Ontdek je blauwdruk en start met leven op jouw voorwaarden.

Insight is er voor jou als je inzicht wilt in wie jij echt bent, herkenning vindt in hoogbegaafdheid en je jouw unieke gaven wilt gaan benutten, zodat je ook meer kunt gaan genieten van het leven.

Meld je aan voor Insight 

Insight is voor jou als je dit herkent en niet meer wilt...

"Ik pas mezelf steeds aan. Ik kan zo goed aanvoelen wat anderen van mij nodig hebben en wat er van mij verwacht wordt, maar ondertussen weet ik niet meer wie ik ben en leef ik steeds met maskers op."

"Ik weet nog steeds niet wat ik wil worden als ik later groot bent. Ik vind 1.000 dingen leuk en interessant, maar het is het allemaal net niet. Het lijkt wel alsof niets mij lang genoeg kan interesseren."

"Ik weet dat ik tot meer in staat ben, dat er nog veel onbenut potentieel in mij zit. Maar, op mijn werk loop ik steeds vast, tegen onbegrip en muurtjes aan en heb ik vaker last van miscommunicatie dan me lief is."

"Ik durf mezelf niet meer te laten zien. Ik voel me vaak eenzaam en afgewezen, anderen begrijpen mij niet en vinden mij altijd een beetje te druk, te gevoelig, te snel, te intens, te emotioneel of te kritisch."

... en als je dit wél wilt:

"Ik snap nu hoe ik bedraad ben en ken mijn blauwdruk. Ik accepteer meer wie ik ben, sta steviger in mijn schoenen en leg niet meer die hoge lat op anderen en op mezelf. Aanpassen doe ik niet meer. En als extra bonus heb ik de liefde van mijn leven gevonden die mij leuk vindt helemaal voor wie ik ben."

"Ik heb zóveel zelfkennis opgedaan, weer contact gemaakt met mijn gevoel en ik ben gaan staan voor mezelf. Ik heb weer maling aan de wereld zoals vroeger. Dat was nogal ondergesneeuwd, ik ben blij dat ik dat nu terug heb. Ja, ik voel me anders, altijd al gevoeld, maar nu ben ik er trots op dat ik anders ben!"

"In een jaar tijd ging ik van dood-ongelukkig bij een heel foute werkgever naar een andere richting inslaan die past bij mijn blauwdruk. Ik geniet nu met volle teugen. Ik krijg heel veel ruimte, word gehoord, kan veel betekenen en ik voel me zinvol bezig. Dat maakt me veel gelukkiger."

"Ik heb weer zelfvertrouwen, durf mijzelf te zijn en te laten zien. Ik heb een nieuwe baan, waar ik mijn ei in kwijt kan en waar ik gerespecteerd word. Ik doe weer dingen die ik leuk vind zonder energie te verliezen en ik heb veel meer energie dan een jaar geleden."

Haal het beste uit jezelf

Hoogbegaafdheid brengt ontzettend veel mooie kanten en gaven mee waarmee jij een unieke waarde aan de wereld kunt toevoegen. Wij geloven bij Gifted People dat mensen zoals jij, die buiten de lijntjes kleuren, een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de wereld. Klein of groot.

Al jaren helpen wij daarom deze buiten-de-lijntjes-kleurende hoogbegaafden met onze eigen unieke en bewezen methode in het vinden van hun blauwdruk.

Deze blauwdruk helpt je om dicht bij jezelf te komen, zekerder te worden in jezelf en bij het maken van de juiste keuzes voor jou, zodat je het beste uit jezelf en het leven gaat halen.

Als gevolg wordt het ook nog eens gemakkelijker om werk te vinden dat past, zodat je jouw potentie kunt benutten. Het wordt gemakkelijker om sterkere en fijnere relaties op te bouwen en om de juiste mensen om je heen te verzamelen. Mensen die jou waarderen en leuk vinden voor wie jij echt bent. En dat maakt het mogelijk om je eigen pad met zelfvertrouwen te bewandelen.

Ontgrendel je potentie door de modules van Insight

Insight helpt jou bij het creëren van een leven dat in alle opzichten plezier, voldoening, verbinding en zingeving oplevert, zodat je meer gaat genieten van het leven en van jouw unieke gaven. Insight is het meest uitgebreide programma op gebied van persoonlijke ontwikkeling voor mensen die herkenning vinden in hoogbegaafdheid.

Als je meedoet met Insight, krijg je meteen toegang tot:

De zeven modules van Insight in jezelf, zodat je jouw blauwdruk ontdekt en in het verlengde daarvan jouw leven, werk en relaties zo inricht dat je er blij van wordt, zonder dat je alles in je leven overhoop hoeft te halen.

De elf modules van Insight in hoogbegaafdheid, zodat jij straks precies weet wat hoogbegaafdheid is, je jouw unieke gaven optimaal kunt benutten en plezier kunt hebben van je hoogbegaafdheid.

Insight in jezelf

De Insight in jezelf modules helpen jou bij het creëren van helderheid over je blauwdruk. Vanuit deze helderheid komt inzicht in wat de juiste keuzes zijn voor jou, zodat je kunt realiseren wat jij wenst voor jezelf en wat passend is bij jouw blauwdruk. 

De modules doorloop je op je eigen tempo en tijd, zodat het proces van zelfonderzoek een natuurlijk onderdeel wordt van jouw leven. Hierdoor wordt het gemakkelijker om bezig te zijn met jouw persoonlijke ontwikkeling en heb je minder discipline nodig.

Insight helpt je om je eigen antwoorden boven tafel te halen. Aan de hand van de modules, ga je tot de essentie komen van wat klopt voor jou. Ongeacht hoeveel of hoe weinig zelfonderzoek je al gedaan hebt. Je bouwt verder door op wat je al weet om zo steeds een laagje dieper te gaan. Om nog meer tot jouw kern en essentie te komen. Het maakt dus niet uit waar je nu staat, je gaat ontdekken wat de volgende juiste stap is voor jou op gebied van leven, werk en relaties.

Wat je ontdekt in Insight

Module 1

Waar je nu bent, is de optelling van alles wat je de afgelopen jaren hebt gedaan. Het is belangrijk om helder te hebben waar je nu staat. Deze stap wordt te vaak overgeslagen. Maar, als je niet helder hebt wat jouw startpunt is, kun je straks ook niet bepalen hoe je komt naar waar je wilt zijn. In deze module ontdek je daarom:

 • hoe je jouw beginpunt helder maakt, zodat je straks ziet welke stappen je te zetten hebt;
 • hoe je nu al tevreden en dankbaar kunt zijn, zodat je zonder iets te veranderen al positiever in het leven gaat staan.

Module 2

In deze module ontdek je hoe jouw blauwdruk eruitziet. Je zult merken dat het helder hebben van jouw blauwdruk je rust en richting geeft. Je gaat gemakkelijk zien welke keuzes de juiste zijn en welke dingen passen bij wat jij wilt en nodig hebt. In deze module ontdek je:

 • hoe je jouw blauwdruk vormgeeft, zonder de ruis van anderen, zodat je steeds meer tot de essentie komt van wie je bent, wat je wilt en wat je nodig hebt (ook als je niet (meer) weet wat je echt wilt);
 • waarom je nog niet antwoord hoeft te hebben op ‘hoe’-vragen;

Module 3

De basis is nu gelegd om jouw leven stapsgewijs zo in te richten dat het voor jou klopt. Elke dag een beetje leuker is het uitgangspunt. In deze module ontdek je:

 • hoe het principe van verminderen en vermeerderen ervoor zorgt dat je met elke dag die voorbij gaat een leuker leven voor jezelf creëert, zonder dat het groots of zwaar voelt;
 • hoe je beter omgaat met je tijd, energie en aandacht, zodat je minder verspilt en meer overhoudt voor de dingen die er echt toe doen;
 • wat de invloed is van jouw huidige sociale omgeving en in hoeverre deze past bij jou en bijdraagt aan je leven;
 • hoe je zorgt voor meer rust in je hoofd en leefomgeving.

Module 4

Zodra je weet wat je wilt, kom je belemmeringen tegen. Dat is onderdeel van groei. Hiermee om kunnen gaan is cruciaal in alle onderdelen van je leven. In deze module ontdek je daarom hoe je als snelle denker jezelf niet in de weg blijft zitten. Je ontdekt:

 • welke belemmeringen en angsten jou eerder hebben weerhouden van actie en hoe je deze oplost;
 • welke drie vormen van pijn jou weerhouden van het nemen van actie en hoe je daarmee omgaat;
 • welke strategieën je kunt toepassen om je financiële ruimte te vergroten;
 • hoe je ervoor zorgt dat je blauwdruk steeds meer je echte verlangens weergeeft in plaats van wat je denkt te (moeten) willen.

Module 5

Waar je ook staat in je leven en ongeacht wat je wel of niet hebt, er zijn stappen die je nu al kunt zetten om dichterbij de realisatie van jouw doelen en verlangens te komen. Het enige dat nodig is, is dat je weet waarmee je kunt beginnen. In deze module ontdek je:

 • hoe je grote plannen opdeelt in kleinere stappen die gemakkelijk haalbaar zijn;
 • welke zelfsabotage-valkuilen je kunt tegenkomen en hoe je die kunt ontmantelen;
 • hoe je bepaalt welke onderdelen van je blauwdruk als eerste gerealiseerd mogen worden, zodat je met ijzersterke focus op pad gaat.

Module 6

Resultaten haal je door op weg te blijven. In deze module ontdek je:

 • hoe je voorkomt dat je jezelf (bewust of onbewust) gaat tegenwerken en saboteren in het werken aan je doelen en verlangens;
 • hoe je jouw upper limit herkent die jou altijd in de weg probeert en hoe je die kunt doorbreken;
 • hoe je jouw interne sturingsmechanisme inzet, zodat je altijd weet wat de juiste stap en keuze is voor jou;

Module 7

Je weet nu precies wat je nodig hebt om te kunnen doen wat past bij jou en hoe je meer in het verlengde van je blauwdruk kunt leven. In deze laatste module ontdek je hoe je op ieder moment in je leven weer die volgende stap kunt zetten, ongeacht wat dat is voor jou. Je ontdekt ook:

 • hoe je jezelf centraal zet en waarom dat belangrijk is voor jou én voor je omgeving;
 • hoe je jouw inspanning-ontspanningsbalans kunt verbeteren, zodat je meer rust gaat ervaren;
 • waarom successen vieren nodig is, hoe je dat doet en waarom je dat als HB'er moeilijk kunt vinden;
 • hoe je meer van het leven kunt genieten, zodat je niet meer afhankelijk bent van wat er in je leven gebeurt;

"Terugkijkend op het afgelopen jaar, zie ik dat er onwijs veel gebeurd is. En dat is wel in gang gezet door de modules. Die modules waarbij ik eerst dacht; dit heb ik al zo vaak gedaan en ik weet toch niet wat ik wil en dit gaat bij mij niet werken en ik wil 6 miljoen dingen en… en… en… Totdat ik dacht – tja; als ik niet in beweging kom, gaat het niet gebeuren. En waarom mag ik niet gewoon dromen? Waarom zouden mijn dromen te groot, te irrealistisch en onmogelijk zijn? Wat als mijn dromen nu eens wel waarheid zouden kunnen worden? En daar ben ik nu dus mee bezig. Nog steeds pak ik de modules erbij, schrijf ik weer stukjes af, of lees ik het terug. En zo wordt het steeds completer."

- Sebastiaan

Insight in hoogbegaafdheid

In Insight in hoogbegaafdheid ontdek je wat hoogbegaafdheid precies is, zodat je nog beter gaat begrijpen wat hoogbegaafdheid meebrengt voor jou en voor de mensen om je heen. Je ontdekt hoe het jouw levensloop beïnvloedt, hoe je de verschillen herkent met een stoornis en hoe je bepaalde valkuilen en HB-issues oplost, zodat deze je niet meer in de weg zitten.

Wat je ontdekt in Insight in hoogbegaafdheid:

Module 1. Wat is hoogbegaafdheid

Je ontdekt wat hoogbegaafdheid precies is, wat de hoofdkenmerken zijn en hoe dat zich uit in je leven.

Module 2. De rol van intelligentie

Hoogbegaafdheid is meer dan intelligentie, maar intelligentie is wel onderdeel van hoogbegaafdheid. In deze module ontdek je hoe dat precies zit en welke veelvoorkomende misvattingen over intelligentie jou in de weg staan om te geloven dat je HB zou kunnen zijn.

Module 3. Hoogbegaafdheid per levensfase

In deze module ontdek je hoe je hoogbegaafdheid al in de vroegste levensfase kunt herkennen, en in de levensfases erna. Dit is extra waardevol als je ook HB-kinderen hebt.

Module 4. Misvattingen en misdiagnoses

Nog steeds is er veel misinformatie in omloop, misdiagnoses komen daardoor helaas nog regelmatig voor. In deze module ontdek je de verschillen met hoogbegaafdheid en verschillende diagnoses zoals ADHD en Autisme.

Module 5. Hoogbegaafd? Ja of nee

Je weet nu genoeg om voor jezelf te bepalen of hoogbegaafdheid relevant is voor jou. In deze module maak je een belangrijke beslissing voor jezelf.

Module 6. Van onbewust naar bewust

Weten dat hoogbegaafdheid een rol speelt in jouw leven, maakt veel dingen gemakkelijker. Je kunt dingen van vroeger een plek geven. Tegelijkertijd zul je merken dat er nog bepaalde emoties zijn. Hoe je daarmee omgaat ontdek je in deze module.

Module 7. Delen over jouw hoogbegaafdheid

Hoogbegaafdheid is niets om je voor te schamen, en het is belangrijk om te delen over wat je over jezelf hebt ontdekt. Hoe je dat doet en met wie je dat doet, ontdek je in deze module.

Module 8. Praktische HB issues

Hoogbegaafdheid kan bepaalde issues meebrengen, denk aan niet leren leren, moeite hebben met plannen, prioriteiten stellen en focussen en denk aan het snel uitgekeken zijn. Dit zijn issues die praktisch op te lossen zijn. Hoe je dat doet, ontdek je in deze module.

Module 9. Omgevingsgerelateerde HB issues

Naast praktische issues kun je ook omgevingsgerelateerde issues herkennen zoals eenzaamheid, negatief zelfbeeld, oververantwoordelijkheid en overprikkeling. Deze issues ontstaan in het contact met de ander, maar de oplossing ligt in jou. In deze module ontdek je daar meer over.

Module 10. Dienende HB issues

Sommige issues brengen een grote last mee, maar leveren tegelijkertijd iets op. Daarom kun je er niet mee stoppen terwijl je ook ziet wat de negatieve gevolgen zijn. In deze module ga je aan de slag met aanpassen, uitstellen, onderpresteren, faalangst en perfectionisme.

Module 11. Van last naar gave

In deze laatste module ontdek je hoe de lasten die je ervaart de keerzijde vormen van jouw gaven, en hoe je dan vooral jouw unieke gaven kunt gaan benutten.

De Insight live experience

Insight heeft een vastomlijnd en bewezen curriculum dat we al jaren met succes gebruiken. De modules van Insight doorloop je zelfstandig en in jouw alleentijd. Dit doen we bewust. Hoogbegaafdheid brengt namelijk mee dat je heel goed bent in het aanvoelen van wat een ander wil horen en in het geven van de goede antwoorden die niet per se jouw antwoorden zijn. In het proces van zelfonderzoek is dit een enorme valkuil. Zelfonderzoek draait namelijk om jou en niet de ander. Daarom faciliteren we jou met Insight in het vinden van je eigen antwoorden.

Tegelijkertijd bieden we jou met Insight de live ondersteuning die jij nodig hebt. Want, ook al is het nodig dat je het zelfonderzoek zelf doorloopt, we zijn er voor je als je vragen hebt. Als je ergens niet uitkomt of als je ergens meer over wilt weten. Je staat er niet alleen voor. 

De Insight live experience bestaat uit:

Het Insight netwerk met gelijkgestemden

Online community
Met jouw deelname aan Insight ontvang je toegang tot een waardevol netwerk met gelijkgestemden, mensen die op jouw frequentie denken en doen.

In de online community vind je mede-Insighters die zich net als jou herkennen in kenmerken van hoogbegaafdheid en je vindt er herkenbare verhalen die jou helpen meer over jezelf te ontdekken en te begrijpen.

Tip. Kijk ook even bij bonus #2 ;).

De Insight ondersteuning

1) Welkom thuis webinar
Uit ervaring weten we hoe waardevol het is om de Insight-reis samen op te starten. Daarom kun je na jouw aanmelding meedoen aan dit live webinar waarin we mogelijke obstakels bespreken en meteen tackelen.

2) Q&A sessies
Maandelijks kun je meedoen aan de live online Q&A sessies. Deze kun je ook op je eigen tijd terugkijken. Je gaat merken dat je niet alleen bent in de vragen die jij hebt. En je gaat merken dat de vragen van anderen vaak vragen zijn die je zelf nog niet bedacht had, maar wel superwaardevol voor je zijn.

3) Insight Guides
Naast de Q&A sessies kun je ook elke dag je vragen stellen in de community waar de Insight Guides je met plezier verder op weg helpen. Heb je vragen over Insight, je blauwdruk of over hoogbegaafdheid? Stel ze dan in de community.

Ben je klaar om meer uit jezelf en het leven te halen? Start dan vandaag.

Kies de optie die het beste past voor jou:

BESTE PRIJS

Eenmalige betaling van

euro 2997 ,-

Meld je aan

LAAGST PER MAAND

6 maandelijkse betalingen van

euro 549 ,-

Je krijgt na je aanmelding meteen toegang tot de Insight Membersite waar je alle tools, modules, videos en inzichten vindt en waarmee je aan de slag kunt op de momenten dat het voor jou uitkomt. Je kunt je ook meteen aanmelden voor de community en jouw vraag insturen voor de komende Q&A sessie, zodat je vliegend van start kunt.

Na jouw aanmelding ontvang je ook nog de volgende waardevolle bonussen t.w.v. 3.297 euro

Bonus #1 Het Insight Journal

Meer uit jezelf en het leven halen, begint bij het dagelijks leven met intentie en dankbaarheid. Door daarnaast tijd te maken voor belangrijke vragen die jou helpen jezelf beter te leren kennen, zul je merken dat je gemakkelijker de juiste dingen voor jou gaat doen.

Als hoogbegaafde kun je daarnaast soms moeite hebben met discipline en dingen afmaken. Daarom is het nodig dat zelfonderzoek een natuurlijk onderdeel wordt van jouw leven. Het Insight Journal helpt om deze nieuwe gewoonte van zelfonderzoek gemakkelijk te integreren in je leven. Het is bovendien je gids, leidraad en planningsinstrument voor Insight.

(Waarde: €37) Gratis bij jouw Insight deelname

Bonus #2 Live meetups

Je ontvangt een exclusieve uitnodiging voor vier live meetups die alleen voor Insighters toegankelijk zijn. Deze meetups bieden jou de kans om mensen te ontmoeten die zich ook herkennen in kenmerken van hoogbegaafdheid. En dat voelt, zoals de deelnemers zelf omschrijven, als thuiskomen.

(Waarde: €500) Gratis bij jouw Insight deelname

---

'In de community tref ik gelijkgestemden, dat voelt als een warm bad. Veelgehoorde opmerkingen binnen de community zijn: 'Ik ben dus niet alleen’ en 'Ik ben niet raar'. De live meetup brengt dat gevoel ook echt tot uiting. Hoe snel we volledig geaccepteerd babbelen over allerhande zaken waarin eenieders mening gerespecteerd en zelfs gewaardeerd wordt. Hoe abstract of buiten de lijntjes de opmerkingen ook zijn. Door echt te kunnen sparren op respecterende wijze, is de meetup de kers op de taart van de community. Nee je bent niet alleen!' - Robert-Jan

Bonus #3 Masterclass 'Boek schrijven en uitgeven'

Denk je na over het schrijven van een boek? Of ben je daar al mee bezig?

In deze Q&A masterclass ontdek je hoe je het schrijven van een boek aanpakt, hoe het proces met een uitgever verloopt en hoe je ervoor zorgt dat jouw boek onder de aandacht komt.

(Waarde: €135) Gratis bij jouw Insight deelname

Bonus #4 De HB kennisbank

Naast alle kennis die we delen in de modules van Insight in hoogbegaafdheid, krijg je ook toegang tot onze kennisbank. In deze kennisbank vind je artikelen, ebooks en links naar video's over hoogbegaafdheid.

Je vindt er ook interessante boekentips over uiteenlopende onderwerpen die interessant zijn voor je en waardoor je intellectueel gevoed en geïnspireerd blijft.

(Waarde: €75) Gratis bij jouw Insight deelname

Bonus #5 De tijd- en energie-analyse

De tijd-en-energie-analyse zorgt ervoor dat jij betere keuzes kunt maken over waar jouw tijd naartoe gaat. Je gaat ontdekken waar jouw energie-lekken zitten en wat wel of niet bijdraagt aan jouw leven. Zo zorg je ervoor dat je wat je hebt aan tijd en energie aan de juiste dingen uitgeeft in plaats van het te verspillen.

Je zult merken dat je niet meer tijd of energie nodig hebt, maar eerder een betere besteding ervan.

(Waarde: €75) Gratis bij jouw Insight deelname

Bonus #6 De financiële analyse

De financiële analyse helpt je om inzicht te krijgen in jouw financiën, zodat je jouw financiële ruimte kunt vergroten.

Je gaat merken dat je met kleine aanpassingen al meer financiële ruimte kunt creëren. Je gaat bewuster worden van jouw financiën waardoor je ook voorkomt dat je per ongeluk geld lekt of te veel geld uitgeeft aan de verkeerde dingen.

(Waarde: €75) Gratis bij jouw Insight deelname

Bonus #7 Insight in werk en relaties

De Insight in je werk en Insight in relaties modules helpen jou meer uit je werk en je relaties te halen.

Je ontdekt wat jouw werkvoorwaarden zijn, welke dingen je kunt veranderen om jouw unieke gaven te kunnen benutten en wat jij precies nodig hebt in je werk. Je ontdekt ook hoe je de kans drastisch vergroot dat je jouw ideale baan gaan vinden, zodat je voor langere tijd plezier en uitdaging vindt in je werk.

Je ontdekt in Insight in relaties hoe je sterkere, hechtere en fijnere relaties met anderen krijgt. Iets waar we op school heel weinig over leren, en waar je als hoogbegaafde ook minder in hebt kunnen oefenen vanwege een gebrek aan gelijkgestemden. Je ontdekt waarom sommige relaties heel moeilijk voelen en hoe jij de juiste relaties soms per ongeluk saboteert. Je ontdekt ook hoe en waar je meer gelijkgestemden kunt ontmoeten(Waarde: €1.200) Gratis bij jouw Insight deelname

Bonus #8 De Q&A bibliotheek

Als jij je aanmeldt voor Insight ontvang je ook meteen toegang tot een bibliotheek met replays van eerdere Q&A sessies. Je hoeft dus niet te wachten tot de eerstvolgende Q&A sessie.

In de Q&A replays vind je waardevolle inzichten over hoogbegaafdheid in combinatie met werk en relaties. Je ontdekt meer over grenzen aangeven, hoe je omgaat met oververantwoordelijk zijn, hoe je zelfvertrouwen opbouwt en hoe je anderen helpt te begrijpen wat je ziet, wilt en nodig hebt. Dit helpt je om nog meer jouw unieke gaven te benutten en meer plezier in je leven, werk en relaties te ervaren.

(Waarde: €1.200) Gratis bij jouw Insight deelname

Insight kun je op jouw eigen tempo en tijd volgen.

Insight is 100% online. Daarom maakt het niet hoe druk je nu bent of op welke momenten jij het liefst bezig gaat met Insight. Jij bepaalt wat jou uitkomt.

"Ik twijfelde over de online formule van Insight omdat ik tot dan toe altijd individuele coaching had gevolgd. Toch bleek dit een goede investering omdat je altijd kan inloggen als het jou uitkomt en niet wanneer het een coach uitkomt."

100% garantie.

Op basis van de resultaten van al honderden deelnemers weten wij zeker dat de methode die we gebruiken werkt. Wanneer je aan de slag gaat met de modules en gebruik maakt van je krijgt aangereikt, ga je ontdekken wat je wilt, wat jouw blauwdruk is, hoe je bedraad bent en wat je kunt doen om een leven te creëren voor jezelf met meer plezier en voldoening waarbij je jouw unieke gaven kunt gaan benutten. Mocht je na jouw aanmelding toch denken dat Insight niet bij jou past, dan kun je dit binnen veertien dagen per email laten weten. Je krijgt dan de investering retour. Dit is een uiterste deadline en geldt ook als kiest voor de betaaloptie in termijnen.

Samenvattend, dit is wat je krijgt met Insight.

Een jaar toegang tot:

(1) De Insight hoofdmodules

In Insight in jezelf krijg je alle inzichten die je nodig hebt voor het helder maken en het leven in het verlengde van jouw blauwdruk, en je ontvangt de tools die nodig zijn om jouw mooiste dromen en verlangens te realiseren. Je kunt de modules downloaden of op video bekijken. Net wat voor jou fijn is. 

In Insight in hoogbegaafdheid, ontdek je alles wat je wilt weten over hoogbegaafdheid en hoe je issues zoals aanpassen, snel verveeld zijn, de lat te hoog leggen, niet leren leren en overprikkeling kunt oplossen, zodat je hoogbegaafdheid voor je gaat inzetten en de voordelen ervan kunt gaan ervaren.

Je gaat merken dat je van wat je ontdekt in de modules je hele leven profijt gaat hebben. Je kunt steeds terugvallen op wat je hebt geleerd in de modules als je weer een volgende stap te zetten hebt en steeds weer als je met Insight aan de slag gaat, haal je er precies de juiste inzichten uit.

Waarde: €4.600

(2) De Insight live experience

Insight doe je niet alleen. We starten samen op. Onze Insight Guides staan voor je klaar in de community, al je vragen worden beantwoord tijdens de live online Q&A sessies. Je wordt lid van een waardevol netwerk waar je in contact komt met gelijkgestemden. En je kunt deelnemen aan de extra live online events die we organiseren.

Waarde: €4.500

(3) Insight bonussen

De Insight bonussen zijn de kers op de taart en gaan jouw Insight-reis leuker, interessanter en gemakkelijker maken. Je gaat bovendien merken dat je van deze bonussen in jouw dagelijks leven enorm veel voordeel gaat ervaren op gebied van tijd, geld en energie.

Waarde: €3.297

Totale waarde: €12.397

Totale investering: €2.997

Start vandaag

Kies de optie die het beste past voor jou:

BESTE PRIJS

Eenmalige betaling van

euro 2997 ,-

Meld je meteen aan

LAAGST PER MAAND

6 maandelijkse betalingen van

euro 549 ,-

Je krijgt na je aanmelding meteen toegang tot de Insight Membersite waar je alle tools, modules, videos en inzichten vindt en waarmee je aan de slag kunt op de momenten dat het voor jou uitkomt. Je kunt je ook meteen aanmelden voor de community en jouw vraag insturen voor de komende Q&A sessie, zodat je vliegend van start kunt.

Insight werkt. Dit zeggen onze deelnemers.

'Ik had nooit gedacht dat de door anderen ingediende vragen bij de Q&A sessies bijna allemaal van mezelf hadden kunnen zijn. Daardoor werd het veel persoonlijker dan ik van tevoren had kunnen bedenken.'

- Annelies

'Ik koos voor Insight om meer inzicht te krijgen in mijzelf en vooral ook omdat ik inzicht wilde krijgen in het leven van mijn hoogbegaafde dochters. Alleen daarom al wist ik dat Insight een goede investering zou zijn.'

- Remco

'Het contact met gelijkgestemden was heel waardevol. Ook weet ik nu hoe ik mijn kinderen kan helpen en waarmee ik ze kan helpen. Die kennis is onbetaalbaar.'

- Jurriaan

'Nadat ik begon met Insight is binnen een paar weken de zon weer gaan schijnen. Ik zat thuis met een bore/burn-out en door Insight heb ik mijn leven weer op de rails gekregen. Sterker nog, mijn leven is 180 graden gedraaid in positieve zin!'

"Mijn man zegt: ‘Na 20 jaar heb ik een nieuwe vrouw’. In het begin had hij wel twijfels. Nu hij ziet hoeveel energie ik heb en hoe goed ik in mijn vel zit, ziet ook hij nu in hoe goed Insight voor mij gewerkt heeft.

Insight is trouwens heel waardevol voor mijn hele gezin. Voor mijn man en ook voor mijn jongste twee kinderen. Zij zijn namelijk ook hoogbegaafd. Als ik alleen naar mezelf kijk: ik heb zóveel zelfkennis opgedaan, heb weer contact gemaakt met mijn gevoel en ik ben weer gaan staan voor mezelf.

Al met al is het de investering dus dubbel en dwars waard geweest. Ik heb nooit getwijfeld, na de masterclass heb ik me (intuïtief) meteen aangemeld. Tijdens de masterclass liepen de tranen over mijn wangen van herkenning. Ik voelde: dit is mijn oplossing. Hier moet ik wat mee. En het is geweldig! Ik leer nog iedere dag, zo waardevol.

Mijn blauwdruk geeft mij helderheid en richting. En het is dynamisch, want regelmatig doe ik mijn levensanalyse en pas ik hem aan waar nodig. Dit is ook een mooie ‘erfenis’ uit Insight. Steeds weer even stilstaan bij mijn leven. Ik ben sowieso veel bewuster gaan leven en mijn leven is daardoor ook veel mooier geworden. Ik blijf mijn persoonlijke groei doorzetten, het voelt zó goed! Blijven groeien en leren.

Ik ben inmiddels ver gevorderd met mijn opleiding tot VA. Ik ben zo enorm trots. Ik heb al zoveel geleerd en nieuwe dingen gedaan. Met hulp van Insight en de module ‘werk dat bij jou past’, heb ik dat allemaal uitgeschreven en ontdekt. En gedaan!

Dus ja, Insight heeft mijn leven veranderd. Ik ben zo dankbaar dat dit op mijn pad kwam en dat Adrienne zo’n mooi programma heeft geschreven. Mijn leven is zoveel mooier geworden en ik ben zo enorm trots op mezelf. Ik durfde dat vroeger niet te zeggen (of te denken!) van mezelf, maar inmiddels durf ik dat wel. Dankbaar, trots, vertrouwen, zijn woorden die ik regelmatig in mijn mond neem. Als je me dus vraagt hoeveel sterren ik Insight geef dan zeg ik volmondig 5."

— Claudia

'Ik ben nu een jaar verder en op werkelijk elk vlak heb ik sprongen gemaakt. Ik ben gezonder, heb nieuwe mensen leren kennen, mijn bedrijf ingeschreven, promotie gemaakt, maar vooral mijn persoonlijke groei is fantastisch.'

'Ik heb onwijs genoten van mijn tijd als Insight deelnemer. Als een razende ben ik door de modules gevlogen, waarbij de blauwdruk eigenlijk het meest essentiële was en is voor mij. Nadat mijn blauwdruk klaar was, is mijn raket vertrokken en die is nog niet geland.

Verbaasd ben ik over hoeveel je kan bereiken als je gericht de stapjes zet in de door jezelf uitgestippelde richting. Voor ik met Insight begon deed ik eigenlijk gewoon wat er op mijn pad kwam. Ik ben nu een jaar verder, maar op werkelijk elk vlak heb ik sprongen gemaakt.

Ik ken mezelf nu door en door en ik ken mijn blauwdruk. Zelfs financieel ligt alles nog op plan. Je onderschat hoeveel je in 5 en 10 jaar gedaan krijgt als elke stap één stap in de juiste richting is. Maar zelfs hoeveel je in een jaar kunt bereiken is ongekend. Vanaf nu ga ik mijn leven voor een groter deel wijden aan mijn why zoals ik deze heb beschreven in mijn blauwdruk. Dan ben ik in mijn kracht, dan is werk geen werk meer. Het ligt zo dicht bij me. Dit had ik werkelijk waar een jaar geleden nooit gedacht en durven dromen. Dit was, kan ik wel zeggen, mijn beste jaar ooit en ik weet zeker dat ik nog mooiere tijden ga meemaken.'

— Henry

'Insight heeft me in beweging gezet en mij een een gelukkiger mens gemaakt."

"Mijn grootste uitdaging voordat ik aan Insight begon, was om los te laten dat hoogbegaafdheid niet officieel bij mij is vastgesteld. Ik vond dat in het begin erg moeilijk, ook al vielen voor het eerst in mijn leven ALLE puzzelstukjes op hun plek. Doordat ik me jarenlang had aangepast, was ik enorm ver verwijderd geraakt van mezelf. Mijn hoofd zat vol met doelen en verlangens, maar, tot mijn grote frustratie, kwam ik maar niet in beweging.

De onzekerheid en het ontbreken van een officiële diagnose hebben mij heel erg doen twijfelen of Insight wel een goede investering voor mij zou zijn. Ik had het geluk dat de HR coach op mijn werk wel mijn potentie zag en die van dit programma.

Ik had al meerdere wegen bewandeld om mijn 'anders zijn' te begrijpen, maar kwam maar niet echt tot de kern. Het lukte mij niet om grip te krijgen op mijn leven en in mijn werk was ik doodongelukkig. De doelstelling van Insight, het leren kennen van je blauwdruk, trok mij enorm aan, omdat ik zelf al langer speelde met het idee om hiermee aan de slag te gaan, maar ik wist niet goed hoe ik dit moest aanpakken.

Dankzij Insight heb ik een enorme innerlijke rust gevonden. Ik leef veel meer in het hier en nu en heb mijn rationele en emotionele kanten met elkaar weten te verbinden. Ik durf weer voorruit te kijken en de stappen te zetten die nodig zijn om mijn dromen te verwezenlijken, in plaats van te blijven hangen in het verleden. Ik durf nu eigenaarschap te nemen over mijn eigen leven en ik verbaas me er nog steeds over hoe makkelijk me dit nu af gaat en hoe simpel het eigenlijk kan zijn. De pragmatische insteek van het programma heeft daarin ook echt als voorbeeld gediend.

Insight is voor mij echt enorm van waarde geweest en heeft mijn leven zoveel makkelijker, intenser en rijker gemaakt. Dat gun ik eenieder die zich herkent in de kenmerken van (mogelijke) hoogbegaafdheid. Ik zou het programma zeker aanraden!"

— Femke

'Insight heeft me ontzettend veel opgeleverd. Het was fijn om te doen, om stil te staan bij hoe ik mijn leven wil inrichten. Ik heb veel geleerd en meer vertrouwen in mezelf. Een mooi gevolg is dat ik daardoor nu meer geniet van het ondernemerschap en ik mijn diensten beter kan verkopen'

'Ik herkende vrijwel alles van wat ik las over hoogbegaafdheid op de Gifted People website. Ik had mezelf nog nooit eerder als HB'er gezien. Althans, niet hardop. Toen mijn dochter getest werd en we erachter kwamen dat ze HB is, begon ik wel na te denken over mijn eigen jeugd en schoolcarrière en zag ik de parallellen.

Ik heb voor Insight gekozen, omdat ik de noodzaak voelde om te onderzoeken wat mijn volgende stap zou worden en ik had daar handvatten bij nodig. Vanuit de herkenning die ik vond bij Gifted People had ik het vertrouwen dat Insight mij kon helpen.

Ik heb daarom niet getwijfeld of het Insight een goede investering zou zijn. Ik snapte dat dit vooral een investering in mezelf was. Dat ik het zelf moest gaan doen. Insight is een hulpmiddel. Ik heb er elke week tijd aan besteed en het op mijn eigen manier gedaan zoals het voor mij werkte. Het is een naslagwerk geworden waar ik de rest van mijn leven profijt van ga hebben. Ik vond het bedrag van de investering ook prima passen bij het aanbod. Alles ziet er mooi en professioneel uit, de opbouw van het programma is logisch en er wordt veel waarde geleverd.

Ik geniet nu veel meer van het ondernemerschap, kan mijn diensten veel beter verkopen en heb veel meer vertrouwen in mezelf doordat ik mezelf beter heb leren kennen door Insight. Heel veel dank daarvoor en als ik 1 tot 5 sterren voor Insight mag geven dan geef ik er 6!"

— Petra

Wat is er anders aan Insight?

Insight is niet zomaar een programma. En het is zeker geen programma dat je elders in deze vorm kunt krijgen. Dit is wat Insight onderscheidt:

Focus op hoogbegaafdheid

---

Als hoogbegaafde ben je anders en dat heeft ook invloed op hoe je dingen doet en leert. Insight is daar helemaal op ingericht. Je ontdekt daarnaast ook meer over hoogbegaafdheid, wat het precies is en de rol die het in jouw leven speelt.

Samen met gelijkgestemden

---

Je herkent vast wel die verjaardagen waar anderen dingen roepen die jij totaal niet herkent. In de Insight community tref je mensen waarbij je regelmatig denkt: 'Ja, dat herken ik ook' en: 'Ja, dat heb ik ook'. Je zult merken dat deze herkenning al enorm bijdraagt aan zelfkennis.

Al jarenlang resultaat met onze methode

---

Insight is niet nieuw. Sinds 2018 hebben al honderden mensen door middel van Insight hun blauwdruk gevonden en een leven gecreëerd dat elke dag weer plezier en voldoening meebrengt.

Insight is passend voor jou als je:

 • bereid bent en in staat bent om zelfstandig aan de slag te gaan.
 • aangeeft wanneer je ergens hulp bij nodig hebt, ook al vind je dat spannend of ben je dat niet gewend.
 • een positieve mindset hebt en je je niet meteen uit het veld laat slaan als het even oncomfortabel is of als je het even niet weet.
 • weet dat jij dingen kunt veranderen en realiseren, en je vooral op zoek bent naar de juiste inzichten en tools om dat te kunnen doen.
 • een omgeving zoekt waarin je helemaal jezelf kunt zijn, eerlijk kunt zijn over wat je denkt en voelt en die jou stimuleert om meer uit jezelf en het leven te halen.
 • iemand bent die eigenaarschap neemt over jouw leven en jouw eigen ontwikkeling.

Insight is niet voor jou als je:

 • liever 1-op-1 gecoacht wordt.
 • op zoek bent naar een snelle oplossing en niet bereid bent om aan de slag te gaan met wat je binnen Insight krijgt aangereikt.
 • individuele feedback nodig hebt om een volgende stap te zetten.
 • het moeilijk vindt zelf aan de slag te gaan en het nodig hebt dat iemand je bij het handje houdt.
 • snel opgeeft als je niet meteen de antwoorden vindt die je zoekt.

Veelgestelde vragen

Hoeveel tijd kost Insight het per week?

Zelfonderzoek hoeft niet zwaar en veel te zijn. Je hoeft er geen uren per dag mee bezig te zijn. Ons advies is om er dagelijks 10 minuten mee bezig te zijn. Daardoor wordt het steeds makkelijker om ermee bezig te blijven. Insight helpt je daar ook mee middels de extra tools en inzichten die je ontvangt. Je krijgt bovendien inzichtelijk waar jouw tijd, geld en energie nu naartoe gaat, zodat je hier betere keuzes over kunt gaan maken. We hebben namelijk allemaal in ons leven verspilling en daardoor lijkt het soms of we het te druk hebben voor bijvoorbeeld zelfonderzoek, maar het is eerder een kwestie van gebrek aan duidelijkheid over wat echt belangrijk is.  

---

Hoe lang duurt het programma? En wanneer start het?

Je kunt 12 maanden lang deelnemen aan de live online Q&A sessies en de community en je de modules. Zelfonderzoek draait om jou en moet altijd passen in jouw leven. Je kunt het daarom op je eigen tempo doorlopen op de momenten dat het voor jou uitkomt. Als je nu instapt, ontvang je automatisch alle nieuwe ontwikkelingen en de nieuwe inzichten en tools die we blijven toevoegen. Gedurende het jaar ga je al heel mooie dingen op je pad zien komen, dat gebeurt dus niet pas na 12 maanden. Als jij je zo aanmeldt, krijg je direct toegang en kun je al meteen starten.

---

Hoe weet ik of Insight bij mij past?

Insight past bij jou als je herkenning vindt in hoogbegaafdheid en het gevoel hebt dat er meer in je zit, dat je jouw gaven nog niet benut. Als je het gevoel hebt dat je meer uit het leven wilt halen, maar niet weet hoe je erachter komt wat je moet doen om dat te realiseren. Als je voelt dat er nu wat moet gebeuren, maar je weet niet wat je nu kunt doen. Als je jezelf beter wilt leren kennen en begrijpen. Als je in contact wilt komen met gelijkgestemden en met je gevoel. Als je meer zelfvertrouwen wilt ontwikkelen. En als je bereid bent om aan de slag te gaan met wat je krijgt aangereikt.

---

Moet ik hoogbegaafd zijn?

Onze specialisatie ligt op gebied van hoogbegaafdheid, maar er zijn veel hoogbegaafden die wel hoogbegaafd zijn, maar zich niet als zodanig herkennen of zich nog niet hoogbegaafd durven te noemen. Insight is bovendien ook geschikt voor HSP'ers. Daarom is het voldoende als jij je herkent in de kenmerken van hoogbegaafdheid. Dan heb je daar in ieder geval al meer over te ontdekken en dat is ook de waarde van Insight Als je twijfelt, kun je natuurlijk altijd contact opnemen om je vragen te stellen.

---

Kan ik het door mijn werkgever laten betalen?

Dat kan zeker. Veel werkgevers hebben een budget beschikbaar waar je gebruik van kunt maken. Je kunt Insight ook volgen als onderdeel van een outplacement traject. Als je Insight door je werkgever wilt laten betalen, stuur dan een mail (info@giftedpeople.eu), dan maken we dat samen in orde.

---

Kan ik Insight ook volgen als ik al een ander traject volg of in een burn-out zit?

Ja, dat is mogelijk. Als je bijvoorbeeld een re-integratietraject volgt, kan dit er heel goed naast. Als je nu in een burn-out zit, is het enerzijds belangrijk dat je de tijd neemt om te herstellen. En anderzijds dat je de tijd neemt om je voor te bereiden op wat er gaat komen na de burn-out. Dit komt aan bod in Insight. Het vormgeven van een leven dat wel past, geeft bovendien juist weer energie. En het zorgt ervoor dat je niet pas na jouw herstel gaat nadenken over de volgende stap, want dat is eigenlijk al te laat. Het is belangrijk dat jij je op tijd gaat voorbereiden om straks een passende stap voorwaarts te gaan zetten.

---

Bieden jullie ook losse sessies?

Nee, wij geloven in de kracht van een proces, als je echt verder wilt komen, is er meer nodig dan een paar losse sessies. Bovendien is het belangrijk dat je leert hoe je zelf in jouw leven de aanpassingen kunt maken die je wenst, zodat je niet afhankelijk blijft van het naar een coach toegaan. Daarom biedt Insight jou de inzichten, tools en vragen waar je zelf mee aan de slag kunt op momenten dat het past voor jou. Daarnaast kun je een gedurende jouw Insight jaar maandelijks live (online) jouw vragen stellen en je kunt veel leren van de vragen die anderen stellen. Van alle vormen en methodes die we de afgelopen jaren hebben uitgeprobeerd, levert deze aanpak veruit de beste resultaten.  

---

Kan ik de community ook los aanschaffen?

Wij krijgen vaak de vraag of de community los beschikbaar is. De Insight Community is echter alleen voor Insighters. Wij weten uit ervaring dat het extra waardevol is om te connecten met gelijkgestemden terwijl je eenzelfde reis aan het maken bent. Ook de meetups zijn alleen toegankelijk voor Insight deelnemers.

---

Ik ben gewend om 1-op-1 begeleid te worden, kan een online programma mij wel verder helpen?

Dat horen we vaker. Een van de deelnemers, Yke, gaf ook aan dat ze het in het begin een gek idee vond om begeleid te worden zonder een-op-een gesprekken. Maar, ze wist ook uit ervaring dat het in het proces van het vinden van de juiste antwoorden vooral gaat om welke vragen er gesteld worden, en dat je de meest waardevolle inzichten vaak niet tijdens de gesprekken of contacten zelf hebt, maar achteraf, door reflectie, door dingen wat langer te laten broeien en door dingen op te schrijven. Bij 1-op-1 sessies ben je bovendien sneller geneigd om de antwoorden buiten jezelf te zoeken en word je, zeker als HB’er/HSP’er beïnvloedt door de persoon die tegenover je zit. Juist omdat je de ander goed kunt aanvoelen, is het belangrijk dat je zelf met dit proces aan de slag gaat. Want jij hebt de antwoorden. Wij gaan je daarin faciliteren. Natuurlijk ontvang je ook waar nodig ondersteuning. Je kunt deelnemen aan de live Q&A sessies en je vragen in de community stellen aan onze Insight Guides.

---

Ik wil wel graag, maar vind het ook een grote investering.

Dat is helemaal te begrijpen. Het is altijd spannend als je een investering moet doen. Maar, een investering in jezelf betaalt zich altijd terug in de vorm van meer tijd, geld en energie voor de juiste dingen waardoor je minder verspilt. En in de vorm van beter weten wat de juiste keuzes zijn voor jou, beter in je vel zitten en een leuker persoon zijn voor de mensen om je heen.

Uiteindelijk is het goed om je af te vragen wat het je kost aan tijd en energie als je bezig blijft met doen van dingen die niet bij jou passen omdat je niet weet wat het dan wel moet zijn. En ook hoeveel geld je nu uitgeeft om dingen in je leven te onderhouden die jou niet dienend zijn, maar juist in de weg staan van het creëren van een leven dat bij jou past. Realiseer je dat Insight een eenmalige investering is waar je de rest van je leven gebruik van kunt maken. Want, als je eenmaal weet wat de stappen zijn, dan kun je ze keer op keer weer toepassen.

Wij gunnen het je dat je voor iets zo belangrijk als jouw leven niet gaat voor de goedkoopste oplossing, maar voor een oplossing die jou ook echt verder brengt.  

---

Krijg ik directe feedback of ondersteuning van Adrienne?

Je doorloopt Insight zelfstandig, maar je kunt wel jouw vragen stellen in de online Q&A's die door Adrienne worden gegeven. Insight is geen 1-op-1 programma en we geven geen feedback op jouw antwoorden. Je zult echter merken dat dit ook niet nodig is. De mening van een ander over jouw antwoorden is namelijk vooral afleiding. Wij faciliteren jou in het vinden van jouw antwoorden en we helpen je natuurlijk wel op weg als je er niet helemaal uitkomt. Je kunt dit laten weten in de online live Q&A sessies of in de online community waar onze Insight Guides je graag verder helpen.

---

Is er een garantietermijn?

Hoewel wij bij de deelnemers die echt aan de slag gaan met Insight supermooie resultaten zien, is de mate waarin jij waarde haalt uit Insight afhankelijk van de tijd die jij erin stopt. Als je deelneemt aan Insight is het nodig dat je eigenaarschap neemt over jouw eigen ontwikkeling. Als je iemand bent die heel moeilijk zelf aan de slag gaat, is Insight niet de juiste stap voor jou.

We bieden een garantietermijn van twee weken. In die twee weken heb je nog niet overal toegang tot en twee weken is te kort om te zien wat Insight allemaal voor jou kan betekenen. Maar, mocht je toch denken dat Insight niet de juiste stap is voor jou, kun je dit binnen 14 dagen per mail laten weten. Dit is een harde deadline. Na deze 14 dagen is het annuleren van jouw deelname niet meer mogelijk.

"Ik heb een promotie aangeboden gekregen en een boekencontract binnengehaald"

'Ik koos voor Insight in een periode dat er weinig gelijkgestemden in mijn leven waren. Mijn grootste uitdaging was tijd, ruimte en erkenning voor mezelf vinden en overprikkeling tegengaan in mijn drukke leven.

Wat is er inmiddels allemaal veranderd in mijn leven? Ik heb een promotie aangeboden gekregen en ook een boekencontract binnengehaald. Ik heb altijd vrij goed geweten wat ik wil, maar Insight heeft mij vooral geleerd om keuzes te maken in tijdsbesteding en duidelijk hierover te communiceren naar anderen.

De herkenning die het programma me opleverde zorgde ook voor meer zelfvertrouwen. Ik heb geleerd om erkenning in mezelf te zoeken in plaats van bij een ander. Ik neem mee dat ik er mag zijn zoals ik ben met al mijn kleine eigenaardigheden en vooral dat ik het recht heb om voor mijn mening op te komen.'

— Petra

"Ik liep steeds vast in de ontwikkelingen die ik graag wilde realiseren. Ik durfde de echte stap niet te zetten en saboteerde mijn eigen proces om zo steeds weer terug te kunnen keren naar het veilige bestaande pad."

'Ik kwam met Insight in contact door een vriend die het programma had gedaan en er echt stappen mee heeft gezet en zichzelf beter heeft leren kennen. Over de kwaliteit van het programma had ik dus geen twijfels. Ik heb wel even goed nagedacht over de investering. Ik wilde er zeker van zijn dat ik echt bereid was om er tijd voor te maken. Omdat het toch aan me begon te vreten dat ik steeds vastliep, heb ik heel bewust gekozen om blokken in mijn agenda te zetten en tijd te maken voor Insight.

Dankzij de kleine stapjes heb ik echt veel uit Insight kunnen halen. De daily practise heeft mijn leven meer kleur gegeven. Ik ben me veel bewuster geworden van alle dingen waarvoor ik dankbaar ben. Door acties te beschrijven kom ik steeds op een moment in de dag dat ik "klaar" ben. Dat geeft rust.

Ik zou Insight aanraden aan mensen die merken dat ze vastlopen. Zo zie ik bijvoorbeeld regelmatig mensen die veel meer kunnen dan ze zich realiseren. Voor deze mensen is Insight ook een aanrader.

Ik geef Insight 5 sterren. Er zit zoveel in! Ik heb nog niet eens alles eruit gehaald en zie eens wat voor stappen ik al gemaakt heb.'

- Gerda

'Ik durf nu de dingen te doen die voor mij belangrijk zijn. Van de opgedane inzichten kan ik de rest van mijn leven nog profiteren!'

Lieke van der Vorst

'De houvast waar ik naar zocht heb ik gekregen en ik ga daar mijn hele leven van profiteren. Ik heb nu de inzichten over hoe ik mijn leven het beste kan indelen en dat ik daar leading in ben. 

Ik laat mij niet meer afleiden door verwachtingen van anderen en gestopt met mezelf aan te passen. Ik durf nu de dingen te doen die ik graag wil doen en daardoor gebeuren er nu onzettend mooie dingen in mijn leven.'

'Ik weet nu wat mij drijft en wat ik wil. Ik voel me een completer mens'

Lilian

 'Ik begrijp nu dat mijn hoofd gewoon anders werkt dan dat van anderen. Dat heeft me voorheen erg onzeker gemaakt. Mijn sociale relaties hebben hier nogal eens onder geleden.

Het heeft mij op persoonlijk vlak (zelfvertrouwen), op sociaal vlak (op een andere manier communiceren) en professioneel vak (mijn gaven inzetten) enorm geholpen om erachter te komen dat ik dingen vanuit een ander perspectief zie dan de meeste mensen.

Ik weet nu ook wat me drijft en waar ik heen wil. Ik sta sterker in mijn schoenen en voel me een completer mens.'

'Dit programma was het zetje dat ik nodig had om weer in mijzelf te gaan geloven.'

Margreet Rutgers

 'Na de zoveelste burn-out kwam ik bij Gifted People terecht. Het programma heeft mij zo veel inzichten geboden in mijn eigen gedachten, gaven en in wat ik echt wil. Ik heb geleerd om vertrouwen te hebben in wat ik kan en wil.  

Dit was het zetje dat ik nodig had om weer in mijzelf te gaan geloven, dingen die ik al langer eigenlijk wilde gaan doen ook daadwerkelijk op te pakken en zo mijn dagen een voor mij zinvolle invulling te geven.'

Aanmelden of nog even twijfelen?

Misschien twijfel je nog? Misschien vraag jij je af of nu het juiste moment is? Maar wat is er morgen anders dan vandaag als jij morgen hetzelfde doet als vandaag? 

Als je tot het einde van deze pagina bent gekomen, is één ding duidelijk, je bent op zoek naar die volgende stap. Op zoek naar meer focus en helderheid over wie jij bent, over wat klopt voor jou en de rol van hoogbegaafdheid daarin. Daar kunnen we jou bij helpen. 

Vraag jezelf af hoeveel het je waard is om je blauwdruk helder te hebben, om steeds precies te weten welke keuzes de juiste zijn voor jou, om relaties te hebben met mensen die jou fantastisch vinden voor wie jij bent, inclusief al je 'te's'.

Vraag jezelf af:

Wat als Insight jou één belangrijk inzicht geeft, waardoor je meer plezier in je leven gaat ervaren? Je elke dag blij en dankbaar opstaat?

Wat als je door middel van Insight meer tijd en energie hebt om te besteden aan je kinderen, je partner en aan dingen die jij leuk vindt?

Wat als Insight jou de kennis en tools geeft die je nodig hebt om die baan te vinden waar jij helemaal jezelf en jouw unieke gaven in kwijt kan?

Wat als je door Insight mensen ontmoet waarbij je helemaal jezelf kunt zijn, inclusief al je 'te-s'?

Hoeveel is dat je waard? Hoeveel vind jij jezelf waard? Meer of minder dan 8,2 euro per dag?

Weet dat het altijd eng is om een investering in jezelf te doen. Weet ook dat wat het je oplevert meer waard is dan geld. Jezelf kennen en weten wat jouw pad is. maakt alles in jouw leven gemakkelijker. Van keuzes maken tot de juiste mensen om je heen aantrekken. Dus, doe je mee?

_____

'Ik had eerst best moeite met het bedrag wat aan het programma vast zat. Maar heel mijn hart zei dit is wat ik nodig heb. Ik heb gekeken of het financieel haalbaar was en toen mijn gevoel gevolgd. Nu na het programma vind ik het nog steeds veel geld, maar het is ook helemaal goed gekomen. Ik kan nu zeggen dat de investering geen pijn gedaan heeft. 

Mijn gevoel klopte; het was precies wat ik op dat moment nodig had. Want voordat ik startte voelde alles uitzichtloos. Insight heeft me weer richting gegeven en een kijk in wie ik ben en wat bij mij past. Ik sta nu zo anders in het leven en heb meer vertrouwen in mezelf en mijn wensen. Dat is mij meer waard dan geld. Ik kan het programma echt aan iedereen aanbevelen. Mijn advies; voel je de klik en de urgentie, volg dan je gevoel.' - Mireille

Voor je het weet is er weer een dag voorbij.

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Let op! We laten elke maand maximaal 20 deelnemers toe. Het kan dus zijn dat we al eerder sluiten.

Doe mee met Insight

Kies de optie die het beste past voor jou:

BESTE PRIJS

Eenmalige betaling van

euro 2997 ,-

LAAGST PER MAAND

6 maandelijkse betalingen van

euro 549 ,-

Heb je aanvullende vragen over Insight? Mail ons dan op: info@giftedpeople.eu