dit veld niet invullen s.v.p.

Al wat coaches en coachingstrajecten versleten, maar nog niet gevonden wat je zocht?

Wanneer jij je herkent in kenmerken van hoogbegaafdheid, is het belangrijk dat je een coach vindt die weet wat de invloed van hoogbegaafdheid is op de invulling van jouw leven en werk. En, hoe je er als hoogbegaafde achter komt wat jouw plek in deze wereld is. Zodat je niet steeds blijft zoeken en vastlopen. Is namelijk niet nodig.

Mijn coachingstraject is er op gericht om jou te bieden wat je nodig hebt. Zodat jij kunt gaan doen wat bij jou past. Maar ik begrijp het heel goed als je twijfelt of mijn coaching bij jou past. Omdat je inmiddels al zo vaak teleurgesteld bent geweest of ergens enthousiast aan bent begonnen, maar het niet hebt afgemaakt.

Laten we daarom even contact hebben. Dan kan ik met je kijken wat nu de beste stap voor jou is en of er een klik is tussen jou en mij. Voor ons beide namelijk heel belangrijk. Je kunt je via het formulier op deze pagina aanmelden voor een Gratis Insight Sessie.

Ik zie er naar uit om kennis met je te maken. Groetjes, Adrienne