Testimonals

caret-down caret-up caret-left caret-right
Lieke van der Vorst - *****

"Ik heb me aangemeld voor de 7week Insight na mijn HB ontdekking. Ik was wanhopig op zoek naar houvast. Die houvast heb ik gekregen en ik ga daar mijn hele leven van profiteren. Ik heb nu de inzichten over hoe ik mijn leven het beste kan indelen en dat ik daar leading in ben. Ik laat mij niet meer afleiden door verwachtingen van anderen, ook al staan ze me nader en dit is nog maar het begin. Er zijn zich ook dingen aan het ontwikkelen die nog niet zichtbaar zijn, maar dat is een kwestie van tijd zolang ik mij focus op wie ik wil zijn.

Naast inzichten ben ik ook actie gaan ondernemen. Op mijn werk ben ik mijn eigen weg aan het gaan en ik weet men nu te overtuigen dat ze me vooral niet tegen moeten houden en dat het waardevol is wat ik doe. In de tussentijd ben ik stappen aan het zetten om zelf te gaan ondernemen omdat ik vrees dat ik op een gegeven moment niet meer uit de voeten kan in mijn huidige baan. Ik ben gestopt met mezelf aan te passen. Ik heb geaccepteerd dat ik soms een eenzame weg moet bewandelen maar weet nu dat dit niet komt omdat ik gek ben. Ik durf nu ook de dingen te doen die ik graag wil doen, ik heb geen schroom meer. Ik doe het gewoon. Ik schrijf mensen aan als ik een idee heb, en nog leuker is dat ik al een paar reacties heb gehad die mij verder hebben geholpen.  

Ik kan de 7week Insight iedereen aanbevelen. Ik denk dat het voor een ieder goed is om niet meer te denken in belemmeringen. Ik vond het bovendien fijn dat ik op mijn eigen tempo en gewoon thuis de modules kon doen. Ook vond ik het fijn om snel antwoord te krijgen. Adrienne wist me telkens weer te motiveren. Zowel met 7WI als op facebook."

Mireille Cornelisse - *****

"Voor ik begon aan de 7week Insight zat ik thuis vanwege een burn out/depressie. Ik voelde me volledig over de kop gaan. Via mijn werk liep er wel het een en ander, maar daar had ik mijn twijfels bij. Toen ik Adrienne's verhaal voorbij zag komen was mijn interesse gelijk getrokken. Tijdens de masterclass moest ik ontzettend huilen en voelde ik me voor het eerst in mijn leven compleet begrepen. Zij zei precies wat ik al die tijd dacht, maar nooit kon uitspreken.

Ik had enorm veel moeite met het bedrag wat aan de coaching vast zat. Het voelde vooral tegenstrijdig omdat ik ook via de reguliere weg 'gratis' hulp zou gaan krijgen (waar ik overigens nog steeds op aan het wachten ben). Heel mijn hart zei dit was wat ik nodig had. Ik heb gekeken of het financieel haalbaar was en toen mijn gevoel gevolgd.

Nu na de 7WI vind ik het nog steeds erg veel geld, maar gek genoeg is het allemaal goed gekomen en nu kan ik zeggen dat het geen pijn gedaan heeft. Mijn gevoel klopte en het was precies wat ik op dat moment nodig had. Voordat ik startte voelde alles uitzichtloos. De 7 week insight heeft me weer richting gegeven en een kijk in wie ik ben en wat bij mij past.

Nu een aantal weken verder sta ik al zo anders in het leven. Ik heb heel veel inzicht gekregen in mezelf. Dat heeft gezorgd voor meer vertrouwen in mezelf en mijn wensen. Ik ben vooral veel meer open gaan staan voor het proces. Daardoor ben ik zelfs de moeilijke momenten in mijn leven meer gaan waarderen.

Met de verkregen inzichten heb ik heel veel gedaan. Ik merk dat ik nu uitspreek waar ik voor sta en wat ik zou willen bereiken in mijn leven. Ook al weet ik niet hoe dat eruit gaat zien, maar dat geeft nu niet meer. Ik weet dat het goed komt. Ik sta heel bewust stil bij waar ik dankbaar voor ben. Ook ben ik gaan denken in kleine stapjes, waardoor het niet meer voelt als vechten en overleven. En nu ik weer naar mijn hart luister komen er allemaal mooie dingen op mijn pad. De energie stroomt weer.

Ik kan de 7WI aan iedereen aanbevelen. Ik denk dat het voor iedereen namelijk een heel heilvol proces is. Mijn advies, voel je de klik en de urgentie volg dan je gevoel.

Wat mij ook erg raakte was de liefdevolle, persoonlijke en betrokken manier van werken van Adrienne. Ik vond het onwennig om mij via internet open te stellen aan iemand die ik niet kende. Het bleek juist heel fijn en makkelijk, omdat ik zonder rem alles uit kon spreken. Adrienne gaf mij direct al het gevoel van vertrouwen en motiveerde mij enorm. Door Adrienne ben ik ook in contact gekomen met gelijkgestemden. De (h)erkenning is ontzettend fijn."

Margreet Rutgers - *****

"Al jarenlang ben ik op zoek geweest naar een antwoord op de vraag wat ik nou echt wilde. Steeds dacht ik dat ik het antwoord gevonden had, maar dan na een korte periode van daaraan werken, merkte ik dat ik toch weer wat anders wilde doen. 

Na de zoveelste burn-out kwam ik bij Adrienne terecht. De online coaching heeft mij zo veel inzichten geboden! Het gaf mij de gelegenheid om inzicht te krijgen in mijn eigen gedachten, kwaliteiten en wensen. Ik heb geleerd dat ik mijzelf niet onder druk hoef te zetten, dat ik vertrouwen mag hebben in mijn eigen kwaliteiten en dat ik alle ruimte mag nemen om die te ontwikkelen op een manier die voor mij goed voelt. 

Het was heerlijk om te kunnen mailen met iemand die begrijpt hoe je denkt en daar geen oordeel over heeft, maar die de juiste voorwaarden schept die je nodig hebt om op het goede spoor te komen. 

De coaching was het zetje dat ik nodig had om weer in mijzelf te gaan geloven, dingen die ik al langer ‘eigenlijk’ wilde gaan doen ook daadwerkelijk op te pakken en op die manier mijn dagen een voor mij zinvolle invulling te geven. Adrienne heeft mij geholpen lak te hebben aan de verwachtingen van anderen en mijn eigen dromen te gaan waarmaken."

Liesbeth de Korte - *****

Voor ik aan de coaching begon had ik serieuze twijfels. Ik ben al meer dan 40 jaar zoekende naar mijn doel in het leven en dan zal ik nu ineens wel een helder beeld krijgen? Ik kon dat niet geloven. 

Toch heeft Adrienne haar belofte waargemaakt. Ik ben erachter gekomen dat ik best weet wat ik wil, ik moest het alleen op een rijtje krijgen en er handen en voeten aan geven. Heerlijk dat het nu duidelijk is en ik vind het razendknap van Adrienne dat ze mij eigenlijk helemaal niet kent en toch zo duidelijk ziet welke weg ik te gaan heb. Het klopt gewoon. De enige vraag die nog openstaat is op welke werkzaamheden ik me wil gaan focussen, maar met de handvatten van Adrienne gaat ook dat helemaal goed komen. 

Ik weet wat ik moet doen en waar ik op moet letten. Dan komen de ideeën vanzelf. De coaching kan ik echt aanraden. Op een bepaald moment ben je zo klaar met aanrommelen en dan is het zo fijn als je ineens je doel voor ogen hebt, een punt op de horizon. Ik heb zelf (als hoogbegaafde) gemerkt dat je dat in je eentje niet zomaar voor elkaar krijgt, je hoogbegaafdheid loopt je daarbij echt voor de voeten. En dan is Adrienne er om je uit dat moeras te trekken. 

Ik kijk weer met vertrouwen naar de toekomst, vooral omdat ik nu heel goed weet wat de juiste stappen zijn voor mij en wat niet.”

Marion Steeghs - *****

“De focus waar ik naar op zoek was voor mezelf, heb ik gevonden en wil ik niet meer loslaten. Door online coaching koos ik mijn eigen plaats en tijd om na te denken. Adrienne heeft me op heldere wijze steeds een spiegel voorgehouden en inzichten gegeven. Ik neem nu zelf de regie in handen en ga op weg richting mijn eigen ‘masterplan’. Ik geef mezelf toestemming om dàt te doen wat ik het allerliefste wil gaan doen. En ik ga er van genieten!”

Oonagh van Leeuwen - *****

"Adrienne luistert en begeleidt op subtiele wijze. Hierdoor krijg je heel snel meer vertrouwen in je eigen kunnen en oplossend vermogen. Ze weet meteen de vinger op de zere plek te leggen zodat je niet te lang blijft hangen in problemen en al snel aan de slag wil met alles wat mogelijk is. Een warme en helpende hand voor hoogbegaafde mensen die dat hard nodig hebben!

Zelf deed ik al een aantal jaar vooral wat ik dacht dat goed was maar niet wat goed voelde. Dankzij Adrienne ben ik naar mijn gevoel gaan luisteren en heb ik ontdekt wat ik leuk vind om te doen en waar ik energie van krijg. Ik heb vooral geleerd om dit vervolgens ook te doen!"

Vicki Laws - *****

"After recently being told by a medical institution that I displayed signs of being ‘highly gifted’, I was curious to find out what this meant exactly. During my thorough internet research, I found Adrienne’s website online and enrolled in what turned out to be 7 days of self-discovery!

The course is easy to do as far as time is concerned as it is as time consuming as you want it to be. I found it very valuable and had gained much insight into my own situation by the 7th day.

Adrienne’s pertinent insight and way of directing the daily questions were paramount in helping me to discover more about the current path I was on.

I can highly recommend both the course and the coach!"

Babke Segers - *****

"De coaching bij Gifted People heb ik als zeer waardvol ervaren, het heeft mij enorm veel geleerd over mezelf. Door de kennis en professionaliteit kwamen hele belangrijke inzichten naar boven, ook werd duidelijk hoe mijn ideale toekomstbeeld eruit ziet, wat ik het liefst doe, waar ik blij van word en energie van krijg.

Het coaching proces heb ik als zeer prettig, warm en persoonlijk ervaren. Ik heb handvaten gekregen om dat te gaan doen waar mijn drijfveren liggen en wat bij mij past, en daar ben ik enorm dankbaar voor."

Pamela van het Reve - *****

"Door een mooie samenloop van omstandigheden is Adrienne op mijn pad gekomen.  Ik ben er dus net achter dat ik creatief begaafd ben en dat gumt op de een of andere manier zoveel gedoe uit het verleden uit. Word daar heel blij van. Pas op mijn 28e afgestudeerd, veel onrust, ADHD en autisme bij zonen komen in een ander licht te staan. Mijn leven lang heb ik mij aangepast en heb mijzelf dus behoorlijk uit het oog verloren. Adrienne helpt mij met het inzicht krijgen in mijzelf en mijn pad. Dat doet ze heel helder en ook heel duidelijk.

Ik ervaar het als een kado om zo geleid en gesteund te worden. Want dat is makkelijker gezegd dan gedaan."