Coaching

Heb je het gevoel dat er meer in je zit? Dat je een aantal inzichten over jezelf mist die jou in de weg staan bij het realiseren van het leven dat jij voor jezelf wenst? Een leven waar je later met plezier en voldoening op kunt terugkijken wetend dat jij alles uit jezelf en het leven hebt gehaald? Dan help ik je graag verder. Ik geloof dat als jij de juiste inzichten over jezelf hebt, dat je kunt gaan doen wat bij jou past en dat je daarmee heel veel waarde toevoegt aan de wereld om je heen. Ik help jou graag om hier een volgende stap in te kunnen zetten. Dan maken we samen de wereld mooier. 

Daarom heb ik voor jou de volgende mogelijkheden:

 

Coachingstraject: Insight 

Ben jij een snelle, creatieve denker en wil je met jouw unieke (multi-)talenten van betekenis zijn voor anderen en waarde toevoegen aan de wereld om je heen? En:

  • heb je het idee dat er meer in je zit dan er nu uitkomt en dat je jouw creatieve brein beter kunt benutten?
  • wil je er achter komen hoe je wel kunt gaan doen wat bij jou past en wat je echt leuk vindt?
  • heb je behoefte aan duidelijke stappen om erachter te komen waar je naar op weg bent en hoe je daar komt?
  • heb je veel ideeën waardoor je niet weet waar je moet beginnen, snel gedemotiveerd wordt en het overzicht kwijt raakt?
  • wil je leven met meer plezier, voldoening en energie?
  • en jouw angst, twijfels en belemmerende overtuigingen je niet meer in de weg laten zitten?

Dan is dit coachingstraject voor jou een mooie kans. Lees hier meer.

 

GRATIS ebook over hoogbegaafdheid

Ben je op zoek naar informatie over hoogbegaafdheid en wil je begrijpen wat hoogbegaafdheid echt is? Lees dan dit ebook. Het verbaast je misschien dat ik dit waardevolle ebook gewoon gratis weggeef, maar dat doe ik met een belangrijke reden. Er worden namelijk nog zoveel misvattingen over hoogbegaafdheid verspreid. Daarom herkennen veel hoogbegaafden zich in eerste instantie niet als hoogbegaafd en worden vele zelfs voorzien van een misdiagnose.

Vraag hier het gratis ebook aan

 

GRATIS insight-sessie

Wil je graag aan de slag met het creëren van een leven waar jij blij van wordt? Ben je op zoek naar inzichten in jezelf en wie jij bent en wil je weten hoe ik jou daar bij kan helpen?

Vraag dan hier een gratis insight-sessie aan