdek je de juiste strategie voor jou om werk te vinden en te creëren dat helemaal past bij jou en jouw blauwdruk, en om te ontdekken wat je in jouw huidige of nieuwe werk nodig hebt om jouw gaven te benutten en om de voordelen van je hoogbegaafdheid te ervaren. Je ontdekt ook hoe je voorkomt dat je binnen drie maanden weer bent uitgekeken.

Bonus 9

De Q&A bibliotheek

(Waarde: €1200) Gratis bij jouw Insight deelname

Als jij je aanmeldt voor Insight ontvang je ook meteen toegang tot een bibliotheek met replays van eerdere Q&A sessies. Je hoeft dus niet te wachten tot de eerstvolgende Q&A sessie.

In de Q&A replays vind je waardevolle inzichten over hoogbegaafdheid in combinatie met werk en relaties. Je ontdekt meer over grenzen aangeven, hoe je omgaat met oververantwoordelijk zijn, hoe je zelfvertrouwen opbouwt en hoe je anderen helpt te begrijpen wat je ziet, wilt en nodig hebt. Dit helpt je om nog meer jouw unieke gaven te benutten en meer plezier in je leven, werk en relaties te ervaren.

Nooit_meer_ruzie_met_je_baas

Insight volg je op jouw eigen tempo en tijd.

Insight is 100% online. Daarom maakt het niet hoe druk je nu bent of op welke momenten jij het liefst bezig gaat met Insight. Jij bepaalt wat jou uitkomt.

100% garantie.

Op basis van de resultaten van al honderden deelnemers weten wij zeker dat de methode die we gebruiken werkt. Wanneer je aan de slag gaat met de modules en gebruik maakt van je krijgt aangereikt, ga je ontdekken wat je wilt, wat jouw blauwdruk is, hoe je bedraad bent en wat je kunt doen om een leven te creëren voor jezelf met meer plezier en voldoening waarbij je jouw unieke gaven kunt gaan benutten. Mocht je na jouw aanmelding toch denken dat Insight niet bij jou past, dan kun je dit binnen veertien dagen per e-mail laten weten. Je krijgt dan de investering retour. Dit is een uiterste deadline en geldt ook als kiest voor de betaaloptie in termijnen.

Petra Thijs
“Ik twijfelde over de online formule van Insight omdat ik tot dan toe altijd individuele coaching had gevolgd. Toch bleek dit een goede investering, alleen al omdat je altijd kunt inloggen en verder kunt als het jou uitkomt en niet wanneer het een coach uitkomt.”

Samenvattend, dit is wat je krijgt met Insight.

Een jaar toegang tot: 

(1) De Insight in jezelf modules

Waarde: €2600

In Insight in jezelf krijg je alle inzichten die je nodig hebt voor het helder maken en het leven in het verlengde van jouw blauwdruk, en je ontvangt de tools die nodig zijn om jouw mooiste dromen en verlangens te realiseren. Je kunt de modules downloaden of op video bekijken. Net wat voor jou fijn is. 

Je gaat merken dat je van wat je ontdekt in de modules je hele leven profijt gaat hebben. Je kunt steeds terugvallen op wat je hebt geleerd in de modules als je weer een volgende stap te zetten hebt en steeds weer als je met Insight aan de slag gaat, haal je er precies de juiste inzichten uit.

(2) De Insight in hoogbegaafdheid modules

Waarde: €2000

In Insight in hoogbegaafdheid, ontdek je alles wat je wilt weten over hoogbegaafdheid en hoe je issues zoals aanpassen, snel verveeld zijn, de lat te hoog leggen, niet leren leren en overprikkeling kunt oplossen, zodat je hoogbegaafdheid voor je gaat inzetten en de voordelen ervan kunt gaan ervaren.

(3) De Insight live experience

Waarde: €4500

nsight doe je niet alleen. We starten samen op. Onze Insight Guides staan voor je klaar in de community, al je vragen worden beantwoord tijdens de live online Q&A sessies. Je wordt lid van een waardevol netwerk waar je in contact komt met gelijkgestemden. En je kunt deelnemen aan de extra live online events die we organiseren.

EN ook nog: de Insight bonussen

Waarde: €3297

De Insight bonussen zijn de kers op de taart en gaan jouw Insight-reis leuker, interessanter en gemakkelijker maken. Je gaat bovendien merken dat je van deze bonussen in jouw dagelijks leven enorm veel voordeel gaat ervaren op gebied van tijd, geld en energie.

Totale waarde: €12.397

Totale investering: €2.997

Start vandaag

Kies de optie die het beste past voor jou:

Beste prijs

Aanmelden in 1 keer voor euro

€2997,-

Laagst per maand

6 maandelijkse termijnen van euro

€549,-

Je krijgt na je aanmelding meteen toegang tot de Insight Membersite waar je alle tools, modules, videos en inzichten vindt en waarmee je aan de slag kunt op de momenten dat het voor jou uitkomt. Je kunt je ook meteen aanmelden voor de community en jouw vraag insturen voor de komende Q&A sessie, zodat je vliegend van start kunt.

Insight werkt. Dit zeggen onze deelnemers.

‘Ik had nooit gedacht dat de door anderen ingediende vragen bij de Q&A sessies bijna allemaal van mezelf hadden kunnen zijn. Daardoor werd het veel persoonlijker dan ik van tevoren had kunnen bedenken.’

Annelies

‘Ik koos voor Insight om meer inzicht te krijgen in mijzelf en vooral ook omdat ik inzicht wilde krijgen in het leven van mijn hoogbegaafde dochters. Alleen daarom al wist ik dat Insight een goede investering zou zijn.’

Remco

‘Het contact met gelijkgestemden was heel waardevol. Ook weet ik nu hoe ik mijn kinderen kan helpen en waarmee ik ze kan helpen. Die kennis is onbetaalbaar.’

Jurriaan

Claudia

“Nadat ik begon met Insight is binnen een paar weken de zon weer gaan schijnen. Ik zat thuis met een bore/burn-out en door Insight heb ik mijn leven weer op de rails gekregen. Sterker nog, mijn leven is 180 graden gedraaid in positieve zin!.”
“Mijn man zegt: ‘Na 20 jaar heb ik een nieuwe vrouw’. In het begin had hij wel twijfels. Nu hij ziet hoeveel energie ik heb en hoe goed ik in mijn vel zit, ziet ook hij nu in hoe goed Insight voor mij gewerkt heeft.

Insight is trouwens heel waardevol voor mijn hele gezin. Voor mijn man en ook voor mijn jongste twee kinderen. Zij zijn namelijk ook hoogbegaafd. Als ik alleen naar mezelf kijk: ik heb zóveel zelfkennis opgedaan, heb weer contact gemaakt met mijn gevoel en ik ben weer gaan staan voor mezelf.

Al met al is het de investering dus dubbel en dwars waard geweest. Ik heb nooit getwijfeld, na de masterclass heb ik me (intuïtief) meteen aangemeld. Tijdens de masterclass liepen de tranen over mijn wangen van herkenning. Ik voelde: dit is mijn oplossing. Hier moet ik wat mee. En het is geweldig! Ik leer nog iedere dag, zo waardevol.

Mijn blauwdruk geeft mij helderheid en richting. Ik ben veel bewuster gaan leven en mijn leven is daardoor ook veel mooier geworden. Ik blijf mijn persoonlijke groei doorzetten, het voelt zó goed! Blijven groeien en leren.

Ik ben inmiddels ver gevorderd met mijn opleiding tot VA. Ik ben zo enorm trots. Ik heb al zoveel geleerd en nieuwe dingen gedaan. Met hulp van Insight heb ik dat allemaal uitgeschreven en ontdekt. En gedaan!

Dus ja, Insight heeft mijn leven veranderd. Ik ben zo dankbaar dat dit op mijn pad kwam en dat Adrienne zo’n mooi programma heeft gemaakt. Mijn leven is zoveel mooier geworden en ik ben zo enorm trots op mezelf. Ik durfde dat vroeger niet te zeggen (of te denken!) van mezelf, maar inmiddels durf ik dat wel. Dankbaar, trots, vertrouwen, zijn woorden die ik regelmatig in mijn mond neem. Als je me dus vraagt hoeveel sterren ik Insight geef dan zeg ik volmondig 5.”

“Ik heb onwijs genoten van mijn tijd als Insight-deelnemer. Als een razende ben ik door de modules gevlogen, waarbij de blauwdruk eigenlijk het meest essentiële was en is voor mij. Nadat mijn blauwdruk klaar was, is mijn raket vertrokken en die is nog niet geland.

Verbaasd ben ik over hoeveel je kan bereiken als je gericht de stapjes zet in de door jezelf uitgestippelde richting. Voor ik met Insight begon deed ik eigenlijk gewoon wat er op mijn pad kwam. Ik ben nu een jaar verder, maar op werkelijk elk vlak heb ik sprongen gemaakt.

Ik ken mezelf nu door en door en ik ken mijn blauwdruk. Zelfs financieel ligt alles nog op plan. Je onderschat hoeveel je in 5 en 10 jaar gedaan krijgt als elke stap één stap in de juiste richting is. Maar zelfs hoeveel je in een jaar kunt bereiken is ongekend. Vanaf nu ga ik mijn leven voor een groter deel wijden aan mijn why zoals ik deze heb beschreven in mijn blauwdruk. Dan ben ik in mijn kracht, dan is werk geen werk meer. Het ligt zo dicht bij me. Dit had ik werkelijk waar een jaar geleden nooit gedacht en durven dromen. Dit was, kan ik wel zeggen, mijn beste jaar ooit en ik weet zeker dat ik nog mooiere tijden ga meemaken.”

Henry Poel

Henry

“Ik ben nu een jaar verder en op werkelijk elk vlak heb ik sprongen gemaakt. Ik ben gezonder, heb nieuwe mensen leren kennen, mijn bedrijf ingeschreven, promotie gemaakt, maar vooral mijn persoonlijke groei is fantastisch.'”

Femke

“k ging van doodongelukkig in mijn werk naar een gelukkig mens. Insight heeft me in beweging gezet en mijn leven gemakkelijker, rijker en intenser gemaakt. Ik durf weer vooruit te kijken en te dromen.'”

Mijn grootste uitdaging voordat ik aan Insight begon, was om los te laten dat hoogbegaafdheid niet officieel bij mij is vastgesteld. Ik vond dat in het begin erg moeilijk, ook al vielen voor het eerst in mijn leven ALLE puzzelstukjes op hun plek. Doordat ik me jarenlang had aangepast, was ik enorm ver verwijderd geraakt van mezelf. Mijn hoofd zat vol met doelen en verlangens, maar, tot mijn grote frustratie, kwam ik maar niet in beweging.

De onzekerheid en het ontbreken van een officiële diagnose hebben mij heel erg doen twijfelen of Insight wel een goede investering voor mij zou zijn. Ik had het geluk dat de HR coach op mijn werk wel mijn potentie zag en die van dit programma.

Ik had al meerdere wegen bewandeld om mijn ‘anders zijn’ te begrijpen, maar kwam maar niet echt tot de kern. Het lukte mij niet om grip te krijgen op mijn leven en in mijn werk was ik doodongelukkig. De doelstelling van Insight, het leren kennen van je blauwdruk, trok mij enorm aan, omdat ik zelf al langer speelde met het idee om hiermee aan de slag te gaan, maar ik wist niet goed hoe ik dit moest aanpakken.

Dankzij Insight heb ik een enorme innerlijke rust gevonden. Ik leef veel meer in het hier en nu en heb mijn rationele en emotionele kanten met elkaar weten te verbinden. Ik durf weer voorruit te kijken en de stappen te zetten die nodig zijn om mijn dromen te verwezenlijken, in plaats van te blijven hangen in het verleden. Ik durf nu eigenaarschap te nemen over mijn eigen leven en ik verbaas me er nog steeds over hoe makkelijk me dit nu af gaat en hoe simpel het eigenlijk kan zijn.

Insight is voor mij echt enorm van waarde geweest en heeft mijn leven zoveel makkelijker, intenser en rijker gemaakt. Dat gun ik eenieder die zich herkent in de kenmerken van (mogelijke) hoogbegaafdheid. Ik zou het programma zeker aanraden!”

“Ik herkende vrijwel alles van wat ik las over hoogbegaafdheid op de Gifted People website. Ik had mezelf nog nooit eerder als HB’er gezien. Althans, niet hardop. Toen mijn dochter getest werd en we erachter kwamen dat ze HB is, begon ik wel na te denken over mijn eigen jeugd en schoolcarrière en zag ik de parallellen.

Ik heb voor Insight gekozen, omdat ik de noodzaak voelde om te onderzoeken wat mijn volgende stap zou worden en ik had daar handvatten bij nodig. Vanuit de herkenning die ik vond bij Gifted People had ik het vertrouwen dat Insight mij kon helpen.

Ik heb daarom niet getwijfeld of het Insight een goede investering zou zijn. Ik snapte dat dit vooral een investering in mezelf was. Dat ik het zelf moest gaan doen. Insight is een hulpmiddel. Ik heb het op mijn eigen manier gedaan zoals het voor mij werkte. Het is een naslagwerk geworden waar ik de rest van mijn leven profijt van ga hebben. Ik vond het bedrag van de investering ook prima passen bij het aanbod. Alles ziet er mooi en professioneel uit, de opbouw van het programma is logisch en er wordt veel waarde geleverd.

Ik geniet nu veel meer van het ondernemerschap, kan mijn diensten veel beter verkopen en heb veel meer vertrouwen in mezelf doordat ik mezelf beter heb leren kennen door Insight. Heel veel dank daarvoor en als ik 1 tot 5 sterren voor Insight mag geven dan geef ik er 6!”

Henry Poel

Petra

“Insight heeft me opgeleverd dat ik mezelf veel beter ken. Daardoor verkoop ik mijn diensten beter, geniet ik van mijn ondernemerschap en heb ik veel meer vertrouwen in mezelf. Van wat ik in Insight heb geleerd, heb ik mijn hele leven profijt.”

Wat is er anders aan Insight?

Insight is niet zomaar een programma. En het is zeker geen programma dat je elders in deze vorm kunt krijgen. Dit is wat Insight onderscheidt:

Focus op hoogbegaafdheid

Als hoogbegaafde ben je anders en dat heeft ook invloed op hoe je dingen doet en leert. Insight is daar helemaal op ingericht. Je ontdekt daarnaast ook meer over hoogbegaafdheid, wat het precies is en de rol die het in jouw leven speelt.

Samen met gelijkgestemden

Je herkent vast wel die verjaardagen waar anderen dingen roepen die jij totaal niet herkent. In de Insight community tref je mensen waarbij je regelmatig denkt: ‘Ja, dat herken ik ook’ en: ‘Ja, dat heb ik ook’. Je zult merken dat deze herkenning al enorm bijdraagt aan zelfkennis.

Al jarenlang resultaat met onze methode

Insight is niet nieuw. Sinds 2018 hebben al honderden mensen door middel van Insight hun blauwdruk gevonden en een leven gecreëerd dat elke dag weer plezier en voldoening meebrengt.

Insight is passend voor jou als je:

N

bereid bent en in staat bent om zelfstandig aan de slag te gaan.

N

aangeeft wanneer je ergens hulp bij nodig hebt, ook al vind je dat spannend of ben je dat niet gewend.

N

een positieve mindset hebt en je je niet meteen uit het veld laat slaan als het even oncomfortabel is of als je het even niet weet.

N

weet dat jij dingen kunt veranderen en realiseren, en je vooral op zoek bent naar de juiste inzichten en tools om dat te kunnen doen.

N

een omgeving zoekt waarin je helemaal jezelf kunt zijn, eerlijk kunt zijn over wat je denkt en voelt en die jou stimuleert om meer uit jezelf en het leven te halen.

N

iemand bent die eigenaarschap neemt over je leven en je eigen ontwikkeling.

Insight is niet voor jou als je:

M

liever 1-op-1 gecoacht wordt.

M

op zoek bent naar een snelle oplossing en niet bereid bent om aan de slag te gaan met wat je binnen Insight krijgt aangereikt.

M

individuele feedback nodig hebt om een volgende stap te zetten.

M

het moeilijk vindt zelf aan de slag te gaan en het nodig hebt dat iemand je bij het handje houdt.

M

snel opgeeft als je niet meteen de antwoorden vindt die je zoekt.

Veelgestelde vragen

Hoeveel tijd kost Insight het per week?

Zelfonderzoek hoeft niet zwaar en veel te zijn. Je hoeft er geen uren per dag mee bezig te zijn. Ons advies is om er dagelijks 10 minuten mee bezig te zijn. Daardoor wordt het steeds makkelijker om ermee bezig te blijven. Insight helpt je daar ook mee middels de extra tools en inzichten die je ontvangt. Je krijgt bovendien inzichtelijk waar jouw tijd, geld en energie nu naartoe gaat, zodat je hier betere keuzes over kunt gaan maken. We hebben namelijk allemaal in ons leven verspilling en daardoor lijkt het soms of we het te druk hebben voor bijvoorbeeld zelfonderzoek, maar het is eerder een kwestie van gebrek aan duidelijkheid over wat echt belangrijk is.

Hoe lang duurt het programma? En wanneer start het?

Je kunt 12 maanden lang deelnemen aan alle onderdelen van Insight. Zelfonderzoek draait om jou en moet altijd passen in jouw leven. Je kunt het daarom op je eigen tempo doorlopen op de momenten dat het voor jou uitkomt. Gedurende het jaar ga je al heel mooie dingen op je pad zien komen, dat gebeurt dus niet pas na 12 maanden. Als jij je zo aanmeldt, krijg je direct toegang en kun je al meteen starten.

Hoe weet ik of Insight bij mij past?

nsight past bij jou als je herkenning vindt in hoogbegaafdheid en het gevoel hebt dat er meer in je zit, dat je jouw gaven nog niet benut. Als je het gevoel hebt dat je meer uit het leven wilt halen, maar niet weet hoe je erachter komt wat je moet doen om dat te realiseren. Als je voelt dat er nu wat moet gebeuren, maar je weet niet wat je nu kunt doen. Als je jezelf beter wilt leren kennen en begrijpen, je jouw blauwdruk wilt ontdekken. Als je in contact wilt komen met gelijkgestemden en met je gevoel. Als je meer zelfvertrouwen wilt ontwikkelen. En als je bereid bent om aan de slag te gaan met wat je krijgt aangereikt.

Moet ik hoogbegaafd zijn?

Onze specialisatie ligt op gebied van hoogbegaafdheid, maar er zijn veel hoogbegaafden die wel hoogbegaafd zijn, maar zich niet als zodanig herkennen of zich nog niet hoogbegaafd durven te noemen. Insight is bovendien ook geschikt voor HSP’ers. Daarom is het voldoende als jij je herkent in de kenmerken van hoogbegaafdheid. Dan heb je daar in ieder geval al meer over te ontdekken en dat is ook de waarde van Insight. Als je twijfelt, kun je natuurlijk altijd contact opnemen om je vragen te stellen.

Kan ik het door mijn werkgever laten betalen?

Dat kan zeker. Veel werkgevers hebben een budget beschikbaar waar je gebruik van kunt maken. Je kunt Insight ook volgen als onderdeel van een outplacement traject. Als je Insight door je werkgever wilt laten betalen, stuur dan een mail (info@giftedpeople.eu), dan maken we dat samen in orde.

Kan ik meedoen als ik in België woon?

Ja! Superleuk als je meedoet. Inmiddels zijn de Belgische deelnemers ook goed vertegenwoordigd binnen Insight, dus je bent helemaal welkom.

Kan ik Insight ook volgen als ik al een ander traject volg of in een burn-out zit?

Ja, dat is mogelijk. Als je bijvoorbeeld een re-integratietraject volgt, kan dit er heel goed naast. Als je nu in een burn-out zit, is het enerzijds belangrijk dat je de tijd neemt om te herstellen. En anderzijds dat je de tijd neemt om je voor te bereiden op wat er gaat komen na de burn-out. Dit komt aan bod in Insight. Het vormgeven van een leven dat wel past, geeft bovendien juist weer energie. En het zorgt ervoor dat je niet pas na jouw herstel gaat nadenken over de volgende stap, want dat is eigenlijk al te laat. Het is belangrijk dat jij je op tijd gaat voorbereiden om straks een passende stap voorwaarts te gaan zetten.

Bieden jullie ook losse sessies?

Nee, wij geloven in de kracht van een proces, als je echt verder wilt komen, is er meer nodig dan een paar losse sessies. Bovendien is het belangrijk dat je leert hoe je zelf in jouw leven de aanpassingen kunt maken die je wenst, zodat je niet afhankelijk blijft van het naar een coach toegaan. Daarom biedt Insight jou de inzichten, tools en vragen waar je zelf mee aan de slag kunt op momenten dat het past voor jou.

Daarnaast kun je een gedurende jouw Insight jaar maandelijks live (online) jouw vragen stellen en je kunt veel leren van de vragen die anderen stellen. Van alle vormen en methodes die we de afgelopen jaren hebben uitgeprobeerd, levert deze aanpak veruit de beste resultaten.

Kan ik de community ook los aanschaffen?

Wij krijgen vaak de vraag of de community los beschikbaar is. De Insight Community is echter alleen voor Insighters. Wij weten uit ervaring dat het extra waardevol is om te connecten met gelijkgestemden terwijl je eenzelfde reis aan het maken bent. Ook de meetups zijn alleen toegankelijk voor Insight deelnemers.

Ik ben gewend om 1-op-1 begeleid te worden, kan een online programma mij wel verder helpen?

Dat horen we vaker. Een van de deelnemers, Yke, gaf ook aan dat ze het in het begin een gek idee vond om begeleid te worden zonder een-op-een gesprekken. Maar, ze wist ook uit ervaring dat het in het proces van het vinden van de juiste antwoorden vooral gaat om welke vragen er gesteld worden, en dat je de meest waardevolle inzichten vaak niet tijdens de gesprekken of contacten zelf hebt, maar achteraf, door reflectie, door dingen wat langer te laten broeien en door dingen op te schrijven.

Bij 1-op-1 sessies ben je bovendien sneller geneigd om de antwoorden buiten jezelf te zoeken en word je, zeker als HB’er/HSP’er beïnvloedt door de persoon die tegenover je zit. Juist omdat je de ander goed kunt aanvoelen, is het belangrijk dat je zelf met dit proces aan de slag gaat. Want jij hebt de antwoorden. Wij gaan je daarin faciliteren. Natuurlijk ontvang je ook waar nodig ondersteuning. Je kunt deelnemen aan de live Q&A sessies en je vragen in de community stellen aan onze Insight Guides.

Ik wil wel graag, maar vind het ook een grote investering.

Dat is helemaal te begrijpen. Het is altijd spannend als je een investering moet doen. Maar, een investering in jezelf betaalt zich altijd terug in de vorm van meer tijd, geld en energie voor de juiste dingen waardoor je minder verspilt. En in de vorm van beter weten wat de juiste keuzes zijn voor jou, beter in je vel zitten en een leuker persoon zijn voor de mensen om je heen.

Uiteindelijk is het goed om je af te vragen wat het je kost aan tijd en energie als je bezig blijft met doen van dingen die niet bij jou passen omdat je niet weet wat het dan wel moet zijn. En ook hoeveel geld je nu uitgeeft om dingen in je leven te onderhouden die jou niet dienend zijn, maar juist in de weg staan van het creëren van een leven dat bij jou past. Realiseer je dat Insight een eenmalige investering is waar je de rest van je leven gebruik van kunt maken. Want, als je eenmaal weet wat de stappen zijn, dan kun je ze keer op keer weer toepassen.

Wij gunnen het je dat je voor iets zo belangrijk als jouw leven niet gaat voor de goedkoopste oplossing, maar voor een oplossing die jou ook echt verder brengt.  

Krijg ik directe feedback of ondersteuning van Adrienne?

Je doorloopt Insight zelfstandig, maar je kunt wel jouw vragen stellen in de online Q&A’s die door Adrienne worden gegeven. Insight is geen 1-op-1 programma en we geven geen feedback op jouw antwoorden. Je zult echter merken dat dit ook niet nodig is. De mening van een ander over jouw antwoorden is namelijk vooral afleiding. Wij faciliteren jou in het vinden van jouw antwoorden en we helpen je natuurlijk wel op weg als je er niet helemaal uitkomt. Je kunt dit laten weten in de online live Q&A sessies of in de online community waar onze Insight Guides je graag verder helpen.

Is er een garantietermijn?

Hoewel wij bij de deelnemers die echt aan de slag gaan met Insight supermooie resultaten zien, is de mate waarin jij waarde haalt uit Insight afhankelijk van de tijd die jij erin stopt. Als je deelneemt aan Insight is het nodig dat je eigenaarschap neemt over jouw eigen ontwikkeling. Als je iemand bent die heel moeilijk zelf aan de slag gaat, is Insight niet de juiste stap voor jou.

We bieden een garantietermijn van twee weken. In die twee weken heb je nog niet overal toegang tot en twee weken is te kort om te zien wat Insight allemaal voor jou kan betekenen. Maar, mocht je toch denken dat Insight niet de juiste stap is voor jou, kun je dit binnen 14 dagen per mail laten weten. Dit is een harde deadline. Na deze 14 dagen is het annuleren van jouw deelname niet meer mogelijk.

Petra Thijs

Petra

“k heb een promotie aangeboden gekregen en een boekencontract binnengehaald’. Insight heeft mij ook geleerd om keuzes te maken passend bij mijn blauwdruk en om hierover te communiceren naar anderen. Ik voel nu dat ik er mag zijn zoals ik ben.'”
“Ik koos voor Insight in een periode dat er weinig gelijkgestemden in mijn leven waren. Mijn grootste uitdaging was tijd, ruimte en erkenning voor mezelf vinden en overprikkeling tegengaan in mijn drukke leven.

Wat is er inmiddels allemaal veranderd in mijn leven? Ik heb een promotie aangeboden gekregen en ook een boekencontract binnengehaald. Ik heb altijd vrij goed geweten wat ik wil, maar Insight heeft mij vooral geleerd om keuzes te maken in tijdsbesteding en duidelijk hierover te communiceren naar anderen.

De herkenning die het programma me opleverde zorgde ook voor meer zelfvertrouwen. Ik heb geleerd om erkenning in mezelf te zoeken in plaats van bij een ander. Ik neem mee dat ik er mag zijn zoals ik ben met al mijn kleine eigenaardigheden en vooral dat ik het recht heb om voor mijn mening op te komen.”

“Ik kwam met Insight in contact door een vriend die het programma had gedaan en er echt stappen mee heeft gezet en zichzelf beter heeft leren kennen. Over de kwaliteit van het programma had ik dus geen twijfels. Ik heb wel even goed nagedacht over de investering. Ik wilde er zeker van zijn dat ik echt bereid was om er tijd voor te maken. Omdat het toch aan me begon te vreten dat ik steeds vastliep, heb ik heel bewust gekozen om blokken in mijn agenda te zetten en tijd te maken voor Insight.

Dankzij de kleine stapjes heb ik echt veel uit Insight kunnen halen. Het Insight Journal heeft mijn leven meer kleur gegeven. Ik ben me veel bewuster geworden van alle dingen waarvoor ik dankbaar ben.

Ik zou Insight aanraden aan mensen die merken dat ze vastlopen. Zo zie ik bijvoorbeeld regelmatig mensen die veel meer kunnen dan ze zich realiseren. Voor deze mensen is Insight ook een aanrader.

Ik geef Insight 5 sterren. Er zit zoveel in! Ik heb nog niet eens alles eruit gehaald en zie eens wat voor stappen ik al gemaakt heb.”

Gerda

Gerda

“Ik liep steeds vast in de ontwikkelingen die ik graag wilde realiseren. Ik durfde de echte stap niet te zetten en saboteerde mijn eigen proces om zo steeds weer terug te kunnen keren naar het veilige bestaande pad.”

‘Ik durf nu de dingen te doen die voor mij belangrijk zijn. Van de opgedane inzichten kan ik de rest van mijn leven nog profiteren!’

‘De houvast waar ik naar zocht heb ik gekregen en ik ga daar mijn hele leven van profiteren. Ik heb nu de inzichten over hoe ik mijn leven het beste kan indelen en dat ik daar leading in ben.

Ik laat mij niet meer afleiden door verwachtingen van anderen en gestopt met mezelf aan te passen. Ik durf nu de dingen te doen die ik graag wil doen en daardoor gebeuren er nu onzettend mooie dingen in mijn leven.’

Lieke van der Vorst

‘Ik weet nu wat mij drijft en wat ik wil. Ik voel me een completer mens’

 ‘Ik begrijp nu dat mijn hoofd gewoon anders werkt dan dat van anderen. Dat heeft me voorheen erg onzeker gemaakt. Mijn sociale relaties hebben hier nogal eens onder geleden.

Het heeft mij op persoonlijk vlak (zelfvertrouwen), op sociaal vlak (op een andere manier communiceren) en professioneel vak (mijn gaven inzetten) enorm geholpen om erachter te komen dat ik dingen vanuit een ander perspectief zie dan de meeste mensen.

Ik weet nu ook wat me drijft en waar ik heen wil. Ik sta sterker in mijn schoenen en voel me een completer mens.’

Lilian

‘Dit programma was het zetje dat ik nodig had om weer in mijzelf te gaan geloven.’

 ‘Na de zoveelste burn-out kwam ik bij Gifted People terecht. Het programma heeft mij zo veel inzichten geboden in mijn eigen gedachten, gaven en in wat ik echt wil. Ik heb geleerd om vertrouwen te hebben in wat ik kan en wil.  

Dit was het zetje dat ik nodig had om weer in mijzelf te gaan geloven, dingen die ik al langer eigenlijk wilde gaan doen ook daadwerkelijk op te pakken en zo mijn dagen een voor mij zinvolle invulling te geven.’

Margreet Rutgers

Aanmelden of nog even twijfelen?

Misschien twijfel je nog? Misschien vraag jij je af of nu het juiste moment is? Maar wat is er morgen anders dan vandaag als jij morgen hetzelfde doet als vandaag? 

Als je tot het einde van deze pagina bent gekomen, is één ding duidelijk, je bent op zoek naar die volgende stap. Op zoek naar meer focus en helderheid over wie jij bent, over wat klopt voor jou en de rol van hoogbegaafdheid daarin. Daar kunnen we jou bij helpen. 

Vraag jezelf af hoeveel het je waard is om je blauwdruk helder te hebben, om steeds precies te weten welke keuzes de juiste zijn voor jou, om relaties te hebben met mensen die jou fantastisch vinden voor wie jij bent, inclusief al je ’te’s’.

Vraag jezelf af:

Wat als Insight jou één belangrijk inzicht geeft, waardoor je meer plezier in je leven gaat ervaren? Je elke dag blij en dankbaar opstaat?

Wat als je door middel van Insight meer tijd en energie hebt om te besteden aan je kinderen, je partner en aan dingen die jij leuk vindt?

Wat als Insight jou de kennis en tools geeft die je nodig hebt om die baan te vinden waar jij helemaal jezelf en jouw unieke gaven in kwijt kan?

Wat als je door Insight mensen ontmoet waarbij je helemaal jezelf kunt zijn, inclusief al je ’te-s’?

Hoeveel is dat je waard? Hoeveel vind jij jezelf waard? Meer of minder dan 8,2 euro per dag?

Weet dat het altijd eng is om een investering in jezelf te doen. Weet ook dat wat het je oplevert meer waard is dan geld. Jezelf kennen en weten wat jouw pad is. maakt alles in jouw leven gemakkelijker. Van keuzes maken tot de juiste mensen om je heen aantrekken. Dus, doe je mee?

‘Ik had eerst best moeite met het bedrag wat aan het programma vast zat. Maar heel mijn hart zei dit is wat ik nodig heb. Ik heb gekeken of het financieel haalbaar was en toen mijn gevoel gevolgd. Nu na het programma vind ik het nog steeds veel geld, maar het is ook helemaal goed gekomen. Ik kan nu zeggen dat de investering geen pijn gedaan heeft. 

Mijn gevoel klopte; het was precies wat ik op dat moment nodig had. Want voordat ik startte voelde alles uitzichtloos. Insight heeft me weer richting gegeven en een kijk in wie ik ben en wat bij mij past. Ik sta nu zo anders in het leven en heb meer vertrouwen in mezelf en mijn wensen. Dat is mij meer waard dan geld. Ik kan het programma echt aan iedereen aanbevelen. Mijn advies; voel je de klik en de urgentie, volg dan je gevoel.’

Mireille

Voor je het weet is er weer een dag voorbij die je nooit meer terugkrijgt.

Doe mee met Insight en ontdek jouw unieke blauwdruk

Kies de optie die het beste past voor jou:

Beste prijs

Aanmelden in 1 keer voor euro

€2997,-

Laagst per maand

6 maandelijkse termijnen van euro

€549,-

Je krijgt na je aanmelding meteen toegang tot de Insight Membersite waar je alle tools, modules, videos en inzichten vindt en waarmee je aan de slag kunt op de momenten dat het voor jou uitkomt. Je kunt je ook meteen aanmelden voor de community en jouw vraag insturen voor de komende Q&A sessie, zodat je vliegend van start kunt.

Heb je aanvullende vragen over Insight? Mail ons dan op: info@giftedpeople.eu

SCHRIJF JE IN VOOR DE WACHTLIJST

We sturen je ook meteen het speciale Insight Magazine toe!

Je bent nu ingeschreven voor de wachtlijst van Insight. Je wordt vanaf nu op de hoogte gehouden

Meld je hier aan voor de wachtlijst

Gelukt, je staat nu op de wachtlijst

Download de extra tools en worksheets van principe 2

You have Successfully Subscribed!

Download de extra tools en worksheets van principe1

You have Successfully Subscribed!

Download de extra tools en worksheets van principe3

You have Successfully Subscribed!

SCHRIJF JE IN VOOR DE WACHTLIJST

We sturen je ook meteen het speciale Insight Magazine toe!

Je bent nu ingeschreven voor de wachtlijst van Insight. Je wordt vanaf nu op de hoogte gehouden