Weet je dat er meer in jezelf zit en wil je meer uit het leven gaan halen? Gaan doen wat bij jou past?

Heb je nu het gevoel dat je steeds in dezelfde cirkel blijft hangen? Misschien heb je net weer een nieuwe baan gevonden, maar hoe groot is de kans dat je daar ook snel weer bent uitgekeken? En ondertussen heb je het gevoel dat je steeds verder verwijderd raakt van waar je naar op weg bent.  

 • je hebt geen leuk leven en je vindt steeds maar je draai in het leven niet 
 • je wordt niet uitgedaagd in je werk, je zit vooral weg te suffen en je voelt wel dat er meer in je zit, maar je wordt de hele tijd op de rem gezet
 • je ervaart continue druk en onrust en je maakt je zorgen over je toekomst
 • je denkt de hele tijd 'is dit het nou?’ 
 • je bent steeds vaker moe, somber en teleurgesteld in jezelf en in je leven 

Je weet dat er nu iets moet gebeuren. Omdat je weet dat het leven meer moet zijn dan dit. En daar heb je gelijk in. Het leven hoort niet te voelen als een gevecht waarbij jij je steeds moet aanpassen om ergens in te passen waar je niet in thuishoort. En hoe langer je wacht met het doen van de juiste dingen, hoe meer jij jezelf in de weg staat van jouw levensplezier. Het is ook super zonde van jouw kwaliteiten als je die nu niet aan het inzetten bent.  

Maar wat kun je doen? Hoe kun jij op weg gaan en waar begin je? Dat is waar veel andersdenkenden, creatievelingen en hoogbegaafden tegenaan lopen; het wel anders willen, maar niet weten wat of hoe. Het ontbreekt je namelijk nog aan de juiste stappen en inzichten over jezelf en het leven dat jij wilt leven.  

Niet eens zo lang geleden zat ik zelf met dezelfde vragen  

Er waren zo veel dingen die ik leuk vond en alle persoonlijkheidstesten, drijfveren-analyses en talentenscans die ik in deze zoektocht deed, hadden me een lijst met dingen opgeleverd die ik zou kunnen doen. Maar dat maakte het juist verwarrend en overweldigend. Want waarmee moest ik beginnen? Wat was de beste stap om nu te zetten?  

Ik wilde zo graag iets doen waarmee ik het gevoel had van betekenis te zijn. Iets waardoor ik weer plezier had in mijn leven. Maar ik was ook bang om mijn tijd en aandacht weer aan de verkeerde dingen te besteden. Dat ik dan over een paar maanden weer in hetzelfde schuitje zou zitten. Ik was vooral bang om later te moeten terugkijken op een middelmatig leven waarin ik alleen maar zocht en niet vond en daardoor van weinig waarde was voor de wereld om mijn heen.  

Het was bovendien super frustrerend dat ik zo m’n best deed om erachter te komen wat voor mij de bedoeling is, maar dat wat voor zo veel anderen blijkbaar wel werkte, gewoon niet voor mij werkte. Er scheen ook niemand om me heen te zijn die mij kon vertellen welke stappen ik nu moest zetten. Ondertussen voelde het alsof ik mijn dagen, mijn leven en mijn kwaliteiten aan het verspillen was.  

Ook jij kunt gaan doen wat echt bij je past

Inmiddels weet ik wat wel werkt. Niet alleen pas ik de juiste inzichten en tools zelf nog steeds toe om op mijn weg te blijven, ik heb er ook al veel anderen mee verder mogen helpen.  

De mooiste realisatie die ik in dit proces heb gedaan, is dat als je helder hebt wat jouw blauwdruk is voor het leven, als je helder hebt waar je naar op weg bent, je ook steeds weet waar je je aandacht en energie aan moet geven. En, dat het leven dan veel makkelijker en leuker wordt. Je moet alleen weten wat de juiste stappen zijn om erachter te komen wat jij nodig hebt en hoe je het kunt gaan realiseren.  

Dat is ook wat ik super graag met je wil delen in de vorm van mijn coachingsprogramma de 7week Insight. Want ik weet dat jij iets kunt, wat niemand anders kan en dat het ontzettend belangrijk is dat je dat gaat doen. Niet alleen voor de wereld om je heen, maar ook omdat je daardoor gewoon weer plezier in je leven hebt en voldoening haalt uit wat je doet.  

Ik geloof dat de wereld het allermooist is als ieder mens kan doen wat het beste past en het meeste plezier geeft. Kijk maar naar jezelf en wat je zou kunnen doen als je echt ging doen wat voor jou de bedoeling is. Hoeveel zou je dan wel niet kunnen bereiken?! En bedenk je wat je allemaal kunt doen in 5 jaar tijd als je vandaag begint. Als je vandaag besluit om de eerste stap te nemen.  

Wat ontdek je Met de 7week Insight? 

Wat gebeurt er nadat jij je aanmeldt?

 • Hoe jij het leven kunt leven dat jij wilt leven, wat je echt wilt en waarbij je wel het gevoel hebt dat je alles uit jezelf en het leven haalt (en dus niet meer de hele tijd hoeft te denken 'is dit het nou?')
 • Hoe je kunt bepalen waar je wel of niet jouw tijd, energie en aandacht moet geven, zodat je nooit meer oververmoeid, overspannen, depressief of met een burn-out thuis komt te zitten
 • Wie je bent, waar je voor staat en de juiste zelfinzichten die jij nodig hebt om jouw weg te kunnen belopen. Dan kun je ook echt loslaten aan verwachtingen en omstandigheden die jou op de rem zetten
 • Waarmee je nu al kunt beginnen en wat je met de waardevolle inzichten die je opdoet ook echt praktisch kunt gaan doen. Daardoor verspil je niet nog langer je tijd en geld aan de verkeerde dingen en kun je echt op weg gaan
 • Hoe je een sterk levensfundament bouwt waar je de rest van je leven op kunt verder bouwen zodat je op jouw weg blijft en plezier houdt in wat je doet, zelfs als alles om je heen verandert  
 • Door welke kleine aanpassingen in je leven je al meer rust, ruimte en plezier gaat ervaren.


 • Je ontvangt meteen al een mailtje van mij met praktische informatie en het eerste coaching onderdeel, zodat je kunt starten wanneer jij wilt. Dat kan dus vandaag al ;)
 • Je ontdekt wat de stappen zijn in de juiste volgorde die jou helpen in het erachter komen van hoe jij jouw leven wilt leven, wat je wilt, hoe je dat kunt realiseren en wat je daar nu al voor kunt gaan doen

"Al jarenlang ben ik op zoek geweest naar een antwoord op de vraag wat ik nou echt wilde. Steeds dacht ik dat ik het antwoord gevonden had, maar dan na een korte periode van daaraan werken, merkte ik dat ik toch weer wat anders wilde doen. 

Na de zoveelste burn-out kwam ik bij Adrienne terecht. De online coaching heeft mij zo veel inzichten geboden! Het gaf mij de gelegenheid om inzicht te krijgen in mijn eigen gedachten, kwaliteiten en wensen. Ik heb geleerd dat ik mijzelf niet onder druk hoef te zetten, dat ik vertrouwen mag hebben in mijn eigen kwaliteiten en dat ik alle ruimte mag nemen om die te ontwikkelen op een manier die voor mij goed voelt. 

Het was heerlijk om te kunnen mailen met iemand die begrijpt hoe je denkt en daar geen oordeel over heeft, maar die de juiste voorwaarden schept die je nodig hebt om op het goede spoor te komen. 

De coaching was het zetje dat ik nodig had om weer in mijzelf te gaan geloven, dingen die ik al langer ‘eigenlijk’ wilde gaan doen ook daadwerkelijk op te pakken en op die manier mijn dagen een voor mij zinvolle invulling te geven. Adrienne heeft mij geholpen lak te hebben aan de verwachtingen van anderen en mijn eigen dromen te gaan waarmaken." 

Margreet Rutgers

Voor ik aan de coaching begon had ik serieuze twijfels. Ik ben al meer dan 40 jaar zoekende naar mijn doel in het leven en dan zal ik nu ineens wel een helder beeld krijgen? Ik kon dat niet geloven. 

Toch heeft Adrienne haar belofte waargemaakt. Ik ben erachter gekomen dat ik best weet wat ik wil, ik moest het alleen op een rijtje krijgen en er handen en voeten aan geven. Heerlijk dat het nu duidelijk is en ik vind het razendknap van Adrienne dat ze mij eigenlijk helemaal niet kent en toch zo duidelijk ziet welke weg ik te gaan heb. Het klopt gewoon. De enige vraag die nog openstaat is op welke werkzaamheden ik me wil gaan focussen, maar met de handvatten van Adrienne gaat ook dat helemaal goed komen. 

Ik weet wat ik moet doen en waar ik op moet letten. Dan komen de ideeën vanzelf. De coaching kan ik echt aanraden. Op een bepaald moment ben je zo klaar met aanrommelen en dan is het zo fijn als je ineens je doel voor ogen hebt, een punt op de horizon. Ik heb zelf (als hoogbegaafde) gemerkt dat je dat in je eentje niet zomaar voor elkaar krijgt, je hoogbegaafdheid loopt je daarbij echt voor de voeten. En dan is Adrienne er om je uit dat moeras te trekken. 

Ik kijk weer met vertrouwen naar de toekomst, vooral omdat ik nu heel goed weet wat de juiste stappen zijn voor mij en wat niet.”

Liesbeth de Korte

Zo gaan we te werk

Gedurende 7 weken ontvang je iedere week een nieuwe coaching module. Je ontvangt een heldere toelichting over het wat en het waarom en de benodigde inzichten zodat jij gemakkelijk aan de slag kunt. We hebben nadat je een coaching module afrondt, per mail contact. Daardoor heb je ook een stok achter de deur en sta je er in deze prachtige reis niet alleen voor.  

De 7week Insight vindt helemaal online plaats. Hierdoor past het gemakkelijk in jouw drukke leven en kun je er mee aan de slag op de momenten dat het voor jou uitkomt. We gaan daarnaast in op jouw huidige vraagstukken en je krijgt een jaar lang toegang tot live online coachingsessies waar je jouw vragen en vraagstukken kunt voorleggen. Je ontvangt ook de replay ervan en je kunt de replays van vorige coachingsessie terugkijken. 

 


De 7week Insight is niet voor iedereen 

De stappen, inzichten en tools die je tijdens de 7week Insight krijgt aangereikt, zijn op zichzelf niet magisch (wel een beetje). Dat betekent dat als je liever blijft doen wat je nu al doet, de 7week Insight niet voor jou bedoeld is.  

Natuurlijk is het spannend om iets te veranderen in je leven, maar je weet ook dat er nu iets moet gebeuren. Wanneer je ondanks onzekerheden bereid bent om aan de slag te gaan, dan zul je het maximale uit de 7week Insight halen en daarmee ook uit jezelf.  

Uiteraard doe ik er alles aan om je zo goed mogelijk hierin te begeleiden. Ik ben namelijk pas tevreden als jij weer met vertrouwen de toekomst tegemoet gaat. Want ik weet dat als jij gaat doen wat voor jou de bedoeling is, dat jij daarmee de wereld een heel stuk mooier maakt. 

Daarom de vraag aan jou: neem jij jezelf en je leven serieus? 

 • En, wil jij een goed rolmodel zijn voor de mensen om je heen en weer plezier hebben in je leven?  
 • Ben je bereid om aan de slag te gaan met de inzichten, stappen en tools die je krijgt aangereikt? 
 • Wil jij meer uit het leven en jezelf halen, maar weet je niet hoe?
 • Voel jij je onzeker over wie je bent en hoe jij jouw rol in de samenleving kunt vervullen?
 • Heb je het gevoel dat je bepaalde inzichten over jezelf en jouw blinde vlekken mist waardoor je niet genoeg vooruit komt of steeds weer in dezelfde valkuilen trapt? 

Dan vind ik het super leuk als je de 7week Insight aanvraagt.  

Investering

Geen tijd meer verspillen en stap voor stap bouwen aan een leven waarin je doet wat je het liefste doet? Dan is jouw investering eenmalig 1279,- (incl. btw). Je kunt je ook aanmelden in twee termijnen van 674,- (incl. btw). Je ontvangt naast de Coachingmodules en de Live Online Coachingsessies ook nog deze bonussen:

Bonus #1 Online community 

Je krijgt toegang tot de online 7WI community waarin je gelijkgestemden treft waar je jouw vragen, ervaringen en successen mee kunt delen en die net als jou op weg zijn naar een leven met meer plezer en voldoening. Je staat er niet meer alleen voor.

Bonus #2 Ondernemersvragenuurtje

Je kunt deelnemen aan het LIVE maandelijkse ondernemers-vragenuurtje. Veel HB'ers hebben namelijk ondernemersambities, zijn al ondernemer of twijfelen nog over het ondernemerschap. En als hoogbegaafde ondernemer weet ik precies waar de valkuilen liggen die hoogbegaafdheid meebrengt met betrekking tot het ondernemerschap.

Bonus #3 Gratis vervolgtraject 

Na de 7WI kun je doorstromen in een gratis vervolgtraject. Want in 7 weken help ik je erachter komen hoe jij realiseert wat jij voor jezelf wenst, welke richting jij op wilt en hoe je jouw plek in deze wereld gaat vinden en innemen. Maar ik wil er ook voor zorgen dat je na de 7week Insight ook echt op jouw weg kunt blijven. De investering die je doet is dus niet maar voor 7 weken.

Bonus #4 Financiële-, tijd-, energie- en omgevingsanalyse

Je ontvangt de Financiële Analyse, de Omgevingsanalyse de Tijd en Energie Analyse zodat je kunt zien waar jouw geld en aandacht nu naar toe gaat, waar jouw energie-lekken zitten en wat wel of niet bijdraagt aan jouw leven. Zodat je wat je hebt aan de juiste dingen uitgeeft en het niet meer verspilt en zodat je bewust bezig bent met jouw leven en niet steeds je focust verliest. 

Bonus #5 Waardevolle informatie over hoogbegaafdheid

Je krijgt toegang tot waardevolle ebooks en artikelen over hoogbegaafdheid en hoe je daarmee om kunt gaan zodat je jouw mooie eigenschappen ook positief kunt gaan inzetten.

Bonus #6 Templates, checklists en stappenplannen

En je ontvangt de templates en stappenplannen die je nodig hebt om te komen van waar je nu bent tot waar je wilt zijn en die ervoor zorgen dat je weet in welke volgorde je welke stappen moet gaan zetten. 

Ik weet zeker dat de 7week Insight jou gaat helpen bij het erachter komen van waar je naar op weg bent en wat je daar nu al voor kunt doen. Ben je in de eerste week na aanmelding toch niet tevreden? Dan kun je dit binnen 7 dagen per email laten weten. Je krijgt dan de volledige investering retour. Bij deze garantie horen geen kleine lettertjes. Ik wil het voor jou mogelijk maken dat jij de juiste ondersteuning krijgt en echt verder komt, zodat jij kunt doen wat voor jou past.  

Ben je klaar voor een leuker leven waarin je doet wat voor jou de bedoeling is? 

Komt het beter voor je uit om de investering in 2 termijnen te voldoen? Dan kan dat ook. Je voldoet direct de eerste termijn van 674,- incl. btw en over een maand de tweede termijn. 

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Voor je het weet is er weer een dag voorbij.

"Ik heb me aangemeld voor de 7week Insight na mijn HB ontdekking. Ik was wanhopig op zoek naar houvast. Die houvast heb ik gekregen en ik ga daar mijn hele leven van profiteren. Ik heb nu de inzichten over hoe ik mijn leven het beste kan indelen en dat ik daar leading in ben. Ik laat mij niet meer afleiden door verwachtingen van anderen, ook al staan ze me nader en dit is nog maar het begin. Er zijn zich ook dingen aan het ontwikkelen die nog niet zichtbaar zijn, maar dat is een kwestie van tijd zolang ik mij focus op wie ik wil zijn.  

Naast inzichten ben ik ook actie gaan ondernemen. Op mijn werk ben ik mijn eigen weg aan het gaan en ik weet men nu te overtuigen dat ze me vooral niet tegen moeten houden omdat het waardevol is wat ik doe. In de tussentijd ben ik stappen aan het zetten om zelf te gaan ondernemen. Ik ben gestopt met mezelf aan te passen en ik heb geaccepteerd dat ik soms een eenzame weg moet bewandelen, maar ik weet nu dat dit niet komt omdat ik gek ben. Ik durf nu ook de dingen te doen die ik graag wil doen, ik heb geen schroom meer. Ik doe het gewoon. Ik schrijf mensen aan als ik een idee heb, en nog leuker is dat ik al een paar reacties heb gehad die mij verder hebben geholpen.  

Ik kan de 7week Insight iedereen aanbevelen. Ik denk dat het voor een ieder goed is om niet meer te denken in belemmeringen. Ik vond het bovendien fijn dat ik op mijn eigen tempo en gewoon thuis de modules kon doen. Ook vond ik het fijn om snel antwoord te krijgen. Adrienne wist me telkens weer te motiveren. Zowel met 7WI als op facebook."

Lieke van der Vorst

"Voor ik begon aan de 7week Insight zat ik thuis vanwege een burn out/depressie. Ik voelde me volledig over de kop gaan. Toen ik Adrienne's verhaal voorbij zag komen was mijn interesse gelijk getrokken. Ik voelde me voor het eerst in mijn leven compleet begrepen. 

Ik had enorm veel moeite met het bedrag wat aan de coaching vast zat. Het voelde vooral tegenstrijdig omdat ik ook via de reguliere weg 'gratis' hulp zou gaan krijgen (waar ik overigens nog steeds op aan het wachten ben). Heel mijn hart zei dit was wat ik nodig had. Ik heb gekeken of het financieel haalbaar was en toen mijn gevoel gevolgd.  

Nu na de 7WI vind ik het nog steeds erg veel geld, maar gek genoeg is het allemaal goed gekomen en nu kan ik zeggen dat het geen pijn gedaan heeft. Mijn gevoel klopte en het was precies wat ik op dat moment nodig had. Voordat ik startte voelde alles uitzichtloos. De 7 week insight heeft me weer richting gegeven en een kijk in wie ik ben en wat bij mij past.  

Nu een aantal weken verder sta ik al zo anders in het leven. Ik heb veel inzicht gekregen in mezelf. Dat heeft gezorgd voor meer vertrouwen in mezelf en mijn wensen. Ik ben vooral veel meer open gaan staan voor het proces. Daardoor ben ik zelfs de moeilijke momenten in mijn leven meer gaan waarderen. En nu ik weer naar mijn hart luister komen er allemaal mooie dingen op mijn pad. De energie stroomt weer.  

Ik kan de 7WI aan iedereen aanbevelen. Ik denk dat het voor iedereen namelijk een heel heilvol proces is. Mijn advies, voel je de klik en de urgentie volg dan je gevoel."

Mireille Cornelisse

Veelgestelde vragen

 • Wanneer start de 7week Insight? Je krijgt direct toegang zodra jij je aanmeldt. Je kunt dus al meteen starten. Je kunt helemaal op je eigen tempo en tijd aan de slag, zoals het past voor jou.  
 • Duurt de 7week Insight precies 7 weken? Ja en nee. Ik stuur je 7 weken lang iedere week een coachingmodule. Maar coaching draait om jou en moet altijd passen in jouw leven. Je kunt de 7week Insight daarom op je eigen tempo doen op de momenten dat het voor jou uitkomt. Daarom kan de 7week Insight ook langzamer doorlopen worden.  
 • Wat houden de coachingsconsults in? We hebben per mail contact nadat jij jouw antwoorden per onderdeel hebt ingestuurd. Je kunt ook tussendoor jouw vragen stellen. Iedere twee weken kun je deelnemen aan de live online coachingsessie. Daarin behandel ik ingestuurde vragen en deel ik inzichten die jou helpen om verder op weg te kunnen gaan. Je kunt live deelnemen en alles terugkijken. De live coachingsessie is interactief en je kunt ook dan jouw vragen stellen.  
 • Hoe weet ik of de 7week Insight bij mij past? De 7week Insight past bij jou als jij het gevoel hebt dat er meer in je zit en dat je meer uit het leven wilt halen, maar je niet weet hoe je erachter komt wat je moet doen om dat te realiseren. Als je voelt dat er nu wat moet gebeuren, maar je weet niet wat je nu kunt doen. En als jij je herkent in wat ik op deze pagina heb beschreven. Als je twijfelt, kun je altijd even contact met mij opnemen: info@giftedpeople.eu of een gratis Insight Sessie aanvragen.  
 • Ik heb al veel coachingstrajecten gevolgd, maar ben vaak teleurgesteld. Hoe weet ik dat ik hiermee wel erachter kom waar ik naar op weg wil zijn? De meeste trajecten houden er geen rekening mee dat je als andersdenkende/hoogbegaafde een andere weg te gaan hebt en een andere rol in de samenleving te vervullen hebt. Daarom worden niet de juiste stappen gebruikt en niet de juiste vragen gesteld. Bovendien zijn de meeste trajecten gericht op wat je al kunt en weet, maar daar ligt voor jou niet meer de uitdaging. Tijdens de 7week Insight staat jouw kern centraal, jouw blauwdruk en het helder maken van het stipje op de horizon waar je naar op weg bent. Het gaat dus verder dan alleen de volgende baan die je kunt vervullen, want dan zit je al snel weer in hetzelfde schuitje. Door vanuit dit perspectief te kijken, gecombineerd met de inzichten over hoogbegaafdheid en het praktische, ga je ook daadwerkelijk erachter komen wat voor jou de bedoeling is en wat je daar nu al voor kunt doen.  
 • Ik wil wel graag, maar vind het ook een grote investering. Dat kan ik me goed voorstellen. Het is altijd spannend als je een investering moet doen. Maar ik weet, ook uit eigen ervaring, hoe belangrijk het is om te investeren in jezelf. Uiteindelijk is het goed om je af te vragen wat het je kost aan tijd en energie als je bezig blijft met doen van dingen die niet bij jou passen omdat je niet weet wat het dan wel moet zijn. En ook hoeveel geld je nu uitgeeft om dingen in je leven te onderhouden die jou niet dienend zijn, maar juist in de weg staan van het creëren van een leven dat bij jou past. Realiseer je ook dat de 7week Insight een eenmalige investering is waar je de rest van je leven gebruik van kunt maken. Want als je eenmaal weet wat de stappen zijn, dan kun je ze keer op keer weer toepassen. Ik hoop dat je voor iets zo belangrijk als je leven niet gaat voor de goedkoopste oplossing, maar voor een oplossing die jou ook echt verder brengt.  
 • Moet ik hoogbegaafd zijn? Niks moet ;). Mijn specialisatie ligt op gebied van hoogbegaafdheid, maar er zijn veel hoogbegaafden die wel HB zijn, maar zich niet als zodanig herkennen of zich nog niet HB durven te noemen. Daarom is het voldoende als jij je herkent in de kenmerken en als de aanpak je aanspreekt. Als je twijfelt, kun je natuurlijk altijd contact opnemen, ik kijk graag met je mee zodat jij de juiste keuzes kunt maken en echt verder komt. 

De coaching van Adrienne heb ik als zeer waardevol ervaren, het heeft mij enorm veel geleerd over mezelf. 

Door de kennis en professionaliteit kwamen hele belangrijke inzichten naar boven. 

Ook werd duidelijk hoe mijn ideale toekomstbeeld eruit ziet, wat ik het liefst doe, waar ik blij van word en energie van krijg. Het coaching proces heb ik als zeer prettig, warm en persoonlijk ervaren. 

Ik heb handvatten gekregen om dat te gaan doen wat bij mij past, en daar ben ik enorm dankbaar voor.”  

Babke Segers 

"Online coaching van Gifted People paste perfect bij me. Het zelf bepalen van tijd en ruimte om te werken aan mijn eigen doelen, was prettig. Ik heb geleerd om mezelf toestemming te geven om dat te gaan doen wat ik het allerliefste doe

Het klinkt makkelijk, maar de inzichten die ik door Adrienne heb opgedaan had ik nodig om het echt te gaan voelen en de focus te vinden 

De focus waar ik naar op zoek was voor mezelf, heb ik nu gevonden en wil ik niet meer loslaten. Door online coaching koos ik mijn eigen plaats en tijd om na te denken. Ik neem nu zelf de regie in handen en ga op weg richting mijn eigen ‘masterplan’. 

Ik geef mezelf toestemming om dàt te doen wat ik het allerliefste wil gaan doen. En ik ga er van genieten!”

Marion Steeghs

Ben je klaar voor een leuker leven waarin je doet wat voor jou de bedoeling is? 

Komt het beter voor je uit om de investering in 2 termijnen te voldoen? Dan kan dat ook. Je voldoet direct de eerste termijn van 674,- incl. btw en over een maand de tweede termijn.