Vraag GRATIS het Ebook Hoogbegaafdheid aan

* = verplicht veld

Laat me gerust weten wat je van het ebook vindt en veel leesplezier gewenst met het ebook en de wekelijkse gratis inspiratie updates van Gifted People!

caret-down caret-up caret-left caret-right
Marion Steeghs
De focus waar ik naar op zoek was voor mezelf, heb ik gevonden en wil ik niet meer loslaten. Door online coaching koos ik mijn eigen plaats en tijd om na te denken. Adrienne heeft me op heldere wijze steeds een spiegel voorgehouden en inzichten gegeven. Ik neem nu zelf de regie in handen en ga op weg richting mijn eigen ‘masterplan’. Ik geef mezelf toestemming om dàt te doen wat ik het allerliefste wil gaan doen. En ik ga er van genieten!”
Margreet Rutgers

Al jarenlang ben ik op zoek geweest naar een antwoord op de vraag wat ik nou echt wilde. Steeds dacht ik dat ik het antwoord gevonden had, maar dan na een korte periode van daaraan werken merkte ik dat ik toch weer wat anders wilde doen. Na de zoveelste burn-out ben ik via Facebook bij Adrienne terecht gekomen.

De 7-daagse coaching heeft mij zo veel inzichten geboden! De uitdagende vragen die Adrienne stelde gaven mij de gelegenheid om inzicht te krijgen in mijn eigen gedachten, kwaliteiten en wensen. Haar commentaar op mijn antwoorden was altijd positief en opbouwend, en heeft mij een heel andere kijk op mijn eigen proces gegeven. Ik heb geleerd dat ik mijzelf niet onder druk hoef te zetten, dat ik vertrouwen mag hebben in mijn eigen kwaliteiten en dat ik alle ruimte mag nemen om die te ontwikkelen op een manier die voor mij goed voelt. 

Het was heerlijk om te kunnen mailen met iemand die begrijpt hoe je denkt en daar geen oordeel over heeft, maar die de juiste voorwaarden schept die je nodig hebt om op het goede spoor te komen.  De coaching was het zetje dat ik nodig had om weer in mijzelf te gaan geloven, dingen die ik al langer ‘eigenlijk’ wilde gaan doen ook daadwerkelijk op te pakken en op die manier mijn dagen een voor mij zinvolle invulling te geven. Adrienne heeft mij geholpen lak te hebben aan de verwachtingen van anderen en mijn eigen dromen te gaan waarmaken."

Pamela van het Reve

"Door een mooie samenloop van omstandigheden is Adrienne op mijn pad gekomen. Ik dacht oprecht iets te kunnen bieden aan de organisatie waar Adrienne toen voor werkte. In plaats daarvan bood ze mij inzicht in wie ik ben en vooral waar ik op dat moment stond. Ik had niet veel te bieden maar was op zoek naar rust en richting. Pijnlijk, maar wat was het heerlijk om iemand te treffen die dat inzag.

Ik ben er dus net achter dat ik creatief begaafd ben en dat gumt op de een of andere manier zoveel gedoe uit het verleden uit. Wordt daar heel blij van. Pas op mijn 28e afgestudeerd, veel onrust, ADHD en autisme bij zonen komen in een ander licht te staan. Mijn leven lang heb ik mij aangepast en heb mijzelf dus behoorlijk uit het oog verloren.

Adrienne helpt mij met het inzicht krijgen in mijzelf en mijn pad. Dat doet ze heel helder en ook heel duidelijk. Ik ervaar het als een kado om zo geleid en gesteund te worden. Want dat is makkelijker gezegd dan gedaan."

 

Oonagh van Leeuwen

"Adrienne luistert en begeleidt op subtiele wijze. Hierdoor krijg je heel snel meer vertrouwen in je eigen kunnen en oplossend vermogen. Ze weet meteen de vinger op de zere plek te leggen zodat je niet te lang blijft hangen in problemen en al snel aan de slag wil met alles wat mogelijk is. Een warme en helpende hand voor hoogbegaafde mensen die dat hard nodig hebben! 

Zelf deed ik al een aantal jaar vooral wat ik dacht dat goed was maar niet wat goed voelde. Dankzij Adrienne ben ik naar mijn gevoel gaan luisteren en heb ik ontdekt wat ik leuk vind om te doen en waar ik energie van krijg. Ik heb vooral geleerd om dit vervolgens ook te doen!"

Babke Segers

"De coaching bij gifted people heb ik als zeer waardvol ervaren, het heeft mij enorm veel geleerd over mezelf. Door de kennis en professionaliteit kwamen hele belangrijke inzichten naar boven, ook werd duidelijk hoe mijn ideale toekomstbeeld eruit ziet, wat ik het liefst doe, waar ik blij van word en energie van krijg. Het coaching proces heb ik als zeer prettig, warm en persoonlijk ervaren. Ik heb handvaten gekregen om dat te gaan doen waar mijn drijfveren liggen en wat bij mij past, en daar ben ik enorm dankbaar voor."