Gratis ebook

VRAAG HIER HET EBOOK OVER HOOGBEGAAFDHEID AAN

Het ebook wordt gratis ter beschikking gesteld zodat zo veel mogelijk mensen kunnen ontdekken en begrijpen wat hoogbegaafdheid inhoudt. Hoogbegaafdheid is namelijk meer dan een IQ kwestie en helaas voelen veel hoogbegaafden zich nu nog onbegrepen en anders. Voel je daarom ook vrij om het ebook te delen.
caret-down caret-up caret-left caret-right
Marion Steeghs

“De focus waar ik naar op zoek was voor mezelf, heb ik gevonden en wil ik niet meer loslaten. Door online coaching koos ik mijn eigen plaats en tijd om na te denken. Adrienne heeft me op heldere wijze steeds een spiegel voorgehouden en inzichten gegeven. Ik neem nu zelf de regie in handen en ga op weg richting mijn eigen ‘masterplan’. Ik geef mezelf toestemming om dàt te doen wat ik het allerliefste wil gaan doen. En ik ga er van genieten!”

Oonagh van Leeuwen

"Adrienne luistert en begeleidt op subtiele wijze. Hierdoor krijg je heel snel meer vertrouwen in je eigen kunnen en oplossend vermogen. Ze weet meteen de vinger op de zere plek te leggen zodat je niet te lang blijft hangen in problemen en al snel aan de slag wil met alles wat mogelijk is. Een warme en helpende hand voor hoogbegaafde mensen die dat hard nodig hebben! Zelf deed ik al een aantal jaar vooral wat ik dacht dat goed was maar niet wat goed voelde. Dankzij Adrienne ben ik naar mijn gevoel gaan luisteren en heb ik ontdekt wat ik leuk vind om te doen en waar ik energie van krijg. Ik heb vooral geleerd om dit vervolgens ook te doen!"

Babke Segers

"De coaching bij gifted people heb ik als zeer waardvol ervaren, het heeft mij enorm veel geleerd over mezelf. Door de kennis en professionaliteit kwamen hele belangrijke inzichten naar boven, ook werd duidelijk hoe mijn ideale toekomstbeeld eruit ziet, wat ik het liefst doe, waar ik blij van word en energie van krijg. Het coaching proces heb ik als zeer prettig, warm en persoonlijk ervaren. Ik heb handvaten gekregen om dat te gaan doen waar mijn drijfveren liggen en wat bij mij past, en daar ben ik enorm dankbaar voor."

Pamela van het Reve

"Door een mooie samenloop van omstandigheden is Adrienne op mijn pad gekomen. Ik dacht oprecht iets te kunnen bieden aan de organisatie waar Adrienne toen voor werkte. In plaats daarvan bood ze mij inzicht in wie ik ben en vooral waar ik op dat moment stond. Ik had niet veel te bieden maar was op zoek naar rust en richting. Pijnlijk, maar wat was het heerlijk om iemand te treffen die dat inzag. Ik ben er dus net achter dat ik creatief begaafd ben en dat gumt op de een of andere manier zoveel gedoe uit het verleden uit. Wordt daar heel blij van. Pas op mijn 28e afgestudeerd, veel onrust, ADHD en autisme bij zonen komen in een ander licht te staan. Mijn leven lang heb ik mij aangepast en heb mijzelf dus behoorlijk uit het oog verloren. Adrienne helpt mij met het inzicht krijgen in mijzelf en mijn pad. Dat doet ze heel helder en ook heel duidelijk. Ik ervaar het als een kado om zo geleid en gesteund te worden. Want dat is makkelijker gezegd dan gedaan."