Weet je dat er meer in jezelf zit en wil je meer uit het leven gaan halen? Gaan doen wat bij jou past?

Je kunt jouw leven leven zoals van je verwacht wordt, je aanpassen aan je omgeving en hopen dat het straks en vanzelf beter gaat worden. Of je kunt vandaag het besluit nemen om het leven dat jij voor jezelf wenst te gaan creeren. De keuze is aan jou. Maar als je denkt 'er moet toch meer zijn dan dit?', dan hoop ik dat je niet op deze weg blijft doorgaan. Dit is geen proefleven.


Herken je ook wel:

 • Je hebt veel interesses, maar je weet nog steeds niet wat je wilt of waar te beginnen. Je wilt wel anders maar je weet niet hoe en het ontbreekt je aan durf.
 • Dit is niet het leven dat jij voor jezelf gewenst had. Je voelt dat er meer moet zijn dan dit. Dat er meer in jou zit
 • Werk voelt meer als een gevecht, dan dat je er voldoening en plezier uit haalt. Omdat je steeds op de rem wordt gezet, het nergens lang volhoudt, of misschien juist te lang blijft zitten op een plek die niet past
 • Je voelt je vaak onbegrepen in jouw wensen en plannen, je past je aan en je handelt vooral vanuit angst en onzekerheid in plaats van uit verlangen
 • Je bent steeds vaker moe, onvervuld, ongeinspireerd, onuitgedaagd en somber

Vraag jezelf eens af, wie help je daarmee?  

 Jij kunt meer. Jij hebt nog veel meer in je. Je verdient een leven waarin jij je energiek en vrij voelt. Een leven waarin jij helemaal jezelf kunt zijn. Een leven waarin je werk hebt dat bij jou past, waar je plezier in hebt en fijne mensen om je heen hebt.

Alles wat jij wilt is mogelijk

Zelf heb ik lang gezocht en me aangepast aan wat er verwacht werd. Een opleiding, een vaste baan (voor max. een jaar...). Maar was dit het dan? Gelukkig was ik niet. Ik was vooral onvervuld. Ik had meer verwacht van het leven, en van mezelf. Dit ging ik niet volhouden tot mijn pensioen. Ik wilde meer. Er was nog zoveel wat ik wilde doen, zoveel interesses die ik wilde najagen, zoveel dat ik leuk vond.

Alleen, ik had helemaal niet geleerd hoe ik mijn gewenste leven kon omzetten naar realiteit. En ik hoorde vooral "werk is niet altijd leuk" en "wat jij wilt, is onrealistisch, niet alles kan zoals jij het wilt". Inmiddels weet ik dat dit niet waar is. Alles wat jij wilt is namelijk wel mogelijk, hoe groot of onrealistisch het ook lijkt. Jouw leven is van jou. Jij mag bepalen hoe het er uit ziet en jij mag het veranderen als het niet is wat je wilt. Er is een wereld aan mogelijkheden, wachtend tot jij de stap zet om iets te gaan veranderen in je leven. 

Hoe kun jij gaan doen wat echt bij je past?

De mooiste realisatie die ik in het proces van vinden wat bij mij past heb gedaan, is dat als je helder hebt wat jouw blauwdruk is voor het leven, als je helder hebt waar je naar op weg bent, je ook steeds weet waar je je aandacht en energie aan moet geven. En, dat het leven dan veel makkelijker en leuker wordt. Je moet alleen weten wat de juiste stappen zijn om erachter te komen wat jij nodig hebt en hoe je het kunt gaan realiseren. 

Om ervoor te zorgen dat je niet nog jaren blijft zoeken naar de inzichten die je hiervoor nodig hebt, of welke stappen je daarvoor te zetten hebt, wil ik deze graag met je delen in de vorm van mijn coachingsprogramma 'Leven met meer Plezier' (LMP). Want ik weet dat jij iets kunt, wat niemand anders kan en dat het ontzettend belangrijk is dat je dat gaat doen. Niet alleen voor de wereld om je heen, maar ook omdat je daardoor gewoon weer plezier in je leven hebt en voldoening haalt uit wat je doet.  

Ik geloof ook dat de wereld het allermooist is als ieder mens kan doen wat het beste past en het meeste plezier geeft. Kijk maar naar jezelf en wat je zou kunnen doen als je echt ging doen wat voor jou de bedoeling is. Hoeveel zou je dan wel niet kunnen bereiken?! En bedenk je wat je allemaal kunt doen in 5 jaar tijd als je vandaag begint. Als je vandaag besluit om de eerste stap te nemen. En als wij gaan samenwerken, gaat het je een hoop tijd en energie besparen en opleveren.  

Als jij je vandaag aanmeldt, ontvang je meteen al een mailtje van mij met praktische informatie en jouw inloggegevens, zodat je kunt starten wanneer jij wilt. Dat kan dus vandaag al ;) Je ontdekt wat de stappen zijn in de juiste volgorde die jou helpen in het erachter komen van hoe jij jouw leven wilt leven, wat je wilt, hoe je dat kunt realiseren en wat je daar nu al voor kunt gaan doen

 "Ik neem nu zelf de regie in handen en ga op weg richting mijn eigen ‘masterplan’. Ik geef mezelf toestemming om dàt te doen wat ik het allerliefste wil gaan doen. En ik ga er van genieten!" - Marion Steeghs

Waar bestaat het coachingprogramma uit?

Het coachingsprogramma bestaat uit 7 modules die je vindt in jouw persoonlijke leeromgeving. En, je ontvangt een jaar lang toegang tot live online coachingsessies en een community met gelijkgestemden.  

Alles wat je nu hebt en waar je nu bent, is de optelling van alles wat je de afgelopen jaren hebt gedaan. Waar je nu bent, is jouw nieuwe startpunt. In deze module leer je ook meer over de rol van hoogbegaafdheid in je leven.

Jouw blauwdruk is de optelling van hoe jij jouw leven wilt leven, wat jij dit leven wilt realiseren en wie jij in dit leven wilt zijn. Door te weten waar je naar op weg bent, wat jij nodig hebt en waar jij blij van wordt, kun je ook jouw richting bepalen. 

Voorkom dat je uit balans raakt omdat je investeert in dingen die jou minder opleveren dan dat je er in stopt. Wees je bewust dat je beperkt tijd en energie hebt en dat jij mag bepalen waar je dat aan uitgeeft. Investeer in wat jou verder helpt.  

Alles wat nieuw en anders is, brengt angst mee. En twijfels en belemmerende overtuigingen. Heel natuurlijk, en heel zonde als je dit jou in de weg laat zitten. Tijd om jezelf daarvan te bevrijden.

Waar je nu ook staat in jouw leven en ongeacht wat je wel of niet hebt, zijn er stappen die jij nu al kunt zetten om dichterbij jouw gewenste leven te komen. Het enige wat nodig is, is dat jij weet waar je nu al mee kunt beginnen.  

Onderweg gaan er dingen veranderen. En wanneer je bereikt waar je naar op weg was, komen er weer nieuwe plannen en wensen bij. En je gaat af en toe van koers raken. Dat is niet erg. Het gaat er om dat je het leert herkennen en dat je weet hoe je kunt bijsturen. 

Je weet nu hoe je jouw wensen en verlangens kunt omzetten in realiteit. En omdat sommige dingen tijd nodig hebben, is het belangrijk dat je leert hoe je op weg kunt blijven gaan. Zodat jij met vertrouwen en plezier jouw mooiste leven kunt leven en blijven leven. 

Live Online Coachingsessies Je krijgt een jaar lang 2x per maand toegang tot live online coachingsessies waar je jouw vragen en vraagstukken aan mij kunt voorleggen. Je ontvangt ook de replays en je kunt de replays van vorige coachingsessie terugkijken. 

Online Community Je wordt lid van de online community waar je gelijkgestemden treft die net als jou bezig zijn met het creeren van een super mooi leven. Deel er je vragen, gebruik het als stok achter de deur, en deel je successen. Je staat er niet meer alleen voor.  

"Al jarenlang ben ik op zoek geweest naar een antwoord op de vraag wat ik nou echt wilde. Steeds dacht ik dat ik het antwoord gevonden had, maar dan na een korte periode van daaraan werken, merkte ik dat ik toch weer wat anders wilde doen. 

Na de zoveelste burn-out kwam ik bij Adrienne terecht. De coaching heeft mij zo veel inzichten geboden! Het gaf mij de gelegenheid om inzicht te krijgen in mijn eigen gedachten, kwaliteiten en wensen. Ik heb geleerd dat ik mijzelf niet onder druk hoef te zetten, dat ik vertrouwen mag hebben in mijn eigen kwaliteiten en dat ik alle ruimte mag nemen om die te ontwikkelen op een manier die voor mij goed voelt. 

De coaching was het zetje dat ik nodig had om weer in mijzelf te gaan geloven, dingen die ik al langer ‘eigenlijk’ wilde gaan doen ook daadwerkelijk op te pakken en op die manier mijn dagen een voor mij zinvolle invulling te geven. Adrienne heeft mij geholpen lak te hebben aan de verwachtingen van anderen en mijn eigen dromen te gaan waarmaken." 

Margreet Rutgers

Voor ik aan de coaching begon had ik serieuze twijfels. Ik ben al meer dan 40 jaar zoekende naar mijn doel in het leven en dan zal ik nu ineens wel een helder beeld krijgen? Ik kon dat niet geloven. 

Toch heeft Adrienne haar belofte waargemaakt. Ik ben erachter gekomen dat ik best weet wat ik wil, ik moest het alleen op een rijtje krijgen en er handen en voeten aan geven. Heerlijk dat het nu duidelijk is. De coaching kan ik echt aanraden. Op een bepaald moment ben je zo klaar met aanrommelen en dan is het zo fijn als je ineens je doel voor ogen hebt, een punt op de horizon. 

Ik kijk weer met vertrouwen naar de toekomst, vooral omdat ik nu heel goed weet wat de juiste stappen zijn voor mij en wat niet.”

Liesbeth de Korte

Mijn coaching is niet voor iedereen 

De stappen, inzichten en tools die je krijgt aangereikt, zijn op zichzelf niet magisch (wel een beetje). Dat betekent dat als je liever blijft doen wat je nu al doet, dit niet voor jou bedoeld is.  

Natuurlijk is het spannend om iets te veranderen in je leven, maar als je het niet doet, laat je kansen liggen voor een mooiere toekomst. Wanneer je ondanks onzekerheden bereid bent om aan de slag te gaan, dan zul je het maximale uit de coaching halen en daarmee ook uit jezelf.  

Uiteraard doe ik er alles aan om je zo goed mogelijk hierin te begeleiden. Ik ben namelijk pas tevreden als jij weer met vertrouwen en richting de toekomst tegemoet gaat. Want ik weet dat als jij gaat doen wat voor jou de bedoeling is, dat jij daarmee de wereld een heel stuk mooier maakt. 

Daarom de vraag aan jou: neem jij jezelf en je leven serieus? 

 • En, wil jij een goed rolmodel zijn voor de mensen om je heen en weer plezier hebben in je leven?  
 • Ben je bereid om aan de slag te gaan met de inzichten, stappen en tools die je krijgt aangereikt? 
 • Voel je de urgentie om meer uit het leven en jezelf halen?
 • Kun je wel wat extra durf en (zelf)vertrouwen gebruiken? 
 • Wil je sneller jouw gewenste leven realiseren en tijd, energie en geld besparen omdat je weet wat de juiste stappen zijn voor jou? 

Dan vind ik het super leuk om met jou te gaan samenwerken.

Investering

Geen tijd meer verspillen en stap voor stap bouwen aan een leven waarin je doet wat je het liefste doet? Dan is jouw investering eenmalig 1499 incl. btw. Je kunt je ook aanmelden in 4 termijnen van 399,- (incl. btw). Je krijgt na je aanmelding meteen toegang tot de online leeromgeving waar je aan de slag kunt op het moment dat het voor jou uitkomt. Ik help je aan de hand van inzichten en de juiste stappen met het vormgeven van het leven dat jij voor jezelf wenst en ik bied je wat je nodig hebt om van jouw gewenste leven realiteit te maken. Je kunt mij al jouw vragen stellen en ik ben er voor je als dat nodig is. 

En, je ontvangt ook nog deze bonussen:  

Bonus #1 Module 'Werk dat bij jou past'

Ik weet, dat als je net als mij vaak het gevoel hebt gehad anders te zijn, anders in de wereld te staan, het vinden van jouw weg niet altijd vanzelfsprekend is. Je vindt veel leuk, je hebt veel interesses en wat jij wilt bestaat misschien nog niet eens. Dus hoe vind je dan werk dat bij je past? Werk waarbij je niet al binnen een week weer je interesse bent verloren. Werk waar je energie van krijgt en van betekenis kunt zijn voor de mensen om je heen. Hoe voeg je al jouw interesses samen en hoe houd je het voor jezelf ook uitdagend en leuk? Allemaal vragen die aangeven dat jij iets anders te doen hebt, dat jouw weg anders is.

En wanneer je gaat doen wat bij jou past, dan ga je merken dat wat jij in je hebt, echt naar buiten komt. Dat jij jouw potentieel verder ontwikkelt en in zet en dat jij echte waarde levert voor de wereld om je heen. In deze bonusmodule ga ik je daarmee helpen.  

Bonus #2 Tips en tools voor ondernemers

Ondernemer? Of loop je al lang rond met de wens om het ondernemerschap in te stappen? Maar weet je niet hoe je het aanpakt? Dan ga je veel waardevolle inzichten opdoen tijdens de maandelijkse ondernemersvragenuurtjes. Je kunt al jouw vragen over het ondernemerschap stellen en de replays van eerdere sessies terugkijken.

We bespreken onderwerpen als, hoe houd je het voor jezelf interessant? Hoe kun je al je interesses en mogelijkheden kwijt in je eigen bedrijf? En hoe maak en houd je jouw aanbod overzichtelijk en aantrekkelijk voor jouw klant en voor jezelf? 

Bonus #3 Waardevolle informatie over hoogbegaafdheid

Je krijgt toegang tot waardevolle ebooks en artikelen over hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit, zodat je beter leert wat het voor jou betekent, hoe je ermee om kunt gaan zodat je jouw mooie eigenschappen ook positief kunt gaan inzetten.

Bonus #4 Financiële-, tijd-, energie- en omgevingsanalyse

Je ontvangt de Financiële Analyse, de Omgevingsanalyse de Tijd en Energie Analyse zodat je kunt zien waar jouw geld en aandacht nu naar toe gaat, waar jouw energie-lekken zitten en wat wel of niet bijdraagt aan jouw leven. Zodat je wat je hebt aan de juiste dingen uitgeeft en het niet meer verspilt en zodat je bewust bezig bent met jouw leven en niet steeds je focust verliest. 

Bonus #5 Templates, checklists en stappenplannen

En je ontvangt de templates en stappenplannen die je nodig hebt om te komen van waar je nu bent tot waar je wilt zijn en die ervoor zorgen dat je weet in welke volgorde je welke stappen moet gaan zetten

Ik weet zeker dat mijn coachingsprogramma jou gaat helpen bij het vinden van wat je wilt, erachter komen waar je naar op weg bent en wat je daar nu al voor kunt doen. Ben je in de eerste week na aanmelding toch niet tevreden? Dan kun je dit binnen 7 dagen per email laten weten. Je krijgt dan de volledige investering retour. Bij deze garantie horen geen kleine lettertjes. Ik wil het voor jou mogelijk maken dat jij de juiste ondersteuning krijgt en echt verder komt, zodat jij kunt doen wat voor jou past.  

Ben je klaar voor een leuker leven waarin je doet wat voor jou de bedoeling is? 

Komt het beter voor je uit om de investering in 4 termijnen te voldoen? Dan voldoe je direct de eerste termijn. De termijnen zijn per maand.

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Voor je het weet is er weer een dag voorbij.

"Ik was wanhopig op zoek naar houvast. Die houvast heb ik gekregen en ik ga daar mijn hele leven van profiteren. Ik heb nu de inzichten over hoe ik mijn leven het beste kan indelen en dat ik daar leading in ben. Ik laat mij niet meer afleiden door verwachtingen van anderen, ook al staan ze me nader en dit is nog maar het begin. Er zijn zich ook dingen aan het ontwikkelen die nog niet zichtbaar zijn, maar dat is een kwestie van tijd zolang ik mij focus op wie ik wil zijn.  

Naast inzichten ben ik ook actie gaan ondernemen. Op mijn werk ben ik mijn eigen weg aan het gaan en ik weet men nu te overtuigen dat ze me vooral niet tegen moeten houden omdat het waardevol is wat ik doe. In de tussentijd ben ik stappen aan het zetten om zelf te gaan ondernemen. Ik ben gestopt met mezelf aan te passen. Ik durf nu ook de dingen te doen die ik graag wil doen, ik heb geen schroom meer. Ik doe het gewoon en daardoor gebeuren er hele mooie dingen in mijn leven. 

Lieke van der Vorst

"Voor ik begon aan de coaching zat ik thuis vanwege een burn out/depressie. Ik voelde me volledig over de kop gaan. Toen ik Adrienne's verhaal voorbij zag komen was mijn interesse gelijk getrokken. Ik voelde me voor het eerst in mijn leven compleet begrepen. 

Ik had enorm veel moeite met het bedrag wat aan de coaching vast zat. Maar heel mijn hart zei dit was wat ik nodig heb. Ik heb mijn gevoel gevolgd. En het is allemaal goed gekomen Het was precies wat ik op dat moment nodig had. 

Voordat ik startte voelde alles uitzichtloos. Nu heb ik weer richting en ik sta al zo anders in het leven. Ik heb veel inzicht gekregen in mezelf. Dat heeft gezorgd voor meer vertrouwen in mezelf en mijn wensen. Ik ben vooral veel meer open gaan staan voor het proces. Daardoor ben ik zelfs de moeilijke momenten in mijn leven meer gaan waarderen. En nu ik weer naar mijn hart luister komen er allemaal mooie dingen op mijn pad. De energie stroomt weer.  

Mijn advies, voel je de klik en de urgentie volg dan je gevoel."

Mireille Cornelisse

Veelgestelde vragen

 • Wanneer start de coaching? Je krijgt direct toegang zodra jij je aanmeldt. Je kunt dus al meteen starten. Je kunt helemaal op je eigen tempo en tijd aan de slag, zoals het past voor jou.  
 • Hoelang duurt het traject? Je kunt een jaar lang deelnemen aan de live online coachingessies en je houdt ook daarna nog toegang tot de online omgeving en de community. Coaching draait om jou en moet altijd passen in jouw leven. Je kunt het daarom op je eigen tempo doorlopen op de momenten dat het voor jou uitkomt. Als je nu instapt, krijg je automatisch alle nieuwe ontwikkelingen en de nieuwe inzichten en tools die ik blijf toevoegen.  
 • Hoe weet ik of de coaching bij mij past? Dit traject past bij jou als jij het gevoel hebt dat er meer in je zit en dat je meer uit het leven wilt halen, maar je niet weet hoe je erachter komt wat je moet doen om dat te realiseren. Als je voelt dat er nu wat moet gebeuren, maar je weet niet wat je nu kunt doen. En als jij je herkent in wat ik op deze pagina heb beschreven. Als je twijfelt, kun je altijd even contact met mij opnemen: info@giftedpeople.eu of een gratis Insight Sessie aanvragen.  
 • Ik heb al veel coachingstrajecten gevolgd, maar ben vaak teleurgesteld. Hoe weet ik dat ik hiermee wel erachter kom waar ik naar op weg wil zijn? Tijdens de coaching staat jouw kern centraal, jouw blauwdruk en het helder maken van het stipje op de horizon waar je naar op weg bent. Het gaat dus verder dan alleen de volgende baan die je kunt vervullen, want dan zit je al snel weer in hetzelfde schuitje. Door vanuit dit perspectief te kijken, gecombineerd met de inzichten over hoogbegaafdheid en het praktische, ga je er ook daadwerkelijk achter komen wat voor jou de bedoeling is en wat je daar nu al voor kunt doen. Ik weet hoe het is om je anders te voelen, om te zoeken en ik wil jou helpen met het vinden. Daarom ben ik er voor je als je extra vragen hebt.  
 • Ik wil wel graag, maar vind het ook een grote investering. Dat kan ik me goed voorstellen. Het is altijd spannend als je een investering moet doen. Maar ik weet, ook uit eigen ervaring, hoe belangrijk het is om te investeren in jezelf. Uiteindelijk is het goed om je af te vragen wat het je kost aan tijd en energie als je bezig blijft met doen van dingen die niet bij jou passen omdat je niet weet wat het dan wel moet zijn. En ook hoeveel geld je nu uitgeeft om dingen in je leven te onderhouden die jou niet dienend zijn, maar juist in de weg staan van het creëren van een leven dat bij jou past. Realiseer je ook dat dit programma een eenmalige investering is waar je de rest van je leven gebruik van kunt maken. Want als je eenmaal weet wat de stappen zijn, dan kun je ze keer op keer weer toepassen. Ik hoop dat je voor iets zo belangrijk als je leven niet gaat voor de goedkoopste oplossing, maar voor een oplossing die jou ook echt verder brengt.  
 • Moet ik hoogbegaafd zijn? Niks moet ;). Mijn specialisatie ligt op gebied van hoogbegaafdheid, maar er zijn veel hoogbegaafden die wel HB zijn, maar zich niet als zodanig herkennen of zich nog niet HB durven te noemen. Ik werk ook veel met HSP'ers. Daarom is het voldoende als jij je herkent in de kenmerken en als de aanpak je aanspreekt. Als je twijfelt, kun je natuurlijk altijd contact opnemen, ik kijk graag met je mee zodat jij de juiste keuzes kunt maken en echt verder komt.  
 • Kan ik het door mijn werkgever laten betalen? Dat kan zeker. Veel werkgevers hebben een budget beschikbaar waar je gebruik van kunt maken. Je kunt het traject ook volgen als onderdeel van een outplacement traject. Als je het door je werkgever wilt laten betalen, stuur mij dan een mail (info@giftedpeople.eu), dan maken we dat samen in orde.  
 • Kan ik dit traject ook volgen als ik al een ander traject volg? Ja, dat is mogelijk. Als je bijvoorbeeld een re-integratietraject volgt, kan dit er heel goed naast.  
 • Doe je ook 1-op-1 coaching of losse sessies? Nee, dat is niet wat ik aanbied. Ik geloof in de kracht van een proces, als je echt verder wilt komen, is er meer nodig dan losse sessies. Bovendien is het belangrijk dat je leert hoe je in je leven de aanpassingen kunt maken die je wenst en dat je niet steeds moet wachten tot een volgende afspraak. Daarom bied ik je inzichten, tools en vragen waar je zelf mee aan de slag kunt op momenten dat het past voor jou. Daarnaast kun je een jaar lang 2x per maand live (online) mij jouw vragen stellen en je kunt veel leren van de vragen die anderem stellen. Van alle methodes die ik de afgelopen jaren heb uitgeprobeerd, levert deze aanpak verruit de beste resultaten. En dat gun ik jou ook.

De coaching van Adrienne heb ik als zeer waardevol ervaren, het heeft mij enorm veel geleerd over mezelf. 

Door de kennis en professionaliteit kwamen hele belangrijke inzichten naar boven. Ook werd duidelijk hoe mijn ideale toekomstbeeld eruit ziet, wat ik het liefst doe, waar ik blij van word en energie van krijg. Het coaching proces heb ik als zeer prettig, warm en persoonlijk ervaren. 

Ik heb handvatten gekregen om dat te gaan doen wat bij mij past, en daar ben ik enorm dankbaar voor.”  

Babke Segers 

"Het zelf bepalen van tijd en ruimte om te werken aan mijn eigen doelen, was perfect voor mij. Ik heb geleerd om mezelf toestemming te geven om dat te gaan doen wat ik het allerliefste doe

Het klinkt makkelijk, maar de inzichten die ik door Adrienne heb opgedaan had ik nodig om het echt te gaan voelen en de focus te vinden 

De focus waar ik naar op zoek was voor mezelf, heb ik nu gevonden en wil ik niet meer loslaten. Door de coaching koos ik mijn eigen plaats en tijd om na te denken. Ik neem nu zelf de regie in handen en ga op weg richting mijn eigen ‘masterplan’. 

Ik geef mezelf toestemming om dàt te doen wat ik het allerliefste wil gaan doen. En ik ga er van genieten!”

Marion Steeghs

Ben je klaar voor een leuker leven waarin je doet wat voor jou de bedoeling is?